Tampere United palkaa tapahtuma-apulaisen OP Tampereen tuella

20/03/2023 Seura / TamU
Uutinen

Tampere Unitedilla on jo viidentenä vuotena peräkkäin tarjolla kesätöitä tapahtuma-apulaisena TamUn eri joukkueiden otteluissa. Työpaikka on osa Kesäduuni OP:n piikkin -kampanjaa, joka antaa mahdollisuuden palkata 15–17-vuotias kesätyöntekijä OP Tampereen tukemana. Kesätyöntekijälle annetaan avustavia työtehtäviä miesten ja naisten joukkueiden ottelutapahtumissa ja seuran tarpeen mukaan myös junioripelaajien turnauksissa ja peli-illoissa. Työtä tehdään kesä-, heinä- ja elokuussa pääasiassa viikonloppuisin, mutta muutamia työpäiviä osuu myös arki-iltoihin.

Nuori pääsee mukaan tapahtumien rakentamiseen, kahvio- ja fanituotteiden esillepanoon ja myyntiin sekä lipunmyyntiin yhdessä aikuisen henkilön kanssa. Hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön tässä työssä. Työhön sovelletaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työntekijöiden työehtosopimusta.

”Kesätyöntekijät ovat olleet mukava piristysruiske ottelutapahtumien järjestämisessä. Meillä on ollut ilo saada mukaan reippaita nuoria, jotka ovat päässeet hyvin mukaan rentoon ottelutapahtumia järjestävään ryhmäämme, joka muutoin toimii pääasiassa vapaaehtoispohjalta”, toteaa Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö.

”Meille on myös kunnia asia hoitaa rekryprosessi hyvin ja jättää hyvä maku suuhun myös niille, jotka eivät tule valituksi. Hakijoita on aina ollut kyllä tosi paljon”, Niemistö jatkaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 16.4.2023 klo 23.59  osoitteeseen kesatyo2023(ät)tampereunited.fi. Voit liittää hakemukseesi myös ansioluettelon. Työhaastattelut pidetään näillä näkymin heti hakemuksen jättämistä seuraavan kahden viikon aikana.

Lisätietoa OP Tampereen kampanjasta:
op.fi/web/op-tampere/kesaduuni

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

7.7. TamU - P-Iirot 1 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

13.7. klo 16 HJS - TamU

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49