Tampere United hakee valmentajaa tytöille ja naisille

25/08/2021 TamU naiset
Uutinen

Tampere United hakee valmentajaa tyttöjen ja naisten joukkueille. Valmentajan tehtäviin kuuluvat T15-joukkueen vastuuvalmentajana toimiminen sekä naisten joukkueen apuvalmentajana toimiminen. Tehtävästä maksetaan palkkaa 350 €/kk, ja työt alkavat 1.11.2021.

Rekrytoitavalta valmentajalta edellytetään aiempaa kokemusta valmentamisesta ja 11v11-pelistä. Hyvät sosiaaliset taidot ovat avainasemassa tehtävässä menestymiselle. Koulutuksen puolesta edellytämme valmentajalta vähintään UEFA C-valmentajakoulutusta tai valmiutta osallistua koulutukseen tulevan talven aikana.

Kuluvalla kaudella T15-joukkue on pelannut Palloliiton läntisen alueen Ykköstä. Joukkueen pelaajat ovat erittäin sitoutuneita ja motivoituneita, ja pelaajat vanhempineen ovat kuin yhtä perhettä. Voit tutustua joukkueen arkeen Instagram-tilillä tamu_t15. Useampi joukkueen pelaaja on jo pelannut kuluvan kauden aikana naisten joukkueiden mukana, ja pelaajia on lisäksi säännöllisesti mukana Helmarit-päivillä.

Naisten edustusjoukkue pelaa ensimmäistä kauttaan läntisen alueen Kolmosessa ja jatkaa elokuussa päättyvän alkusarjan jälkeen ylemmässä loppusarjassa. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Kari Numminen, jonka alaisuudessa joukkueen pelillinen kehitys on ollut viime vuosina hienoa seurattavaa samalla, kun vaatimustaso joukkueen sisällä kasvaa koko ajan. Joukkueen seuraava tavoite onkin nousu Kakkoseen. Voit tutustua naisten joukkueen arkeen Instagram-tilillä tamu_naiset. TamUlla on lisäksi Nelosessa pelaava kakkosjoukkue, joka toimii kilpailullisesti ja tavoitteellisesti. Sen tarkoituksena on toimia tukena edustusjoukkueelle sekä tarjota peliaikaa ja aikuisten sarjoihin tutustumista myös T15-joukkueen pelaajille.

Tampere United tarjoaa sinulle tilaisuuden kehittää tyttöjen ja naisten jalkapalloa raikkaassa ja koko ajan kasvavassa organisaatiossa! Tehtävästä maksetaan palkkaa 350 €/kk.

Hakemukset tulee jättää oheisella lomakkeella viimeistään 10.9.2021, jonka jälkeen potentiaalisimmat hakijat haastatellaan. Valmentajasopimus alkaa 1.11.2021.

Lisätietoja antaa Tampere Unitedin varapuheenjohtaja Markus Kyöstäjä, puh. 050 550 6631 (tavoitettavissa 30.8. alkaen).

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Vapaamuotoinen hakemusteksti (pakollinen)

  Liitetiedosto (esim CV) (ei pakollinen)

  TamU-Kauppa

  Pääyhteistyökumppanit

  Tukemassa myös

  American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

  12.4. FC Honka - TamU 1 – 1

  12.4. SalPa - TamU naiset 1 – 3

  24.3. FC Kangasala - TamU 2 2 – 3

  17.4. klo 19 TamU - FC Inter 2

  20.4. klo 14 TamU naiset - PIF

  16.4. klo 18 TamU 2 - EIF