Tampere United on reagoinut TPV-ottelun jälkeisiin järjestys­häiriöihin

22/08/2018
Uutinen

Tampere Unitedin ja TPV:n välisen ottelun jälkeen torstaina 16.8. Tammelan stadionilla tapahtui välikohtaus pukukoppialueella. Tampere United pahoittelee tapahtunutta ja on reagoinut asiaan, jotta vastaavat järjestyshäiriöt saadaan jatkossa estettyä. Tapahtumat ovat myös Palloliiton kurinpitovaliokunnan käsittelyssä.

TamU-uutiskuva

Tampere United on reagoinut tapahtumiin kahdella tavalla:

1) Olemme tunnistaneet järjestyshäiriöitä aiheuttaneet henkilöt, ja he ovat saaneet porttikiellot Tampere Unitedin kotiotteluihin. Porttikiellot ovat pisimmillään voimassa kuluvan kauden loppuun asti.

2) Estämme vastaavat tapahtumat tulevissa otteluissa avaamalla tarvittaessa stadionin kannattajapäädyn puoleiset portit ottelun jälkeen. Tällöin kannattajapäädystä poistutaan suoraan omasta uloskäynnistä, eikä sieltä ole pääsyä pukukoppialueelle.

”Tuomariston, pelaajien ja joukkueiden toimihenkilöiden fyysisen koskemattomuuden loukkaaminen ei ole missään tilanteessa hyväksyttävää, ja seurauksena on aina porttikielto. Käymieni keskustelujen perusteella tämä on täysin selvää myös kannattajillemme”, toteaa Tampere Unitedin varapuheenjohtaja Antti Niemistö, joka toimii myös edustusjoukkueen kotiotteluiden tapahtumapäällikkönä.

”Tammelan stadion on ottelujärjestelyjen kannalta siinä mielessä haastava pelipaikka, että pukukopit on sijoitettu siten, että pelaajat ja tuomarit joutuvat liikkumaan samalla alueella kuin yleisö. Olen kuitenkin varma, että nyt päätetyillä järjestelyillä estämme vastaavat häiriöt tulevissa otteluissa”, Niemistö toteaa.

Tampere Unitedin kausi jatkuu ensi sunnuntaina 26.8. tärkeällä vierasottelulla, jossa kohdataan iisalmelainen PK-37.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

4.2. Reipas - TamU 3 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

4.2. TamU 2 - Union Plaani 0 – 2

25.2. klo 14 TamU - TPV

10.3. klo 14 TamU naiset - TuTo

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa