30.9.2015

 
 

Tampere United hakee päävalmentajaa

Ensi kaudella TamU-K:n sarjapaikan Kolmosessa perivä Tampere United julkistaa edustusjoukkueen päävalmentajan paikan avoimeen hakuun. Hakuaika päättyy perjantaina 23.10. klo 18 ja valmentaja pyritään valitsemaan marraskuun puoleen väliin mennessä. Tampere Unitedin tavoitteena on nostaa edustusjoukkue takaisin liiton sarjoihin, ja valittava päävalmentaja pääsee vaikuttamaan siihen, millä aikataululla nousua Kakkoseen haetaan.

Edellytämme hakijalta sitoutumista Kolmosen tason harjoitteluun sekä tahtoa ja kykyä viedä joukkuetta kohti ylempiä sarjatasoja. Haku on avoinna kaikille valmentajakokemukseen katsomatta, mutta ensisijaisesti haemme koulutettua valmentajaa, jolla on kokemusta vähintään Kolmosen tason valmennuksesta.

Tarjoamme valmentajalle mahdollisuuden valmentaa voimakkaasti kehittyvässä ja urheilulliset tavoitteensa korkealle asettaneessa seurassa. Valmentaja saa vapauden koota ympärilleen haluamansa taustaryhmän ja voi halutessaan ottaa vahvan roolin joukkueen kokoamisessa, mutta saa seuralta myös tarvitsemansa avun taustaryhmän ja joukkueen kokoamiseen. Seura on jo tehnyt ensi kaudeksi muutamia pelaajasopimuksia menneen kauden avainpelaajien kanssa.

Uuden p√§√§valmentajan hakeminen tuli ajankohtaiseksi kaudet 2013‚Äď15 valmennusvastuussa olleen Mika Suonsyrj√§n ilmoitettua ennen lauantain FC Teivo -ottelua, ett√§ h√§n ei k√§yt√§ valmentajasopimuksensa optiota kaudelle 2016. ”Avoin haku antaa meille perinpohjaisen kuvan valmentajamarkkinoista niin Tampereella kuin l√§hikunnissakin”, toteaa Tampere Unitedin puheenjohtaja Heikki Wilen. ”Avoin haku on hyv√§ ratkaisu my√∂s siksi, ett√§ t√§t√§ kautta saamme listan valmentajista, jotka intohimoisesti haluavat valmentaa Sinipaitoja. Uskon, ett√§ tulemme saamaan hyvin mielenkiintoisen ja laadukkaan hakijalistan.”

”Vaikka haku on avoin, emme j√§√§ pelk√§st√§√§n odottamaan hakemuksia, vaan olemme haussa my√∂s itse aktiivisia”, valoittaa puheenjohtaja Wilen hakuprosessia. ”Pelkk√§ kokemus ei ratkaise valittavaa valmentajaa, vaan t√§rke√§√§ on my√∂s motivaatio vied√§ nimenomaan Tampere Unitedia eteenp√§in.”

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään Tampere Unitedin puheenjohtaja Heikki Wilenille (heikki.wilen <ät> tamu-k.com). Tiedusteluja voi tehdä myös puhelimitse 050 315 2655. Hakemuksesta tulee ilmetä aiempi valmentaja- ja pelaajakokemus, mahdollinen valmentajakoulutus sekä hakijan motivaatio Tampere Unitedin eteenpäin viemiseksi.