Tampere United vahvistuu Jesse Oksasella

29/01/2021
Uutinen

TamU on tehnyt mukavan kaappauksen, kun Jesse Oksanen siirtyy Sinipaitoihin. Juoksuvoimaisen laitahyökkääjän sopimus kattaa kauden 2021 ja pitää sisällään option seuraavasta kaudesta. Oksanen siirtyy TamUun paikallisvastustaja Tampereen Pallo-Veikkojen riveistä.

Peli-ilon palauttaminen nousee nopeasti esille, kun Jesse Oksanen, 25, lähtee avaamaan motiivejaan siirtyä sarjaporrasta alemmaksi paikalliskilpailijan riveihin.

”Tähän siirtoon on montakin syytä. TamUssa on paljon kavereita, joilta olen kuullut paljon positiivista siitä, kuinka ammattimaisesti asiat täällä hoidetaan. Mutta ehkä päällimmäisin syy oli siinä, että en ole pariin vuoteen pystynyt oikein nauttimaan jalkapallosta. Sitä nautintoa tulen TamUsta hakemaan nousun lisäksi”, Oksanen avaa siirron taustoja.

Oksanen myöntää, että kysyntää oli ylempääkin, mutta Sinipaidat valikoitui tästäkin huolimatta uudeksi osoitteeksi.

”Kysyntää kyllä oli ylempää Ykköstä myöten, mutta minulla työt täällä Tampereella, ja halusin löytää paikan missä voin nauttia lajista hyvässä ilmapiirissä.”

Tampere United on Jesse Oksaselle järjestyksessään kolmas seura hänen urallaan.

”Olen Valkeakosken Hakan kasvatti ja Valkeakoskella syntynyt. Siellä vedettiin sitten junnusta edariin asti. 2016 oli muutto Tampereelle ja tuolloin siirryn TPV:hen. Ei se sen pidempi se minun pelaajapolkuni ole”, kertaa Oksanen.

Oksanen on luottavainen tulevan kauden suhteen

Jesse Oksanen ei epäröi toistaa sanaa ”nousu”, kun puhutaan tulevasta kaudesta.

”Kyllähän sitä melkoista rosteria tälle tasolle kerätään. Olen aivan rehellisesti sitä mieltä, että meillä on ensi kaudella parempi porukka, kuin mitä meillä oli viime kaudella TPV:ssä Kakkosessa. Joka pelipaikalle löytyy laatupelaajia”, Oksanen näkee.

Kolme vuotta jo aiemmin Pallo-Veikoissa Oksasen kanssa yhteistyötä tehnyt Unitedin päävalmentaja Jukka Listenmaa korostaa uusvanhan suojattinsa mukanaan tuomaa juoksuvoimaa joukkueeseen.

”Vähänhän tämä alkaa mennä itsensä toistamiseksi, mutta juoksuvoimaa me nyt kyllä saadaan. Ehkä kuitenkin vähän eri tyyppistä juoksuvoimaa kuin mitä meillä on entuudestaan. Jesse on nopea laitapelaaja, mutta myös hyvä ohittamaan”, Listenmaa arvio.

Haastovoiman lisäksi Listenmaa lisää, että Oksasen myötä saadaan uusi elementti myös erikoistilanteisiin.

”Hän on hyvä erikoistilanteissa ja omaa hyvän oikean jalan laukauksen. Toki laatua on molemmissa jaloissa.”

Tampere Unitedilla on nyt sopimukset neljän maalivahdin ja 17 kenttäpelaajan kanssa. Kokoonpanossa on siis tilaa vielä muutamalle pelimiehelle. Uusia sopimuksia odotellessa kannattaa laittaa kausikorttiasiat kuntoon tulevaa kautta varten. Normaalihintaiset kausikortit maksavat 70 € ja alennusryhmien kausarit 45 €. Klikkaa ostoksille TamU-kauppaan tai suoraan alla olevista napeista.

Tampere Unitedin sopimuspelaajat kaudelle 2021:

Ali Aitbenzanzoun, kk
Hakim Belbachir, h
Anton Bright, p
Eric Bullock, h
Arttu Haapala, kk
Iikka Häkkinen, h
Topias Järvelä, h
Severi Kankkunen, p
Roope Kostiainen, h
Antti Kuusinen, mv
Po Law, p
Arttu Mättö, kk
Jesse Oksanen, h
Eetu Räisänen, kk
Henri Savolainen, mv
Mauno Sirén, p
Aapo Sipponen, mv
Nils Strömsholm, p
Riku Tanila, mv
Jesse Vuori, p
Panu Väliaho, h

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49