9.2.2021

 
 

Tampere Unitedin strategiatyö on käynnissäTampere Unitedilla on meneillään kuluvan strategiakauden viimeinen vuosi, ja niinpä uuden strategian työstäminen on aloitettu jo viime syksynä. Seuraavan strategiakauden pituus päätetään työn edetessä, mutta joka tapauksessa nyt suunnitellaan niitä askelia, joita TamU ottaa kun miesten edustusjoukkueen nousu Kakkoseen toteutuu. Seuran pitkän aikavälin tavoitteet ovat edelleen erittäin korkealla, mutta Kakkosessa aiemmin pelatut kolme kautta ovat antaneet seuralle sitä kokemusta, jota tarvitaan kunnianhimoisten mutta samalla realististen suunnitelmien tekemiseksi. Miesten ja naisten edustustoiminnan lisäksi Tampere Unitedin kehittyminen junioriseurana on seuraavan strategiakauden itsestäänselvä painopiste.

Tampere Unitedin hallitus on nimennyt puheenjohtajana vuoteen 2019 saakka toimineen Heikki Wilenin strategiatyön vastuuhenkilöksi. Työ alkoi nykyisen puheenjohtajiston eli Antti Niemistön ja Markus Kyöstäjän haastatteluilla. Lisäksi Wilen on haastatellut muun muassa seuran valmennuspäällikkönä ja edustusjoukkueen päävalmentajana toimivan Jukka Listenmaan sekä monia muita seuran avainhenkilöitä. Lisäksi on pidetty yksi työpaja, johon osallistui seuran nykyinen ja edellinen hallitus.

”T√§ss√§ vaiheessa strategiaty√∂ on keskittynyt seuran arvoihin. Niiss√§ on k√§ytyjen keskustelujen perusteella p√§ivitt√§misen tarvetta, ja ensimm√§isess√§ strategiaty√∂pajassa ty√∂stettiin per√§ti 15 mahdollista arvoa kuvailuineen. Nyt on aika kysy√§ seuran j√§senten mielipidett√§ niihin”, Heikki Wilen kuvailee strategiaty√∂n ensimetrej√§.

Kysely on lähetetty seuran jäsenille sähköpostitse tiistaiaamuna klo 9.31, ja vastaukset tulee lähettää viimeistään ensi sunnuntaina 14.2.

”Toivottavasti saamme paljon vastauksia!” toivoo Heikki Wilen. ”Strategiaty√∂n edetess√§ teemme lis√§√§ j√§senkyselyit√§. Tarkoituksena on muutoinkin ottaa seurav√§ki mahdollisimman laajasti mukaan ty√∂st√§m√§√§n uutta strategiaa.”

Nyt työstettävän strategian hyväksyy lopullisesti seuran syyskokous, joka pidetään viimeistään 14.11.2021. Uutta strategiaa aletaan toteuttaa heti 15.11.2021 alkaen.