7.11.2018

 
 

Tampere Unitedin kakkos­joukkue hakee p√§√§valmentajaaTampere United hakee päävalmentajaa ensi kaudella Tampereen piirin Nelosessa pelaavaan kakkosjoukkueeseensa. Kakkosjoukkueella on koossa hyvä runko, ja se saa tulevallakin kaudella vahvistuksia niistä edustusjoukkueen pelaajista, jotka jäävät vähälle peliajalle omassa joukkueessaan. Edellytykset taistella sarjanoususta ovat siis pelaajamateriaalin puolesta hyvät, mutta menneet kaudet ovat osoittaneet, että sarjan kärkipäähän nouseminen edellyttää aiempaa suurempaa panostusta valmennuksen taholta.

Tampere Unitedin kakkosjoukkue on osa Tampere Unitedin laajempaa edustustoiminnan kehityssuunnitelmaa. Tavoitteena on tiivistää edustusjoukkueen ja kakkosjoukkueen yhteistyötä, jolloin myös kakkosjoukkueesta tulee väylä nousta mukaan edustusjoukkueeseen. Samalla siitä tulee myös valmentajalle ponnahduslauta yhä vaativampiin valmennustehtäviin.

P√§√§valmentajan teht√§viin kuuluu 2‚Äď3 tapahtumaa viikossa l√§hes ymp√§ri vuoden. Muutoin emme aseta vaatimuksia haettaville valmentajille, mutta eduksi katsomme:

 • pelaajataustan
 • voimassa olevan Palloliiton valmentajakoulutuksen
 • valmentajakokemuksen
 • tahdon itsens√§ kehitt√§miseen valmentajana

Päävalmentajan tehtävästä on mahdollista saada kohtuullinen korvaus.

Kakkosjoukkueen valmentajana pääset osaksi Sinisen seurayhteisön uskomatonta tarinaa. Saat halutessasi myös mahdollisuuden vaikuttaa koko seuran toiminnan kehittämiseen sekä edustusjoukkueen ja kakkosjoukkueen yhteistyön syventämiseen.

Kakkosjoukkueen päävalmentajan paikasta kiinnostuneet voivat kertoa itsestään oheisella lomakkeella tai olla suoraan yhteydessä puheenjohtaja Heikki Wileniin (puh. 050 315 2655, heikki.wilen (ät) tampereunited.fi) tai kakkosjoukkueen taustoilla tarpeen mukaan jatkavaan Mikko Jokelaan (puh. 050 350 9456, mikko.jokela (ät) tampereunited.fi).

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Missä olet valmentanut aiemmin (pakollinen)

  Pelaajakokemus (pakollinen)

  Kerro tavoitteistasi valmentajana