24.10.2019

 
 

Tampere Unitedin uusi hallitus valittu ‚Äď Antti Niemist√∂st√§ puheen­johtajaTampere Unitedin syyskokous valitsi seuralle uuden hallituksen 15.11.2019 alkavalle vuoden mittaiselle toimikaudelle. Puheenjohtajaksi kokous valitsi Antti Niemistön. Myös kesällä puheenjohtajan paikalta väistymisestään ilmoittanut Heikki Wilen jatkaa hallituksessa.

Kaikkiaan hallitukseen valittiin puheenjohtajan lisäksi kahdeksan jäsentä. Heistä Wilenin tapaan nykyisestä hallituksesta mukana jatkavia jäseniä ovat Markus Kyöstäjä, Matti Malinen, Harri Karvinen ja Henrik Hiekkataipale. Paluun hallitukseen tekee Mikko Jokela (ei kuvassa), ja täysin uusina niminä mukaan tulevat Aleksi Tahlo ja Olli Hänninen. Kaikki ovat hallituksen varsinaisia jäseniä, sillä uusien sääntöjen mukaisesti hallituksessa ei ole varajäseniä. Hallituksesta jäävät pois Jarno Koskinen, Tommi Kauppinen, ja Tarmo Lyytikäinen.

Puheenjohtajan vaihtuminen ei Antti Niemist√∂n mukaan tuo suuria muutoksia seuraan. ”Pikemminkin monivuotisena varapuheenjohtajana edustan jatkuvuutta. Olemme seuran nelivuotisen strategiakauden puolessa v√§liss√§, ja ensi kauden toimintasuunnitelma on johdettu suoraan strategiasta. Hallitukseen tulee mukavasti uusia j√§seni√§, joilla on vahva kannattajatausta, mutta t√§rke√§√§ on my√∂s vanhojen hallituskonkareiden jatkaminen”, Niemist√∂ toteaa.

”Seuran n√§kyvin osa on miesten edustusjoukkue, mutta edes edustuksen putoaminen Kolmoseen ei suuresti vaikuta strategian toteuttamiseen. Vaikka strategia on nimetty raflaavasti ’Yhdess√§ kohti Ykk√∂st√§’, strategian p√§√§pointti on sarjatasojen sijaan seuran kehitt√§minen siten, ett√§ seuran nousu Ykk√∂seen on lopulta v√§ist√§m√§t√∂nt√§ ja olemme my√∂s valmiita kun se tapahtuu. Sek√§ l√§helt√§ ett√§ kaukaa l√∂ytyy huonoja esimerkkej√§ siit√§, miten voi k√§yd√§ jos ei olla valmiita”, Niemist√∂ pohtii.

”Uusien suurempien linjausten aika on, kun alamme laatia uutta strategiaa vuodesta 2022 alkavalle strategiakaudelle ‚Äď kannattajien seurassa siihen ty√∂h√∂n p√§√§sev√§t tietenkin mukaan kaikki halukkaat j√§senet. Siihen asti nykyinen strategia palvelee seuraan mainiosti, ja edustusjoukkueen osalta tavoite on tietenkin paluu Kakkoseen”, Niemist√∂ p√§√§tt√§√§.

Valittu hallitus järjestäytyy pian toimikautensa alettua 15.11. Samalla hallitus valitsee keskuudestaan uuden varapuheenjohtajan.