31.7.2021

 
 

TamU järjestää matkan naisten edustuksen vierasotteluun Maarianhaminaan la 28.8.Tampere Unitedin naisten edustusjoukkue pelaa vierasottelun IFK Mariehamnia vastaan lauantaina 28.8. Ottelu pelataan Maarianhaminassa samalla Wiklöf Holding Arenalla, jolla TamU kohtasi IFK Mariehamnin lukuisia kertoja liigatasolla 2000-luvun ensimmäisellä vuosikymmenellä. Nyt on naisten vuoro astua laivaan, kun alkusarjan viimeinen ottelu vie joukkueen Ahvenanmaalle, ja TamU järjestää kaikille kannattajilleen matkan tähän otteluun.

Matkapaketit ovat myynnissä TamU-kaupassa. Vaihtoehtona on ostaa joko pelkät bussi- ja laivakuljetukset, tai sitten pakettiin voi liittää menomatkalla myös buffet-lounaan, joka on tarjolla laivalla klo 12.00 alkaen. Voit ostaa paketit suoraan alla olevista linkeistä.

HUOM! Matkat ovat myynnissä vain 9.8. saakka!

Pelk√§t kuljetukset sis√§lt√§v√§ paketti maksaa siis 45 ‚ā¨ ja ruokailun kanssa hintaa tulee 70 ‚ā¨. Hinta sis√§lt√§√§ paikan nelj√§n hengen hytiss√§ meno- ja paluumatkalla. Maksun yhteydess√§ voi ilmoittaa toiveen hyttikavereista. Muutoin hyttikunnat muodostetaan matkanj√§rjest√§j√§n puolesta. Voit halutessasi ostaa my√∂s oman hytin. Ota t√§ll√∂in yhteytt√§ matkanjohtaja Henri Ekmaniin (henri.ekman (√§t) tampereunited.fi). Lis√§hintaa menomatkan C4-hytille tulee 10,50 ‚ā¨ ja paluumatkan B4T-hytille 49,50 ‚ā¨.

Matkaan lähdetään varhain lauantaiaamuna 28.8. Koko matkan aikataulu on seuraava:

  • L√§ht√∂ Vanhalta Kirkolta Keskustorilta klo 05.30
  • Saapuminen Turun Linnasatamaan klo 07.30
  • Risteily Maarianhaminaan Viking Amorellalla klo 08.45
  • Saapuminen Maarianhaminaan klo 14.10
  • Ottelu Wikl√∂f Holding Arenalla klo 19.30
  • Risteily Helsinkiin Viking Gabriellalla klo 23.45
  • Saapuminen Helsinkiin klo 10.10
  • Bussikuljetus Tampereelle Keskustorin Vanhalle kirkolle n. klo 11.00
  • Saapuminen Tampereelle n. klo 13.30

HUOM! Emme postita lippuja vaan bussiin pääsee nimilistan perusteella. Jos ostat bussiin useampia paikkoja, kaikki pääsevät bussiin ostajan nimen perusteella. Jos ostat useamman lipun niin ilmoita kaikkien matkustajien tiedot. Risteilyliput jaetaan terminaalissa. Matkasta tulee sähköpostiin infopaketti viimeistään matkaviikolla.

Nyt siis matkaostoksille TamU-kauppaan!

Lisätiedot ja kysymykset: Henri Ekman / henri.ekman (ät) tampereunited.fi / 040 159 1919