Talven parhaat ostokset: pipo, sukat ja Lapuan Kankurien pyyhkeet

11/01/2024 TamU
Uutinen

Talvi on jalkapallon ystäville pitkä, mutta ikävää otteluihin voi harjoitusotteluiden lisäksi lievittää hankkimalla pehmeitä TamU-tuotteita lämmittämään talvea. Paluun valikoimaan on tehnyt sininen pipo, jota tosin on jäljellä enää kymmenen kappaletta juniorijoukkueista tulleen jättitilauksen jäljiltä. Lisäksi tarjolla on TamU-sukkia ja Lapuan Kankurien valmistamia pyyhkeitä. Kevyt ja nopeasti kuivuva pyyhe on käytännöllinen, kaunis ja ympäristöystävällinen valinta. Kaikki tuotteet ovat myynnissä TamU-kaupassa.

Talven parhaiden tuotteiden hinnat

Tampere Unitedin siniset pipot ovat pitkän tauon jälkeen jälleen tarjolla, ja suosio on ylittänyt odotukset, sillä 50 pipon erästä on jäljellä enää 10 pipoa. Kannattaa siis olla nopea, jotta ehdit vielä hankkia omasi.

Sinisten ja vihreiden TamU-pyyhkeiden koko on 65 x 130 cm, ja sen materiaalina on Lapuan Kankureiden kehittämä tekninen, pehmeä ja erittäin imukykyinen pellava-tencel-puuvilla. Kevyt ja nopeasti kuivuva pyyhe sopii hyvin myös jalkapalloilijan pelikassiin.

Pyyhkeissä on käytetty imukykyisen pellavan rinnalla tenceliä, joka on puukuidusta ympäristöä säästävin menetelmin valmistettu eurooppalainen innovaatio. Lapuan Kankurit yhdisti nämä kaksi kuitua ja kehitti upean, pehmeän ja imukykyisen pyyhemateriaalin, joka vie kylpemisen nautinnon aivan uudelle tasolle. Lapuan Kankureiden tekstiilit kudotaan aina vastuullisesti tuotetuista, sertifioiduista luonnonmateriaaleista.

Tuotteet ovat siis myynnissä TamU-kaupassa. Samaan ostoskoriin kannattaa sujauttaa myös kausikortti, jos se on vielä hankkimatta. Tammikuun ajan kausikortin ostaja saa kaupan päälle kaksi lippua Tampere Unitedin avausotteluun Tammelan stadionilla. Tuo kaverisi matsiin!

Ostoksille: tampereunited.fi/kauppa

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

19.5. Ilves-Kissat - TamU 1 – 6

18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

24.5. NoPS - TamU 2 2 – 1

29.5. klo 18 EBK - TamU

25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

31.5. klo 19 Loiske - TamU 2