Tampere Unitedin toimisto muuttaa Tammelan stadionille

10/08/2022 Seura / TamU
Uutinen

Tampere Unitedin ylimääräinen kokous teki tiistai-iltana merkittävän päätöksen, kun se hyväksyi seuran hallituksen esityksen liiketilan hankkimisesta. Kyseinen liiketila on osa rakenteilla olevaa uutta Tammelan stadionia ja sijaitsee katutasossa Kalevan puistotiellä. Yksi stadionin sisäänkäynneistä on liiketilan välittömässä läheisyydessä. Näillä näkymin seuran toimisto muuttaa hankittuun liiketilaan Tammelan stadionille vuodenvaihteessa 2023–24. Toimistokäytön lisäksi liiketilasta voidaan tehdä seuran tai siihen kytkeytyvien tahojen liiketoimintaa, kuten kannattajatuotteiden myyntiä.

Hankittu liiketila kuuluu Asunto Oy Tampereen Ylärimaan ja on kooltaan 39 m2. Tarkemmat tiedot Tampere Unitedille varatusta liiketilasta löytyvät YIT:n nettisivuilta. Liiketilassa on näyteikkuna Kalevan puistotielle, ja sen yhteyteen on mahdollista laittaa näyttävä kyltti, mikä mahdollistaa seuran näkymisen Tammelan stadionilla niin ohikulkijoille kuin ottelutapahtumiin tulevalle yleisöllekin.

”Vaikka hankinta perustuu ennen kaikkea uusien parempien tilojen tarpeeseen sekä siihen, että liiketila on arvioitu hyväksi sijoitukseksi, kyllä tässä myös halutaan antaa tietynlainen statement tamperelaiselle jalkapalloyleisölle siitä, että TamU on tullut takaisin ja nousee ryminällä entistä kirkkaampiin parrasvaloihin tulevina vuosina”, toteaa Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö.

”On myös hyvä, että seura sijoittaa varojaan kiinteään omaisuuteen. Se vahvistaa seuran tasetta ja parantaa sen vakavaraisuutta pitkällä tähtäimellä.”

Hankintaa valmistellut seuran hallituksen jäsen Harri Karvinen on ylpeä siitä, että asia on saatu päätökseen asti seuran sisällä.

”Tammelan stadionista tulee varmasti se seuraava suuri tamperelainen ylpeydenaihe. Nyt tehdyillä päätöksillä me kiinnitämme itsemme stadioniin, ja vuodesta 2024 eteenpäin me myös pelaamme stadionilla.”

”Koen tämän asian niin, että liiketila on kaikkien TamU-kannattajien tapaamispaikka. Toivomme, että sinne pistäydytään hakemaan jäsenkorttia tai kausaria tai muuten vaan kuulemaan toimiston kuulumiset. Kahvipannu on aina kuumana”, Karvinen tunnelmoi.

Tampere Unitedin uuden toimiston paikkaa ja rakentamisen etenemistä voi jo nyt käydä ihastelemassa Kalevan puistotiellä. Puitteet tulevat olemaan todella upeat niin toimiston, katsomon kuin kentänkin puolella.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49