22.10.2020

 
 

Tampere United hakee pelaajia ‚Äď ilmoittaudu edustus­joukkueen tryouteilleTampere United järjestää tryoutit Kolmosessa kaudella 2021 pelaavaan edustusjoukkueeseen mukaan haluaville pelaajille. Tryout-jakso alkaa sään salliessa jo viikolla 47 ulkoharjoituksissa Kaupissa ja loppuu viikkoon 51.

Tampere United on aloittanut kauden 2021 rakentamisen jo hyvissä ajoin syksyn pelien ollessa vielä käynnissä. Sopimuspelaajia on nyt kaudelle 2021 yhteensä kymmenen. Joukkueen rakentaminen jatkuu marraskuun puolivälissä (viikko 47) alkavilla harjoituksilla. Harjoitukset eivät ole avoimet kaikille, vaan pelaajat kutsutaan mukaan hakemuksien perusteella. Harjoituksia on kolmesti viikossa, ja tarkemmasta aikataulusta ilmoitetaan mukaan valittaville pelaajille henkilökohtaisesti.

TamU tarjoaa mahdollisuuden tavoitteelliseen jalkapallon harrastamiseen. Edustusjoukkueen tavoitteena on nousu Kakkoseen, ja joukkuetta rakennetaan t√§m√§n tavoitteen mukaisesti. Tarjoamme kaikille edustusjoukkueen pelaajille maksuttoman kauden, vakuutuksen ja sarjatasoon n√§hden laadukkaan varustepaketin. Joukkueen tukena on laadukas taustaryhm√§ p√§√§valmentaja Jukka Listenmaan johdolla.

Tryouteista kiinnostuneet pelaajat voivat hakea mukaan oheisella lomakkeella. Lisätietoja voi kysyä päävalmentaja Jukka Listenmaalta (puh. 0400 497 686).

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Pelipaikka (pakollinen)

  Syntymävuosi (pakollinen)

  Missä olet pelannut aiemmin (seura, sarjataso, vuodet) (pakollinen)

  Kerro itsestäsi ja tavoitteistasi jalkapalloilijana