TamU lähtee Tammi­saareen kehittämään omaa pelaamista

12/04/2019
Otteluennakko

Tampere United saa talven seuraavan suuren haasteensa lauantaina Tammisaaren keskuskentällä, jossa se kohtaa Ykkösen kauteen valmistautuvan Ekenäs IF:n. Viime kaudella EIF keikkui pitkään Ykkösen sarjakärjessä, ja innokkaimmat alkoivat jo spekuloida, miten seuran rahkeet riittäisivät liigatasolla. Lopulta EIF jäi kuitenkin Ykkösessä kolmanneksi viiden pisteen päähän nousukarsijan paikasta, eivätkä Raaseporin kunnanisät joutuneet pähkäilemään stadionremonttia.

Tampere United ei ole aiemmin Tammisaaressa vieraillut, mutta kaudelta 2017 on muistoissa mukava vierailu toisen raaseporilaisseuran BK-46:n luo Karjaalle. Silloinhan maali-iloittelu päättyi lopulta TamUn riemukkaaseen 3–4-voittoon. Nyt vastassa on siis BK-46:n verivihollinen, eikä vastaava maalimäärä vaikuta todennäköiseltä. TamUhan on saanut talven otteluista tuloksia tiiviin puolustuspelin kautta, joskin muutamissa peleissä helpot virheet ovat tuottaneet turhia takaiskuja. Toisaalta Ykkösen joukkueena EIF tuskin antaa Sinipaidoillekaan maalipaikkoja mitenkään liukuhihnalta.

”Lauantaina matkustetaan Tammisaareen, jossa on vastassa ykkösessä pelaava hyvä joukkue. Me lähdemme nöyrästi kehittämään omaa pelaamistamme. Olemme antaneet helppoja ’ilmaisia’ maaleja vastustajille, ja siihen on tultava muutos.”, paaluttaa päävalmentaja Mourad Seddiki.

Sinipaidoilla on edelleen melko pitkä poissaolijoiden lista, jolla ovat mukana ainakin Eetu Rahkola, Sami Ekmark, Arttu Mättö, Matias Stark, Valtteri Uimonen ja TPV-ottelussa osumaa saanut maalivahti Mikael Köngäs.

Ottelu potkaistaan käyntiin Tammisaaren keskuskentällä lauantaina 13.4. klo 15.00. Ottelua etenemistä voi seurata tuttuun tapaan Twitterin välityksellä.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

18.2. TamU - Ilves 2 1 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

18.2. TamU 2 - Ylöjärvi United 3 – 0

10.3. klo 14 TamU - FC Futura

10.3. klo 20 TamU naiset - TKT

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa