9.12.2016

 
 

Talven harjoitusottelut alkavatTampere United pelaa sunnuntaina talven ensimmäisen harjoitusottelunsa, kun se kohtaa Tampereen Pallo-Veikkojen nuorista lupauksista kootun joukkueen Pirkkahallissa. Tässä vaiheessa kautta kentällä nähdään luonnollisesti paljon testipelaajia, joten tulevista pelaajavärväyksistä kiinnostuneiden kannattajien kannattaa tulla paikan päälle tarkistamaan tilanne omin silmin.

”Tauko on vietetty ja Kakkoseen valmistuminen on alkanut!” toteaa p√§√§valmentaja Mikko M√§kel√§. ”Ollaan reenattu kaksi viikkoa ja reeneiss√§ on ollut todella hyv√§ meininki. Olen erityisen iloinen uusista nuorista tamperelaisista pojista, jotka ovat olleet mukana try-out jaksossa. Hieno n√§hd√§ ett√§ Tampereella on nuoria pelaajia jotka haluavat kehitty√§, ja mahtava p√§√§st√§ antamaan heille mahdollisuus p√§√§st√§ n√§ytt√§m√§√§n, ett√§ ovat Kakkosen tasoa.”

”N√§iss√§ kahdessa joulukuun peliss√§ t√§rkeint√§ on saada pelaajille hyv√§√§ fiilist√§ ja totuttelua j√§lleen pelaamiseen, mutta aina kun puetaan pelipaita p√§√§lle, kent√§ll√§ pit√§√§ antaa kaikkensa ja pelata joukkueelle. Vaikka suurempia tulostavoitteita ei viel√§ ole, jokainen tiet√§√§, ett√§ aina haetaan voittoa. Uusille pelaajille on varmasti upea asia p√§√§st√§ pelaamaan upeiden faniemme edess√§”, M√§ke√§ fiilistelee.

Ottelu alkaa Pirkkahallin C hallissa klo 18.15 ja siihen on vapaa pääsy. Tervetuloa!