8.1.2019

 
 

Tampere Unitedin Nelosessa pelaava kakkosjoukkue etsii uusia pelaajiaTampere Unitedin kakkosjoukkue heräilee uuteen kauteen tällä viikolla. Joukkueelle on saatu uudeksi päävalmentajaksi Weeti Tero, jonka johdolla joukkue pitää aloituspalaverin Tampereen yliopiston päärakennuksen salissa (Kalevantie 4) LS A07 torstaina 10.1.2019 kello 18.00. Aloituspalaveri on erinomainen paikka tulla ottamaan ensikosketus joukkueen toimintaan ja katsomaan miten kausi suunnitellaan vietäväksi läpi.

Edustusjoukkueen p√§√§valmentaja Mourad Seddikin hyvin tunteva Weeti Tero tuli seuraan nimenomaan ”Muran” houkuttelemana. ”Tunnen Muran hyvin menneilt√§ kausilta ja olen h√§nt√§ valmennuksessa autellutkin. Muran kysyess√§ kiinnostunusta l√§hte√§ vet√§m√§√§n TamU:n kakkosjoukkuetta syntyi p√§√§t√∂s hyvin nopeasti ja ep√§r√∂im√§tt√§”, ”Wellu” toteaa. ”Mahdollisuus p√§√§st√§ mukaan kasvavan seuran toimintaan ja saada ensimm√§inen ’oma’ joukkue ovat molemmat sek√§ loistavia mahdollisuuksia ett√§ haasteita.”

Kakkosjoukkuetta useamman edelliskauden valmentanut, ja nyt taka-alalle j√§tt√§ytyv√§, Mikko Jokela on mieliss√§√§n valmentajatilanteen ratkeamisesta. ”Wellu oli mukana jo edellisvuoden lopussa pidetyiss√§ h√∂ntsyiss√§, ja pidin n√§kem√§st√§ni. H√§n otti homman heti haltuunsa j√§m√§k√§ll√§ otteella ja sai ansaitusti itse√§√§n vanhempien konkareiden luottamuksen. H√§n tuo mukanaan tarvittua tavoitteellisuutta sek√§ intohimoa valmentamista ja jalkapalloa kohtaan”, Jokela summaa.

Edustuksen ja kakkosjoukkueen valmentajien v√§lisen tiukan linkin Jokela uskoo tuovanselkeit√§ hy√∂tyj√§: ”Yhteinen historia sek√§ samankaltainen n√§kemys jalkapallosta Muran kanssa varmasti helpottaa yhteisty√∂t√§ joukkueiden v√§lill√§ ja vie kokonaisuutta eteenp√§in omalta osaltaan.”

Kakkosjoukkueen osalta aloitusvihellys kauteen puhalletaan siis kaudenaloituspalaverissa Tampereen yliopiston päärakennuksen (Kalevantie 4) salissa LS A07 torstaina 10.1.2019 kello 18.00. Aloituspalaverissa käydään läpi kauden tavoitteet ja suunnitelmat sekä esitellään joukkueen taustahenkilöt. Palaverin jälkeen siirrytään Hervantaan Jalitsu-halliin, jossa kauden ensimmäiset harjoitukset alkavat kello 21.00. Joukkue tulee harjoittelemaan Jalitsussa kyseisellä vakiovuorolla pitkin kevättä. Myös lisävuorojen hankkimisesta on keskusteltu.

Jos olet kiinnostunut pelaamaan tulevalla kaudella kakkosjoukkueessa tai haluat tulla talvikaudelle harjoittelemaan kakkosjoukkueen mukaan, ota yhteyttä päävalmentaja Weeti Teroon (puh. 050 518 5930, weeti.tero (ät) tampereunited.fi) tai joukkueenjohtaja Mikko Jokelaan (puh. 050 350 9456, mikko.jokela (ät) tampereunited.fi). Jos tulet paikalle starttipalaveriin tai harjoituksiin, pyydämme ilmoittamaan osallistumisestasi edellä mainituille henkilöille.