8.12.2017

 
 

Talven harjoitus­ottelut alkavat lauantaina H√§meen­linnassaTampere United pelaa talven ensimmäisen harjoitusottelunsa huomenna lauantaina, kun se kohtaa Kakkoseen tulevaksi kaudeksi nousseen HJS:n vieraissa Hämeenlinnan Pullerilla. Molemmissa joukkueissa nähdään kentällä varmasti paljon testimiehiä, joten kokoonpanospekulaatiot kannattaa tässä vaiheessa jättää vähemmälle.

HJS julkaisi äskettäin ensimmäiset pelaajasopimuksensa ensi kaudelle, ja mukana on tuttuja kokeneita pelaajia. Heistä nimekkäin on vielä kaudella 2015 FC Lahdessa liigapelejä jatkuvasti avauskokoonpanossa pelannut toppari Markus Joenmäki, joka tunnetaan myös kovana pääpelaajana, joka tekee paljon maaleja erikoistilanteista. Tampere Unitedin kannattajille tuttuja nimiä ovat puolestaan maalivahti Ville Kalervo ja hyökkäyspään rooleissa viihtyvä Jere Suomalainen, jotka Parolan Visan riveissä hävisivät Sinipaidoille taistelun Nelosen voitosta ja sarjanoususta samaisella kaudella 2015. Myös tämä kaksikko kuuluu HJS:n kokeneeseen kaartiin, sillä he pelasivat vielä kaudella 2012 Ykkösen otteluita FC Hämeenlinnan riveissä

N√§ht√§v√§ksi kuitenkin j√§√§, onko kokenut kaarti mukana, vai n√§hd√§√§nk√∂ HJS:n riveiss√§ enemm√§nkin nuoria sopimusta kaudelle 2018 vasta hakevia pelaajia. Tampere Unitedin osalta suunnitelma on p√§√§valmentaja Mikko M√§kel√§n mukaan selv√§: ”L√§hdemme pelaamaan kahdella eri kokoonpanolla ja my√∂s kahdella eri pelitavalla. Reeneiss√§ on ollut positiivinen ja hyv√§ meininki. Huomenna n√§hd√§√§n useita uusia pelaajia kokoonpanossa, joten t√§rkein anti on ajaa pelitapoja l√§vitse uusille pelaajille. T√§rkeimm√§t teemat ovat pelitavalliset asiat sek√§ puolustuspelaaminen.”

Ottelu pelataan aiemmista Hämeenlinnan vierailuista tutulla Pullerilla klo 13.30 alkaen. TamU-TV ei lähetä ottelua, mutta twitterseuranta toimii normaaliin tapaan. Kannattaa siis mennä paikan päälle tai virittää päätelaite osoitteeseen twitter.com/tampereunited.