Tampere United ja KTP iskevät yhteen harjoitus­ottelussa

11/01/2019
Otteluennakko

Sunnuntaina Pirkkahallissa on vuorossa jo perinteeksi muodostuva Tampere Unitedin ja KTP:n välinen harjoitusottelu. Kyseessä on neljäs joukkueiden välinen kauteen valmistava ottelu kolmeen vuoteen. Kevättalvella 2017 Tampere United oli Pirkkahallissa parempi vähintäänkin hämmentävin 5-0-lukemin. Viime vuonna kohdattiin kahdesti, ensin päivälleen vuosi takaperin Arto Tolsa Areenalla Kotkassa ja uudelleen helmikuussa Tampereella. Molemmat viime talven kohtaamiset päättyivät tasapeliin.

Ykkösen sarjakauteen valmistautuvalle kotkalaisryhmälle harjoitusottelu on talven ensimmäinen. Takaportin kautta Ykköseen viime kaudeksi nousseille kotkalaisille kausi toi tullessaan seitsemännen sijan. Välimatkaa säilymisviivaan jäi lopulta suhteellisen turvalliset yhdeksän pistettä.

Alkavalle kaudelle KTP:n ehdottomasti kiinnostavin asia löytyy hyökkäyksestä, kun Ykkösen kaikkien aikojen paras maalintekijä Kalle Multanen vaihtoi Kokkolasta Kotkaan. Pelkästään kahden viime kauden aikana Multanen on iskenyt Ykkösessä peräti 25 maalia.

Tamperelaisyleisöä kiinnostaa varmasti kaikkein eniten nähdä uunituore sopimuspelaaja Sami Ekmark Sinipaidassa ja samalla seurata millaiseksi TamUn puolustuspeli alkaa uuden hankinnan kautta muotoutumaan.

Sinipaitojen harjoittelu käynnistyi tryout-jaksolla jo marraskuussa ja KTP-ottelu on talvikauden kolmas. Kahdessa edellisessä harjoitusottelussa United kärsi tappiot Kakkoseen nousseelle Ilveksen kakkosmiehistölle sekä KTP:n tavoin Ykkösen kauteen valmistautuvalle Hakalle.

Päävalmentaja Mourad Seddiki tietää mitä näistä otteluista pitää parantaa kotkalaisia vastaan.

”Edellisessä pelissä puolustaessa meidän kahden linjan etäisyydet olivat puolustuksen sekä keskikentän välillä liian suuret. Haluan nähdä ihan selkeän parannuksen sen suhteen”, Seddiki analysoi taannoista ottelua Hakaa vastaan.

”Hyökkäyspelissä meidän pitää löytää enemmän syöttösuuntia ja järkeviä ratkaisuja, jotta päästäisiin viimeistelyalueelle. Haluan sunnuntaina aktiivisen joukkueen, jolla on työmoraali kohdallaan”, Seddiki asettelee toiveita tulevaan kohtaamiseen.

Sitä aktiivista joukkuetta, jonka työmoraali on kohdallaan, voi siis tulla katsomaan sunnuntaina Pirkkahallin lehtereille. Ottelu alkaa klo 18.25 ja siihen on vapaa pääsy. Paikan päältä on mahdollista noutaa jo ennalta maksettuja kausikortteja sekä toki myös ostaa niitä. Fanituotemyynti palvelee koko ottelun ajan. TamU-TV palaa etäkannattajien iloksi helmikuussa, mutta ottelua on mahdollisuus seurata Tampere Unitedin tarjoaman Twitter-seurannan kautta. Tervetuloa!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

29.10. Klubi 04 - TamU 4 – 0

24.9. PaiHa - TamU naiset 1 – 1

7.10. Pato - TamU 2 6 – 5

klo - TamU

klo - TamU naiset

klo - TamU 2