Tampere Unitedin uusi hallitus valittu – Antti Niemistöstä puheen­johtaja

24/10/2019
Uutinen

Tampere Unitedin syyskokous valitsi seuralle uuden hallituksen 15.11.2019 alkavalle vuoden mittaiselle toimikaudelle. Puheenjohtajaksi kokous valitsi Antti Niemistön. Myös kesällä puheenjohtajan paikalta väistymisestään ilmoittanut Heikki Wilen jatkaa hallituksessa.

Kaikkiaan hallitukseen valittiin puheenjohtajan lisäksi kahdeksan jäsentä. Heistä Wilenin tapaan nykyisestä hallituksesta mukana jatkavia jäseniä ovat Markus Kyöstäjä, Matti Malinen, Harri Karvinen ja Henrik Hiekkataipale. Paluun hallitukseen tekee Mikko Jokela (ei kuvassa), ja täysin uusina niminä mukaan tulevat Aleksi Tahlo ja Olli Hänninen. Kaikki ovat hallituksen varsinaisia jäseniä, sillä uusien sääntöjen mukaisesti hallituksessa ei ole varajäseniä. Hallituksesta jäävät pois Jarno Koskinen, Tommi Kauppinen, ja Tarmo Lyytikäinen.

Puheenjohtajan vaihtuminen ei Antti Niemistön mukaan tuo suuria muutoksia seuraan. ”Pikemminkin monivuotisena varapuheenjohtajana edustan jatkuvuutta. Olemme seuran nelivuotisen strategiakauden puolessa välissä, ja ensi kauden toimintasuunnitelma on johdettu suoraan strategiasta. Hallitukseen tulee mukavasti uusia jäseniä, joilla on vahva kannattajatausta, mutta tärkeää on myös vanhojen hallituskonkareiden jatkaminen”, Niemistö toteaa.

”Seuran näkyvin osa on miesten edustusjoukkue, mutta edes edustuksen putoaminen Kolmoseen ei suuresti vaikuta strategian toteuttamiseen. Vaikka strategia on nimetty raflaavasti ’Yhdessä kohti Ykköstä’, strategian pääpointti on sarjatasojen sijaan seuran kehittäminen siten, että seuran nousu Ykköseen on lopulta väistämätöntä ja olemme myös valmiita kun se tapahtuu. Sekä läheltä että kaukaa löytyy huonoja esimerkkejä siitä, miten voi käydä jos ei olla valmiita”, Niemistö pohtii.

”Uusien suurempien linjausten aika on, kun alamme laatia uutta strategiaa vuodesta 2022 alkavalle strategiakaudelle – kannattajien seurassa siihen työhön pääsevät tietenkin mukaan kaikki halukkaat jäsenet. Siihen asti nykyinen strategia palvelee seuraan mainiosti, ja edustusjoukkueen osalta tavoite on tietenkin paluu Kakkoseen”, Niemistö päättää.

Valittu hallitus järjestäytyy pian toimikautensa alettua 15.11. Samalla hallitus valitsee keskuudestaan uuden varapuheenjohtajan.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

16.6. MaPS - TamU naiset 0 – 13

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

19.6. klo 19 TuTo - TamU naiset

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2