1.8.2017

 
 

Tampere United hakee huoltajaa ‚Äď ringiss√§ on tilaa viel√§ yhdelleTampere Unitedin edustusjoukkue hakee huoltajaa vahvistamaan joukkueen taustoja, sillä talvesta saakka mukana ollut huoltajakaksikko ei tällä hetkellä työkiireiden takia pysty osallistumaan joukkueen kaikkiin tapahtumiin. Tarjolla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä joukkueen ytimeen ja osallistua sen ainutlaatuiseen tarinaan.

Huoltajaksi valittavalla ei v√§ltt√§m√§tt√§ tarvitse olla aiempaa kokemusta huoltajan teht√§vist√§, sill√§ perehdyt√§mme huoltajan toimenkuvaansa. T√§rkeint√§ on tahto ja kyky osallistua joukkueen tapahtumiin viikoittain. Joukkueella on 4‚Äď5 tapahtumaa viikossa, mutta kaikkiin tapahtumiin ei ole v√§ltt√§m√§t√∂nt√§ osallistua, vaan teht√§v√§t voidaan jakaa nykyisten huoltajien kanssa.

Oma auto ja ajokortti ovat lähes välttämättömät, sillä huoltaja vastaa peleissä ja harjoituksissa joukkueen varusteista (peliasut, pallot, juomapullot, huoltolaukku, jne). Lisäksi teippaus- ja ensiaputaidot ovat eduksi, ja näihin tarjoamme tarvittaessa myös mahdollisuuden saada koulutusta.

Lisätietoja antaa joukkueenjohtaja Sami Koivula (puh. 040 592 3412, sami.koivula (ät) tampereunited.fi).