Tampere Unitedin tryoutit alkavat 16.11. – hae mukaan!

10/11/2020
Uutinen

Tampere Unitedin tryoutit alkavat maanantaina 16.11. Mukaan on jo tässä vaiheessa hakenut tukku mielenkiintoisia uusia pelaajia. Lisäksi tryouteilla on mukana viime kauden pelaajia, joista osalla on jo sopimus tulevalle kaudelle, ja osa lähtee vakuuttamaan valmennusjohtoa siitä, että myös he ansaitsevat paikan kauden 2021 joukkueessa.

Tryouteilla on harjoituksia kolmesti viikossa ulkona Kaupin lämmitettävällä tekonurmella viikoilla 47–51. Lisäksi pelataan ainakin yksi harjoitusottelu. Tryoutit eivät ole avoimet kaikille, vaan pelaajat kutsutaan mukaan hakemuksien perusteella. Hakemuslomake on tämän artikkelin lopussa. Jo mukaan hakeneille pelaajille ilmoitetaan tarkemmat harjoitusaikataulut kuluvan viikon aikana.

Ensi kauden joukkueen rakentaminen on TamUssa jo hyvässä vauhdissa, sillä sopimuspelaajia on jo tässä vaiheessa tusinan verran. Joukkueen tavoitteena on nousta Kakkoseen kaudella 2021, ja sitä rakennetaan tämän tavoitteen mukaisesti. Tarjoamme kaikille edustusjoukkueen pelaajille maksuttoman kauden, vakuutuksen ja sarjatasoon nähden laadukkaan varustepaketin. Joukkueen tukena on laadukas taustaryhmä, johon kuuluu 4 valmentajaa, 2 huoltajaa ja 2 joukkueenjohtajaa.

Tryouteista kiinnostuneet pelaajat voivat hakea mukaan oheisella lomakkeella. Lisätietoja voi kysyä päävalmentaja Jukka Listenmaalta (puh. 0400 497 686).

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Pelipaikka (pakollinen)

  Syntymävuosi (pakollinen)

  Missä olet pelannut aiemmin (seura, sarjataso, vuodet) (pakollinen)

  Kerro itsestäsi ja tavoitteistasi jalkapalloilijana

  TamU-Kauppa

  Pääyhteistyökumppanit

  Tukemassa myös

  American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

  15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

  16.6. MaPS - TamU naiset 0 – 13

  15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

  2.7. klo 18 TPV - TamU

  19.6. klo 19 TuTo - TamU naiset

  27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2