Tampere Unitedin naiset hakevat täydennystä joukkueeseensa

27/03/2018
Uutinen

Tampere Unitedin naisten edustusjoukkue hakee tulevan kauden kokoonpanoonsa lisää pelaajia. Joukkueen runko on koottu viime kaudella, mutta joukkue tarvitsee lisävahvistuksia innokkaista ja motivoituneista pelaajista. Kaudella 2018 TamUn naiset pelaavat Tampereen piirin Nelosessa.

TamU-uutiskuva

Tampere Unitedin naisten edustusjoukkue on aloittamassa toista kauttaan. Seurahistorian ensimmäinen naisjoukkue pelaa tulevalla kaudella Tampereen piirin Nelosessa. Joukkueeseen haetaan harjoitteluun sitoutuvia pelaajia, joilla on aiempaa pelikokemusta. Tavoitteena on tarjota hyvähenkinen ja mielekäs harrastus mahdollisimman monelle jalkapallosta kiinnostuneelle.

Joukkueella on yhteensä 2–3 harjoitus- ja ottelutapahtumaa viikossa. Pelaajilta toivotaan sitoutumista harjoitteluun ja joukkueena toimimiseen. Joukkue etsiikin nyt pelaajia, jotka osallistuvat innolla yhteisiin harjoituksiin ja otteluihin. Pelitaidot eivät ratkaise, vaan riittää kun olet motivoitunut osallistumaan tapahtumiin säännöllisesti. Joukkue sopii hyvin myös sellaisille pelaajille, jotka haluavat palata pelikentille tauon jälkeen.

Kausimaksu joukkueessa on arviolta 300 €, joka kattaa kauden ottelumaksut ja valmentajan vetämät harjoitukset sekä peliasun, pelipassin ja Tampere Unitedin jäsenyyden.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut voi lähettää oheisella lomakkeella tai suoraan Henrik Hiekkataipaleelle sähköpostitse henrik.hiekkataipale(at)tampereunited.fi tai puhelimitse 050 491 2722.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan pitämään hauskaa jalkapallon parissa!

  TamU-Kauppa

  Pääyhteistyökumppanit

  Tukemassa myös

  American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

  17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

  21.7. TamU naiset - FC Nokia 1 – 1

  27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

  23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

  27.7. klo 12 PIF - TamU naiset

  27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49