TamU-kapteeni Anton Bright 1+1-vuotiseen jatko­sopimukseen

21/09/2021 TamU
Uutinen

Tampere Unitedin kapteeni Anton Bright jatkaa Sinipaidoissa uunituoreella sopimuksella, joka kattaa kauden 2022 ja sisältää seuran option kaudesta 2023. Hiljattain 22 vuotta täyttänyt Bright on ollut puolustuksen johtohahmoja, mutta pystyy pelaamaan topparin paikan lisäksi myös keskikentän pohjalla.

Anton Bright on pelannut kuluneella kaudella 10 Kolmosen ottelua ja kirjauttanut niistä lähes täydet minuutit. Sarjamaaleja on tullut topparille mukavasti neljä kappaletta. Brightin kauden ikimuistoisin maali tuli kuitenkin Suomen Regions’ Cupissa, kun hänen lisäajan nikkauksensa TiPS-verkkoon vei TamUn välieriin.

Viime kauden elokuussa joukkueeseen liittynyt Bright ehti pelata kaudella 2020 vain viisi ottelua, ja alkuun menikin aikaa muihin pelaajiin tutustuessa ja oman roolin löytämisessa. Tutussa joukkueessa kulunut kausi on ollut helpompi ja parempi.

”On ollut todella mukava tehdä duunia joukkueen eteen tänä vuonna”, Bright kertoo.

Vaikka Bright olikin liittynyt joukkueeseen vasta melko hiljattain, ei se estänyt pelaajia äänestämästä häntä keväällä joukkueen kapteeniksi. Kapteeniudesta puhuttaessa Bright haluaa korostaa hyvän joukkuehengen merkitystä.

”Kapteenin rooli on ollut hieno velvollisuus, ja läpi kauden pysynyt hyvä joukkuehenki on tehnyt asemani helpoksi”, Bright sanoo.

Kausi 2021 lähenee loppuhuipennustaan, ja Bright odottaakin loppukauden pelejä malttamattomana.

”Odotukset loppukautta kohtaan ovat kovat. Voidaan joukkueena olla tyytyväisiä siihen, miten ollaan tähän asti pelattu, mutta kausi ei ole vielä loppu, ja tekemistä riittää vielä.”

Tapahtui loppukaudella mitä tahansa, on jatkosopimuksen solminut Bright täysin sitoutunut Tampere Unitedin paitaan.

”Odotan innolla ensi kautta ja uusia haasteita riippumatta siitä, millä sarjatasolla pelataan.”

Katso Anton Brightin haastattelu

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49