Tammikuun alku­puolelle kaksi harjoitus­ottelua

20/12/2017
Uutinen

Tampere Unitedin harjoitusottelut jatkuvat tammikuun alussa kahdella kovalla vierasottelulla, joissa kohdataan ensin FC Espoo Eerikkilän hallissa lauantaina 6.1. ja sitten FC KTP Arto Tolsa Areenalla viikkoa myöhemmin lauantaina 13.1.

TamU-uutiskuva

FC Espoo oli viime kaudella yksi niistä Kakkosen B-lohkon joukkueista, joita TamU ei kyennyt voittamaan. Kauden avausottelussa Pyynikillä espoolaiset käänsivät Sinipaitojen 1–0-taukojohdon tylyksi 1–3-tappioksi ja Leppävaaran stadionin heinäkuisessa ottelussa TamUn loppukiri kantoi vain 2–2-tasapeliin. Lopulta FC Espoo oli kuitenkin sarjan yhdeksäs eli heikoin sarjapaikkansa säilyttänyt joukkue.

FC KTP puolestaan voitti Kakkosen A-lohkon, mutta hävisi nousukarsinnoissa AC Kajaanille, ja pelaa ensi kaudellakin Kakkosessa. Viime talvena TamU ja KTP kohtasivat harjoitusottelussa Pirkkahallissa, ja TamU voitti ottelun kaikkien hämmästykseksi selvin 5–0-numeroin. Ottelu herätti myös kansainvälistä huomiota, kun KTP onnistui 4–0-maalia seuranneen avauspotkun jälkeen laittamaan pallon omaan maaliin ilman että yksikään TamU-pelaaja ehti koskettaa palloon.

Katso sovittujen harjoitusotteluiden tiedot taulukosta:

PäiväKelloOtteluPaikka
la 6.1.klo 18.30FC Espoo – TamUEerikkilä-halli, Tammela
la 13.1.klo 13.30FC KTP – TamUArto Tolsa Areena, Kotka

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

19.5. Ilves-Kissat - TamU 1 – 6

18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

14.5. FC Haka j. - TamU 2 2 – 3

29.5. klo 18 EBK - TamU

25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

24.5. klo 19 NoPS - TamU 2