22.8.2018

 
 

Tampere United on reagoinut TPV-ottelun j√§lkeisiin j√§rjestys­h√§iri√∂ihin

Tampere Unitedin ja TPV:n välisen ottelun jälkeen torstaina 16.8. Tammelan stadionilla tapahtui välikohtaus pukukoppialueella. Tampere United pahoittelee tapahtunutta ja on reagoinut asiaan, jotta vastaavat järjestyshäiriöt saadaan jatkossa estettyä. Tapahtumat ovat myös Palloliiton kurinpitovaliokunnan käsittelyssä.

Tampere United on reagoinut tapahtumiin kahdella tavalla:

1) Olemme tunnistaneet järjestyshäiriöitä aiheuttaneet henkilöt, ja he ovat saaneet porttikiellot Tampere Unitedin kotiotteluihin. Porttikiellot ovat pisimmillään voimassa kuluvan kauden loppuun asti.

2) Estämme vastaavat tapahtumat tulevissa otteluissa avaamalla tarvittaessa stadionin kannattajapäädyn puoleiset portit ottelun jälkeen. Tällöin kannattajapäädystä poistutaan suoraan omasta uloskäynnistä, eikä sieltä ole pääsyä pukukoppialueelle.

”Tuomariston, pelaajien ja joukkueiden toimihenkil√∂iden fyysisen koskemattomuuden loukkaaminen ei ole miss√§√§n tilanteessa hyv√§ksytt√§v√§√§, ja seurauksena on aina porttikielto. K√§ymieni keskustelujen perusteella t√§m√§ on t√§ysin selv√§√§ my√∂s kannattajillemme”, toteaa Tampere Unitedin varapuheenjohtaja Antti Niemist√∂, joka toimii my√∂s edustusjoukkueen kotiotteluiden tapahtumap√§√§llikk√∂n√§.

”Tammelan stadion on otteluj√§rjestelyjen kannalta siin√§ mieless√§ haastava pelipaikka, ett√§ pukukopit on sijoitettu siten, ett√§ pelaajat ja tuomarit joutuvat liikkumaan samalla alueella kuin yleis√∂. Olen kuitenkin varma, ett√§ nyt p√§√§tetyill√§ j√§rjestelyill√§ est√§mme vastaavat h√§iri√∂t tulevissa otteluissa”, Niemist√∂ toteaa.

Tampere Unitedin kausi jatkuu ensi sunnuntaina 26.8. tärkeällä vierasottelulla, jossa kohdataan iisalmelainen PK-37.