27.3.2018

 
 

Tampere Unitedin naiset hakevat täydennystä joukkueeseensa

Tampere Unitedin naisten edustusjoukkue hakee tulevan kauden kokoonpanoonsa lisää pelaajia. Joukkueen runko on koottu viime kaudella, mutta joukkue tarvitsee lisävahvistuksia innokkaista ja motivoituneista pelaajista. Kaudella 2018 TamUn naiset pelaavat Tampereen piirin Nelosessa.

Tampere Unitedin naisten edustusjoukkue on aloittamassa toista kauttaan. Seurahistorian ensimmäinen naisjoukkue pelaa tulevalla kaudella Tampereen piirin Nelosessa. Joukkueeseen haetaan harjoitteluun sitoutuvia pelaajia, joilla on aiempaa pelikokemusta. Tavoitteena on tarjota hyvähenkinen ja mielekäs harrastus mahdollisimman monelle jalkapallosta kiinnostuneelle.

Joukkueella on yhteens√§ 2‚Äď3 harjoitus- ja ottelutapahtumaa viikossa. Pelaajilta toivotaan sitoutumista harjoitteluun ja joukkueena toimimiseen. Joukkue etsiikin nyt pelaajia, jotka osallistuvat innolla yhteisiin harjoituksiin ja otteluihin. Pelitaidot eiv√§t ratkaise, vaan riitt√§√§ kun olet motivoitunut osallistumaan tapahtumiin s√§√§nn√∂llisesti. Joukkue sopii hyvin my√∂s sellaisille pelaajille, jotka haluavat palata pelikentille tauon j√§lkeen.

Kausimaksu joukkueessa on arviolta 300 ‚ā¨, joka kattaa kauden ottelumaksut ja valmentajan vet√§m√§t harjoitukset sek√§ peliasun, pelipassin ja Tampere Unitedin j√§senyyden.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut voi lähettää oheisella lomakkeella tai suoraan Henrik Hiekkataipaleelle sähköpostitse henrik.hiekkataipale(at)tampereunited.fi tai puhelimitse 050 491 2722.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan pitämään hauskaa jalkapallon parissa!