Talven harjoitusottelut alkavat

09/12/2016
Otteluennakko

Tampere United pelaa sunnuntaina talven ensimmäisen harjoitusottelunsa, kun se kohtaa Tampereen Pallo-Veikkojen nuorista lupauksista kootun joukkueen Pirkkahallissa. Tässä vaiheessa kautta kentällä nähdään luonnollisesti paljon testipelaajia, joten tulevista pelaajavärväyksistä kiinnostuneiden kannattajien kannattaa tulla paikan päälle tarkistamaan tilanne omin silmin.

”Tauko on vietetty ja Kakkoseen valmistuminen on alkanut!” toteaa päävalmentaja Mikko Mäkelä. ”Ollaan reenattu kaksi viikkoa ja reeneissä on ollut todella hyvä meininki. Olen erityisen iloinen uusista nuorista tamperelaisista pojista, jotka ovat olleet mukana try-out jaksossa. Hieno nähdä että Tampereella on nuoria pelaajia jotka haluavat kehittyä, ja mahtava päästä antamaan heille mahdollisuus päästä näyttämään, että ovat Kakkosen tasoa.”

”Näissä kahdessa joulukuun pelissä tärkeintä on saada pelaajille hyvää fiilistä ja totuttelua jälleen pelaamiseen, mutta aina kun puetaan pelipaita päälle, kentällä pitää antaa kaikkensa ja pelata joukkueelle. Vaikka suurempia tulostavoitteita ei vielä ole, jokainen tietää, että aina haetaan voittoa. Uusille pelaajille on varmasti upea asia päästä pelaamaan upeiden faniemme edessä”, Mäkeä fiilistelee.

Ottelu alkaa Pirkkahallin C hallissa klo 18.15 ja siihen on vapaa pääsy. Tervetuloa!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

7.7. TamU - P-Iirot 1 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

13.7. klo 16 HJS - TamU

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49