TamU haastaa Ykkösen Pallo-Iirot Suomen Cupissa

16/05/2023 TamU naiset
Otteluennakko

Kausi jatkuu naisten edustusjoukkueen osalta keskiviikkona Suomen Cupin merkeissä. Kolmannen kierroksen ottelu Rauman Pallo-Iiroja vastaan taistellaan Kaupin jalkapallostadionilla miesten edustuksen Suomen Cupin ottelun jälkeen kello 20.15 alkaen. TamU ei ole kohdannut Ykkösessä pelaavaa Pallo-Iiroja kertaakaan, mutta edustuksessa pelaava Kiira Kaivola on taistellut Pallo-Iirojen paidassa pari edellistä kautta. Haaste on Sinipaidoille tiukka, mutta yleisön tuella kaikki on mahdollista.

TamU – Pallo-Iirot

  • Kolmosessa pelaava TamU ei ole aimmin kohdannut Ykkösessä pelaavaa Pallo-Iiroja.
  • Molemmat joukkueet ovat hävinneet edellisen sarjaottelunsa, ja palautumisaika on normaalia lyhyempi.
  • Toiveena on normaalia suurempi yleisömäärä miesten edustuksen Suomen Cup -ottelun vanavedessä.

Pallo-Iirot aloittaa oman cup-taipaleensa Sinipaitoja vastaan. Ykkösessä pelaava Iirot on kahden ottelun tappioputkessa, mutta keskiviikkona kahden sarjaportaan välinen ero tuo kiinnostavan näkökulman otteluun.

Joukkueiden tasoa on vaikea verrata keskenään, mutta yksi vertailukohta saadaan siitä, että raumalaiset kohtasivat Kakkosessa pelaavan MuSan harjoitusottelussa ennen kauden alkua. Kyseinen ottelu päättyi 2–2-lukemiin. MuSa pelasi toissa kaudella TamUn kanssa Kolmosessa, jolloin porilaiset olivat molemmissa otteluissa parempi.

Sinipaidoille Suomen Cupin ottelu kertoo, mitä vaaditaan Ykkösessä pärjäämiseen ja Kakkosen kärkijoukkueiden haastamiseen. Sinipaidat valmistautuvat peliin sarjapelien tiimellyksessä, ja palautumisaika edellisestä ottelusta on vain kolme päivää. Myös seuraava sarjaottelu tulee nopeasti heti lauantaina, mutta TamU lähtee taistelemaan Cupin ottelusta jatkopaikkaa, vaikka lähteekin otteluun lähtökohtaisesti altavastaajana.

Tule kannustamaan Sinipaidat jatkoon Suomen Cupin seuraavalle kierrokselle keskiviikkona 17.5 klo 20.15 Kaupin jalkapallostadionille!

Hanki tukikausikortti

Ottelu pelataan siis keskiviikkona 17.5. klo 20.15 alkaen Kaupin jalkapallostadionilla. Miesten Suomen Cup -ottelu FC Interiä pelataan samalla kentällä klo 18.00 alkaen. Naisten otteluun on vapaa pääsy.

Anniskelualueelta saa Salama Brewingin juomia ja grilliltä muun muassa Tapolan ja Vegemin makkaroita sekä kuumia ja kylmiä juomia.

Kauden 2023 tukikausikortin voi edelleen ostaa TamU-kaupasta tai suoraan alla olevasta napista. Tukikausarien tuotot käytetään täysimääräisesti joukkueen kulujen kattamiseen ja sitämyötä pelaajien kausimaksujen alentamiseen. Tue siis joukkuetta ja sen tavoitetta nousta sarjatasoa ylemmäksi Kakkoseen!

TamU-kaupassa on tarjolla myös yhdistelmiä, joissa paketissa on mukana miesten kausikortti, jolloin molempien kausikorttien hinta on viisi euroa alempi kuin erikseen ostettaessa.

Tervetuloa Kauppiin sinivihreään tunnelmaan kannustamaan TamU-naiset voittoon!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49