29.1.2021

 
 

Tampere United vahvistuu Jesse OksasellaTamU on tehnyt mukavan kaappauksen, kun Jesse Oksanen siirtyy Sinipaitoihin. Juoksuvoimaisen laitahyökkääjän sopimus kattaa kauden 2021 ja pitää sisällään option seuraavasta kaudesta. Oksanen siirtyy TamUun paikallisvastustaja Tampereen Pallo-Veikkojen riveistä.

Peli-ilon palauttaminen nousee nopeasti esille, kun Jesse Oksanen, 25, lähtee avaamaan motiivejaan siirtyä sarjaporrasta alemmaksi paikalliskilpailijan riveihin.

”T√§h√§n siirtoon on montakin syyt√§. TamUssa on paljon kavereita, joilta olen kuullut paljon positiivista siit√§, kuinka ammattimaisesti asiat t√§√§ll√§ hoidetaan. Mutta ehk√§ p√§√§llimm√§isin syy oli siin√§, ett√§ en ole pariin vuoteen pystynyt oikein nauttimaan jalkapallosta. Sit√§ nautintoa tulen TamUsta hakemaan nousun lis√§ksi”, Oksanen avaa siirron taustoja.

Oksanen myöntää, että kysyntää oli ylempääkin, mutta Sinipaidat valikoitui tästäkin huolimatta uudeksi osoitteeksi.

”Kysynt√§√§ kyll√§ oli ylemp√§√§ Ykk√∂st√§ my√∂ten, mutta minulla ty√∂t t√§√§ll√§ Tampereella, ja halusin l√∂yt√§√§ paikan miss√§ voin nauttia lajista hyv√§ss√§ ilmapiiriss√§.”

Tampere United on Jesse Oksaselle järjestyksessään kolmas seura hänen urallaan.

”Olen Valkeakosken Hakan kasvatti ja Valkeakoskella syntynyt. Siell√§ vedettiin sitten junnusta edariin asti. 2016 oli muutto Tampereelle ja tuolloin siirryn TPV:hen. Ei se sen pidempi se minun pelaajapolkuni ole”, kertaa Oksanen.

Oksanen on luottavainen tulevan kauden suhteen

Jesse Oksanen ei ep√§r√∂i toistaa sanaa ”nousu”, kun puhutaan tulevasta kaudesta.

”Kyll√§h√§n sit√§ melkoista rosteria t√§lle tasolle ker√§t√§√§n. Olen aivan rehellisesti sit√§ mielt√§, ett√§ meill√§ on ensi kaudella parempi porukka, kuin mit√§ meill√§ oli viime kaudella TPV:ss√§ Kakkosessa. Joka pelipaikalle l√∂ytyy laatupelaajia”, Oksanen n√§kee.

Kolme vuotta jo aiemmin Pallo-Veikoissa Oksasen kanssa yhteistyötä tehnyt Unitedin päävalmentaja Jukka Listenmaa korostaa uusvanhan suojattinsa mukanaan tuomaa juoksuvoimaa joukkueeseen.

”V√§h√§nh√§n t√§m√§ alkaa menn√§ itsens√§ toistamiseksi, mutta juoksuvoimaa me nyt kyll√§ saadaan. Ehk√§ kuitenkin v√§h√§n eri tyyppist√§ juoksuvoimaa kuin mit√§ meill√§ on entuudestaan. Jesse on nopea laitapelaaja, mutta my√∂s hyv√§ ohittamaan”, Listenmaa arvio.

Haastovoiman lisäksi Listenmaa lisää, että Oksasen myötä saadaan uusi elementti myös erikoistilanteisiin.

”H√§n on hyv√§ erikoistilanteissa ja omaa hyv√§n oikean jalan laukauksen. Toki laatua on molemmissa jaloissa.”

Tampere Unitedilla on nyt sopimukset nelj√§n maalivahdin ja 17 kentt√§pelaajan kanssa. Kokoonpanossa on siis tilaa viel√§ muutamalle pelimiehelle. Uusia sopimuksia odotellessa kannattaa laittaa kausikorttiasiat kuntoon tulevaa kautta varten. Normaalihintaiset kausikortit maksavat 70 ‚ā¨ ja alennusryhmien kausarit 45 ‚ā¨. Klikkaa ostoksille TamU-kauppaan tai suoraan alla olevista napeista.

Tampere Unitedin sopimuspelaajat kaudelle 2021:

Ali Aitbenzanzoun, kk
Hakim Belbachir, h
Anton Bright, p
Eric Bullock, h
Arttu Haapala, kk
Iikka Häkkinen, h
Topias Järvelä, h
Severi Kankkunen, p
Roope Kostiainen, h
Antti Kuusinen, mv
Po Law, p
Arttu Mättö, kk
Jesse Oksanen, h
Eetu Räisänen, kk
Henri Savolainen, mv
Mauno Sirén, p
Aapo Sipponen, mv
Nils Strömsholm, p
Riku Tanila, mv
Jesse Vuori, p
Panu Väliaho, h