Talven odotetuin harjoitus­ottelu tuo vastaan TPV:n

04/04/2019
Otteluennakko

Perjantaina Kaupissa pelataan talven varmasti odotetuin harjoitusottelu, kun viimeisen kahden kauden aikana neljä kiihkeää derbyä pelanneet Tampere United ja TPV kohtaavat. Otteluun tuo oman mausteensa se, että seurojen välillä on ollut paljon pelaajaliikennettä talven aikana.

Tulevalla kaudella ei Tampere Unitedin ja TPV:n välisiä paikallisotteluita nähdä, sillä TPV nousi viime kauden jälkeen Ykköseen. Tämä nostaa TPV:n harjoitusottelussa selväksi ennakkosuosikiksi. TPV on lisäksi talven aikana vahvistunut erityisesti Tampere Unitedista siirtyneillä pelaajilla. Riku Oras, Antti Kuusinen, Mauno Sirén ja Roope Kostiainen ovat kaikki kuuluneet Sinipaitojen avainmiehiin viime kausina. Muita TPV:n vahvistuksia ovat Hakasta siirtynyt keskikenttäpelaaja Tuomas Lähdesmäki sekä GBK:sta tullut hyökkääjä Arjan Goljahanpoor.

Sinisessä leirissä on varmasti jälleen mukana paljon revanssihenkeä, sillä kaikki neljä Kakkosen kohtaamista päättyivät menneinä kahtena kautena TPV:n voittoon. Nämä muistot palaavat varmasti vääjäämättä kaikkien näissä otteluissa mukana olleiden pelaajien mieliin. Lisäksi Tampere Unitediin on siirtynyt päävalmentaja Mourad Seddikin perässä paljon viime kaudella TPV:n A-pojissa pelanneita pelaajia, joilla on varmasti vahvoja näyttöhaluja, kun vastassa on heidän edellinen seuransa.

Tampere Unitedilla on jälleen tukku poissaoloja eri syistä. Listalla ovat tällä kertaa Sami Ekmark, Arttu Mättö, Verneri Uimonen, Eemil Pasanen, Aleksi Sainio ja Omar Khary. Jalkeille saadaan poissaoloista huolimatta vahva joukkue haastamaan TPV.

Myös päävalmentaja Mourad Seddiki näkee, että Ykkösessä pelaava vastustaja on ennakkoasetelmissa niskan päällä. ”Meillä on jälleen hyvä tilaisuus pelata kova peli. Tavoitteenamme on parantaa sekä meidän puolustus- että hyökkäyspelaamista, sekä saada lisää kokemusta ja varmuutta meidän nuorelle joukkueelle”, Seddiki summaa.

Ottelu potkaistaan käyntiin Kaupin tekonurmella 1 perjantaina klo 17.30. TPV toimii ottelussa kotijoukkueena, ja on ilmoittanut että yleisön tulee seurata ottelua kenttää ympäröivien verkkoaitojen ulkopuolelta. Otteluun on vapaa pääsy.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

21.7. TamU naiset - FC Nokia 1 – 1

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

27.7. klo 12 PIF - TamU naiset

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49