Tampere Unitedin strategiatyö on käynnissä

09/02/2021
Uutinen

Tampere Unitedilla on meneillään kuluvan strategiakauden viimeinen vuosi, ja niinpä uuden strategian työstäminen on aloitettu jo viime syksynä. Seuraavan strategiakauden pituus päätetään työn edetessä, mutta joka tapauksessa nyt suunnitellaan niitä askelia, joita TamU ottaa kun miesten edustusjoukkueen nousu Kakkoseen toteutuu. Seuran pitkän aikavälin tavoitteet ovat edelleen erittäin korkealla, mutta Kakkosessa aiemmin pelatut kolme kautta ovat antaneet seuralle sitä kokemusta, jota tarvitaan kunnianhimoisten mutta samalla realististen suunnitelmien tekemiseksi. Miesten ja naisten edustustoiminnan lisäksi Tampere Unitedin kehittyminen junioriseurana on seuraavan strategiakauden itsestäänselvä painopiste.

Tampere Unitedin hallitus on nimennyt puheenjohtajana vuoteen 2019 saakka toimineen Heikki Wilenin strategiatyön vastuuhenkilöksi. Työ alkoi nykyisen puheenjohtajiston eli Antti Niemistön ja Markus Kyöstäjän haastatteluilla. Lisäksi Wilen on haastatellut muun muassa seuran valmennuspäällikkönä ja edustusjoukkueen päävalmentajana toimivan Jukka Listenmaan sekä monia muita seuran avainhenkilöitä. Lisäksi on pidetty yksi työpaja, johon osallistui seuran nykyinen ja edellinen hallitus.

”Tässä vaiheessa strategiatyö on keskittynyt seuran arvoihin. Niissä on käytyjen keskustelujen perusteella päivittämisen tarvetta, ja ensimmäisessä strategiatyöpajassa työstettiin peräti 15 mahdollista arvoa kuvailuineen. Nyt on aika kysyä seuran jäsenten mielipidettä niihin”, Heikki Wilen kuvailee strategiatyön ensimetrejä.

Kysely on lähetetty seuran jäsenille sähköpostitse tiistaiaamuna klo 9.31, ja vastaukset tulee lähettää viimeistään ensi sunnuntaina 14.2.

”Toivottavasti saamme paljon vastauksia!” toivoo Heikki Wilen. ”Strategiatyön edetessä teemme lisää jäsenkyselyitä. Tarkoituksena on muutoinkin ottaa seuraväki mahdollisimman laajasti mukaan työstämään uutta strategiaa.”

Nyt työstettävän strategian hyväksyy lopullisesti seuran syyskokous, joka pidetään viimeistään 14.11.2021. Uutta strategiaa aletaan toteuttaa heti 15.11.2021 alkaen.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

18.2. TamU - Ilves 2 1 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

18.2. TamU 2 - Ylöjärvi United 3 – 0

10.3. klo 14 TamU - FC Futura

10.3. klo 20 TamU naiset - TKT

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa