Tampere Unitedin Nelosessa pelaava kakkosjoukkue etsii uusia pelaajia

08/01/2019
Uutinen

Tampere Unitedin kakkosjoukkue heräilee uuteen kauteen tällä viikolla. Joukkueelle on saatu uudeksi päävalmentajaksi Weeti Tero, jonka johdolla joukkue pitää aloituspalaverin Tampereen yliopiston päärakennuksen salissa (Kalevantie 4) LS A07 torstaina 10.1.2019 kello 18.00. Aloituspalaveri on erinomainen paikka tulla ottamaan ensikosketus joukkueen toimintaan ja katsomaan miten kausi suunnitellaan vietäväksi läpi.

Edustusjoukkueen päävalmentaja Mourad Seddikin hyvin tunteva Weeti Tero tuli seuraan nimenomaan ”Muran” houkuttelemana. ”Tunnen Muran hyvin menneiltä kausilta ja olen häntä valmennuksessa autellutkin. Muran kysyessä kiinnostunusta lähteä vetämään TamU:n kakkosjoukkuetta syntyi päätös hyvin nopeasti ja epäröimättä”, ”Wellu” toteaa. ”Mahdollisuus päästä mukaan kasvavan seuran toimintaan ja saada ensimmäinen ’oma’ joukkue ovat molemmat sekä loistavia mahdollisuuksia että haasteita.”

Kakkosjoukkuetta useamman edelliskauden valmentanut, ja nyt taka-alalle jättäytyvä, Mikko Jokela on mielissään valmentajatilanteen ratkeamisesta. ”Wellu oli mukana jo edellisvuoden lopussa pidetyissä höntsyissä, ja pidin näkemästäni. Hän otti homman heti haltuunsa jämäkällä otteella ja sai ansaitusti itseään vanhempien konkareiden luottamuksen. Hän tuo mukanaan tarvittua tavoitteellisuutta sekä intohimoa valmentamista ja jalkapalloa kohtaan”, Jokela summaa.

Edustuksen ja kakkosjoukkueen valmentajien välisen tiukan linkin Jokela uskoo tuovanselkeitä hyötyjä: ”Yhteinen historia sekä samankaltainen näkemys jalkapallosta Muran kanssa varmasti helpottaa yhteistyötä joukkueiden välillä ja vie kokonaisuutta eteenpäin omalta osaltaan.”

Kakkosjoukkueen osalta aloitusvihellys kauteen puhalletaan siis kaudenaloituspalaverissa Tampereen yliopiston päärakennuksen (Kalevantie 4) salissa LS A07 torstaina 10.1.2019 kello 18.00. Aloituspalaverissa käydään läpi kauden tavoitteet ja suunnitelmat sekä esitellään joukkueen taustahenkilöt. Palaverin jälkeen siirrytään Hervantaan Jalitsu-halliin, jossa kauden ensimmäiset harjoitukset alkavat kello 21.00. Joukkue tulee harjoittelemaan Jalitsussa kyseisellä vakiovuorolla pitkin kevättä. Myös lisävuorojen hankkimisesta on keskusteltu.

Jos olet kiinnostunut pelaamaan tulevalla kaudella kakkosjoukkueessa tai haluat tulla talvikaudelle harjoittelemaan kakkosjoukkueen mukaan, ota yhteyttä päävalmentaja Weeti Teroon (puh. 050 518 5930, weeti.tero (ät) tampereunited.fi) tai joukkueenjohtaja Mikko Jokelaan (puh. 050 350 9456, mikko.jokela (ät) tampereunited.fi). Jos tulet paikalle starttipalaveriin tai harjoituksiin, pyydämme ilmoittamaan osallistumisestasi edellä mainituille henkilöille.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

2.6. TamU naiset - TPS 2 6 – 2

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

16.6. klo 18 MaPS - TamU naiset

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2