12.4.2019

 
 

TamU l√§htee Tammi­saareen kehitt√§m√§√§n omaa pelaamistaTampere United saa talven seuraavan suuren haasteensa lauantaina Tammisaaren keskuskentällä, jossa se kohtaa Ykkösen kauteen valmistautuvan Ekenäs IF:n. Viime kaudella EIF keikkui pitkään Ykkösen sarjakärjessä, ja innokkaimmat alkoivat jo spekuloida, miten seuran rahkeet riittäisivät liigatasolla. Lopulta EIF jäi kuitenkin Ykkösessä kolmanneksi viiden pisteen päähän nousukarsijan paikasta, eivätkä Raaseporin kunnanisät joutuneet pähkäilemään stadionremonttia.

Tampere United ei ole aiemmin Tammisaaressa vieraillut, mutta kaudelta 2017 on muistoissa mukava vierailu toisen raaseporilaisseuran BK-46:n luo Karjaalle. Silloinhan maali-iloittelu p√§√§ttyi lopulta TamUn riemukkaaseen 3‚Äď4-voittoon. Nyt vastassa on siis BK-46:n verivihollinen, eik√§ vastaava maalim√§√§r√§ vaikuta todenn√§k√∂iselt√§. TamUhan on saanut talven otteluista tuloksia tiiviin puolustuspelin kautta, joskin muutamissa peleiss√§ helpot virheet ovat tuottaneet turhia takaiskuja. Toisaalta Ykk√∂sen joukkueena EIF tuskin antaa Sinipaidoillekaan maalipaikkoja mitenk√§√§n liukuhihnalta.

”Lauantaina matkustetaan Tammisaareen, jossa on vastassa ykk√∂sess√§ pelaava hyv√§ joukkue. Me l√§hdemme n√∂yr√§sti kehitt√§m√§√§n omaa pelaamistamme. Olemme antaneet helppoja ’ilmaisia’ maaleja vastustajille, ja siihen on tultava muutos.”, paaluttaa p√§√§valmentaja Mourad Seddiki.

Sinipaidoilla on edelleen melko pitkä poissaolijoiden lista, jolla ovat mukana ainakin Eetu Rahkola, Sami Ekmark, Arttu Mättö, Matias Stark, Valtteri Uimonen ja TPV-ottelussa osumaa saanut maalivahti Mikael Köngäs.

Ottelu potkaistaan käyntiin Tammisaaren keskuskentällä lauantaina 13.4. klo 15.00. Ottelua etenemistä voi seurata tuttuun tapaan Twitterin välityksellä.