27.8.2018

 
 

Tampere United perustaa ensimm√§iset ik√§kausi­joukkueetTampere Unitedin junioritoiminta on viimeisten vuosien aikana kasvanut vauhdilla ja kaupunginosajoukkueissa on pelannut tänä kesänä liki 200 junioria. Nyt onkin sopiva hetki ottaa seuraava askel ja perustaa seuraan ensimmäiset piirinsarjoihin osallistuvat ikäkausijoukkueet. Haaste on suuri, mutta itsensä haastaminen ja omien rajojen työntäminen entistä kauemmas ovat olennainen osa Tampere Unitedin toimintakulttuuria.

Valmentajien ja muiden toimijoiden hakuprosessi on jo käynnissä, mutta mukaan ehtii vielä oikein hyvin. Jos koet, että sinulla olisi annettavaa tamperelaisen juniorijalkapallon kehittämiseen, ota yhteyttä Tampere Unitedin juniorivalmennuspäällikkö Martti Bergströmiin (masi.bergstrom (ät) tampereunited.fi). TamU haluaa tuoda uusia tuulia juniorivalmennukseen, joten valmentajilta odotamme jotain muuta kuin tuloshakuista ja äänenkäyttöön perustuvaa valmennusfilosofiaa.

Perustettavia ik√§luokkia on ensimm√§isess√§ vaiheessa kolme: F7 (1.1.2012 ja my√∂hemmin syntyneet), F9 (1.1.2010-31.12.2011 syntyneet) ja D12 (1.1.2007 ja my√∂h. syntyneet). Mik√§li kiinnostusta on runsaasti, voimme perustaa my√∂s muihin ik√§luokkiin joukkueita. Joukkueet harjoittelevat ja pelaavat ymp√§ri vuoden 2‚Äď3 kertaa viikossa ja osallistuvat jalkapallon piirinsarjoihin. Mahdollisesta talven futsalsarjaan osallistumisesta p√§√§tt√§√§ ik√§luokan vastuuvalmentaja. Tampere Unitedissa ik√§kausijoukkueiden pelaajat saavat harrastaa my√∂s muita lajeja oman mielenkiinnon mukaan.

F7- ja F9- joukkueiden kausimaksu on noin 550 ‚ā¨ ja D12-joukkueen noin 680‚ā¨. Kausimaksu sis√§lt√§√§ pelipassin ja vakuutuksen, peliasun, tuulipuvun/verkkarit, pallon, seuran j√§senmaksun, valmentajien palkkiot, sarja- ja ottelukulut, kentt√§vuokrat, muut joukkueen yhteiset varusteet ja juniorivalmennusp√§√§llik√∂n palvelut. Tarkemmat eurom√§√§r√§iset summat esitet√§√§n joukkueiden perustamiskokouksissa, joista on tarkemmat tiedot alla. Mahdollisiin turnausmatkoihin rahat ker√§t√§√§n erikseen.

F7-joukkueen (1.1.2012 ja myöhemmin syntyneet) perustamiskokous ja vanhempainpalaveri pidetään ke 12.9. klo 18.00 Tampereen yhteiskoulun lukion (Hallituskatu 32) Algebran luokassa. Ilmoita kiinnostuksestasi juniorivalmennuspäällikölle (masi.bergstrom (ät) tampereunited.fi). Sitovat ilmoittautumiset joukkueeseen tehdään vasta perustamiskokouksessa tai sen jälkeen.

F9-joukkueen (1.1.2010-31.12.2011 syntyneet) perustamiskokous ja vanhempainpalaveri pidetään to 13.9. klo 18.00 Tampereen yhteiskoulun lukion (Hallituskatu 32) Algebran luokassa. Ilmoita kiinnostuksestasi juniorivalmennuspäällikölle (masi.bergstrom (ät) tampereunited.fi). Sitovat ilmoittautumiset joukkueeseen tehdään vasta perustamiskokouksessa tai sen jälkeen.

D12-joukkueen (1.1.2007 ja myöhemmin syntyneet) osalta ota yhteyttä suoraan joukkueen valmentajana toimivaan Markus Kyöstäjään (markus.kyostaja (ät) tampereunited.fi).