13.11.2018

 
 

Tampere United hakee osa-aikaista yritys­myyjääTampere Unitedilla on avoinna osa-aikaisen yritysmyyjän paikka. Myyjän työtehtäviin kuuluu seuran ja sen edustusjoukkueen yhteistyökumppanuuksien ja palvelujen myyminen yrityksille. Työn määrä on neuvoteltavissa, mutta sitä on arviolta noin 10–15 tuntia viikossa. Myyjä saa tuntipalkan lisäksi provisiopalkkion tekemästään myynnistä. Tuekseen palkattava myyjä saa Tampere Unitedin myyntitiimin sekä asianmukaiset myynnin työkalut.

Työ sopii erityisen hyvin korkeakouluopiskelijalle, joka on kiinnostunut urheiluseuran toiminnasta sekä työn tekemisestä suoraan asiakkaiden kanssa. Myös muut voivat ilman muuta hakea paikkaa – innokkuus myyntityöhön ratkaisee. Työ ei ole puhtaasti puhelinmyyntiä, vaan valittava myyjä pääsee hoitamaan myynnin ja yhteistyökumppanuuden järjestelyt alusta loppuun. Työtä tehdään arkipäivisin silloin, kun yhteistyökumppaniyrityksissä vastataan puhelimeen ja ollaan valmiita tapaamaan.

Hae paikkaa oheisella lomakkeella 23.11. mennessä. Lisätietoja antaa Tampere Unitedin puheenjohtaja Heikki Wilen (puh. 050 315 2655, heikki.wilen (ät) tampereunited.fi).

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Ansioluettelo mieluiten pdf-muodossa (vapaaehtoinen)

Aiempi myyntikokemus (pakollinen)

Miksi olet kiinnostunut yritysmyyjän tehtävästä (pakollinen)

Kerro itsestäsi (pakollinen)