20.12.2021

 
 

Tammikuussa vastaan tulevat Atlantis, HJS ja Ilves 2Tampere United on tämän ja ensi viikon joulutauolla, mutta joukkue palaa harjoituksiin heti uuden vuoden ensimmäisenä maanantaina. Ensimmäinen harjoitusottelu pelataan jo heti viikon päätteeksi sunnuntaina 9.1. kun Atlantis FC vierailee Pirkkahallissa. Sunnuntaina 23.1. vuorssa on vierasottelu Hämeenlinnassa HJS:n vieraana ja sunnuntaina 30.1. TamU saa tilaisuuden revanssiin Ilveksen kakkosjoukkueesta.

Molemmat Tampereella pelattavat ottelut eli ottelut Atlantista ja Ilvestä vastaan ovat Tampere Unitedin kotiotteluita, joten mietittäväksi tulevat myös kotiotteluiden järjestely.

”T√§ll√§ hetkell√§ voimassa olevat aluehallintoviraston m√§√§r√§ykset ovat yleis√∂stilaisuuksien osalta voimassa vain 5.1. saakka, mutta n√§ytt√§√§ silt√§ ett√§ rajoitukset ovat ennemminkin tiukkenemassa kuin lievenem√§ss√§. Ehk√§ jo huomenna saamme tietoa siit√§, onko yleis√∂n mahdollista tulla Pirkkahalliin tammikuun peleiss√§, sill√§ valtioneuvosto tiedotaa silloin mahdollisista uusista linjauksista”, toteaa Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemist√∂.

Joka tapauksessa tiedossa on kolme kovaa ottelua Kakkosessa pelaavia joukkueita vastaan. Atlantis on todellinen kulttijoukkue, joka t√§ll√§ tietoa pelaa ensi kaudella eri lohkossa kuin TamU. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat Pirkkahallissa tammikuussa 2016, jolloin TamU haastoi Kolmoseen nousseena joukkueena silloinkin Kakkosessa pelanneen Atlantiksen, mutta taipui lopulta maalein 0‚Äď2 (0‚Äď1).

HJS on ensi kaudella samassa lohkossa TamUn kanssa pelaavana joukkueena mielenkiintoinen vastustaja alkutalveen. Hämeenlinnasta kantautuu tietoja, joiden perusteella joukkue ei välttämättä ole aivan niin vahva kuin viimeisenä parina kautena, mutta silti rutinoitunut Kakkosen joukkue on kova haaste Sinipaidoille. Ottelu pelataan takavuosina Pullerihallina tunnetulla Säästöpankki-areenalla.

Tammikuun toiseksi viimeisenä päivänä TamU pääsee mittaamaan, miten paljon kolme joulukuun ja neljä tammikuun harjotusviikkoa muuttaa asioita, kun vastaan asettuu tryout-jakson ensimmäisessä ottelussa rumin lukemin voiton vienyt Ilveksen kakkosjoukkue. Toki pelaajaluettelotkin varmasti ehtivät etää molemmissa joukkueissa reilustikin. Erityisellä innolla tammikuussa voidaan Sinipaidoissa odottaa kaikkien sopimuspelaajien liittymistä harjoitusrinkiin.

Tammikuun harjoitusottelut

Päivä Kello Ottelu Paikka
su 9.1. klo 16.30 TamU ‚Äď Atlantis FC Pirkkahalli C, Tampere
su 23.1. klo 17.00 HJS ‚Äď TamU S√§√§st√∂pankki-areena, H√§meenlinna
su 30.1. klo 16.30 TamU ‚Äď Ilves 2 Pirkkahalli C, Tampere