TamU matkaa Tervakoskelle Regions’ Cupin otteluun

08/04/2016
Otteluennakko

Tampere Unitedin kilpakausi starttaa uudelleen, kun Sinipaidat kohtaavat lauantaina Suomen Regions’ Cupin ensimmäisen kierroksen vierasottelussa Tervakosken Padon. Samalla kyseessä on viimeinen peli ennen tasan viikon päästä alkavaa Kolmosen kautta.

Tervakosken Pato pelasi viime kaudella Sinipaitojen tapaan Tampereen piirin Nelosessa, ja kuului sarjan ehdottomaan parhaimmistoon. Joukkue muun muassa otti Sinipaitojen kanssa sarjanoususta kamppailleelta Parolan Visalta neljä pistettä, ja oli näin osaltaan edesauttamassa Sinipaitojen sarjanousua. Sijoitus sarjassa oli lopulta neljäs.

Sinipaitojen aiemmat Tervakosken vierailut ovat olleet riemukkaita, sillä kahtena peräkkäisenä syksynä Tervakoskelle matkattiin tilanteessa, jossa vain voitto pitäisi nousuhaaveet elossa – ja molemmilla kerroilla voitto myös irtosi. Lauantain ottelu pelataan kuitenkin aiemmista Pato-kohtaamisista poiketen Patalan tekonurmella. Tämä tuo oman elementtinsä otteluun, sillä raporttien mukaan kyseessä on kaikkea muuta kuin samettinen matto.

TamUlla on allaan viime tiistainen huono kenraali, jossa joukkue hävisi heikon esityksen jälkeen Ilveksen yhdistelmäjoukkueelle maalein 2–0 (1–0). Päävalmentaja Mikko Mäkelä kääntää tilanteen kuitenkin positiiviseksi: ”On hieno päästä pelaamaan pelejä, joilla oikeasti on jo panosta. Viime peli on enää muisto historiassa, ja jatkossa kentällä nähdään joukkue, joka taistelee pelin alusta loppuun.”

Haasteita valmennukselle tuo pitkähköksi venynyt poissaolijoiden lista, sillä pelin joutuvat jättämään väliin eri syistä Sasha Popovitš, Riku Oras, Mehdi Fennane, Mika Lindroos, Tuomas Alanen sekä Ali Koljonen. ”Puuttuvat pelaajat ovat todella iso menetys meille, mutta nyt on taas muilla näytön paikka, ja toivon että sen eteen myös tehdään töitä. Onneksi on laaja ja tasokas joukkue niin saadaan kyllä todella vahva kokoonpano lauantaille”, päävalmentaja Mäkelä toteaa. ”Joudumme luultavasti tekemään joitain kokeiluja puolustuspelaamisessa topparikadon vuoksi.”

TamU järjestää otteluun bussikuljetuksen, jossa on vielä paikkoja vapaana. Lippuja voi ostaa TamU-kaupasta. Bussi lähtee liikkeelle Sorin aukiolta (Tuomiokirkonkatu 27) klo 12. Tervetuloa kannustamaan Sinipaidat jatkoon!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

18.2. TamU - Ilves 2 1 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

18.2. TamU 2 - Ylöjärvi United 3 – 0

10.3. klo 14 TamU - FC Futura

10.3. klo 20 TamU naiset - TKT

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa