21.9.2021

 
 

TamU-kapteeni Anton Bright 1+1-vuotiseen jatko­sopimukseenTampere Unitedin kapteeni Anton Bright jatkaa Sinipaidoissa uunituoreella sopimuksella, joka kattaa kauden 2022 ja sisältää seuran option kaudesta 2023. Hiljattain 22 vuotta täyttänyt Bright on ollut puolustuksen johtohahmoja, mutta pystyy pelaamaan topparin paikan lisäksi myös keskikentän pohjalla.

Anton Bright on pelannut kuluneella kaudella 10 Kolmosen ottelua ja kirjauttanut niist√§ l√§hes t√§ydet minuutit. Sarjamaaleja on tullut topparille mukavasti nelj√§ kappaletta. Brightin kauden ikimuistoisin maali tuli kuitenkin Suomen Regions’ Cupissa, kun h√§nen lis√§ajan nikkauksensa TiPS-verkkoon vei TamUn v√§lieriin.

Viime kauden elokuussa joukkueeseen liittynyt Bright ehti pelata kaudella 2020 vain viisi ottelua, ja alkuun menikin aikaa muihin pelaajiin tutustuessa ja oman roolin löytämisessa. Tutussa joukkueessa kulunut kausi on ollut helpompi ja parempi.

”On ollut todella mukava tehd√§ duunia joukkueen eteen t√§n√§ vuonna”, Bright kertoo.

Vaikka Bright olikin liittynyt joukkueeseen vasta melko hiljattain, ei se estänyt pelaajia äänestämästä häntä keväällä joukkueen kapteeniksi. Kapteeniudesta puhuttaessa Bright haluaa korostaa hyvän joukkuehengen merkitystä.

”Kapteenin rooli on ollut hieno velvollisuus, ja l√§pi kauden pysynyt hyv√§ joukkuehenki on tehnyt asemani helpoksi”, Bright sanoo.

Kausi 2021 lähenee loppuhuipennustaan, ja Bright odottaakin loppukauden pelejä malttamattomana.

”Odotukset loppukautta kohtaan ovat kovat. Voidaan joukkueena olla tyytyv√§isi√§ siihen, miten ollaan t√§h√§n asti pelattu, mutta kausi ei ole viel√§ loppu, ja tekemist√§ riitt√§√§ viel√§.”

Tapahtui loppukaudella mitä tahansa, on jatkosopimuksen solminut Bright täysin sitoutunut Tampere Unitedin paitaan.

”Odotan innolla ensi kautta ja uusia haasteita riippumatta siit√§, mill√§ sarjatasolla pelataan.”

Katso Anton Brightin haastattelu