14.11.2017

 
 

Talven ensimm√§iset harjoitus­ottelut sovittu

Kakkosen kauteen valmistautuvan Tampere Unitedin tryout-jakso alkaa parin viikon päästä, ja myös ensimmäiset harjoitusottelut on sovittu. Ensimmäisessä ottelussa kohdataan HJS vieraissa Hämeenlinnassa ja kolmeviikkoisten tryouttien päätteeksi kohdataan TPV Pirkkahallissa.

Viime talvesta poiketen Sinipaidat saavat jo talvella vastaansa kovat paikalliset joukkueet. Ensimm√§ist√§ ottelua is√§nn√∂i muutaman vuoden takainen kova kilpakumppani HJS, joka nousi viime kauden p√§√§tteeksi Kakkoseen. Viel√§ kaudella 2015 joukkueet ottivat lujasti yhteen Nelosessa ‚Äď tosin silloin nimill√§ TamU-K ja Parolan Visa ‚Äď ja silloin Sinipaidat saivat tiukan taistelun p√§√§tteeksi juhlia nousua Kolmoseen. Tulevalla Kakkosen kaudella joukkueet pelaavat harmittavasti eri lohkoissa.

Tryoutit päättävän ottelun vastustaja ei tarvitse suurempia esittelyjä, sillä paikalliskilpailija Tampereen Pallo-Veikot tuli viimeistään viime kaudella erittäin tutuksi kaikille Tampere Unitedin kannattajille. Vaikka harjoitusottelussa ei ensi sijaisesti pelata tuloksesta, voidaan jo tässä vaiheessa arvata, että viime kauden kohtaamiset ja niiden tulokset näkyvät tunnelmassa niin pukukopeissa kuin katsomossakin. Samalla luodaan asetelmia myös tulevalle Kakkosen kaudelle.

Tervetuloa katsastamaan Sinipaitojen talvikunto sekä tutustumaan uusiin testipelaajiin!

Päivä Kello Ottelu Paikka
la 9.12. klo 13.30 HJS ‚Äď TamU Pullerin tekonurmi, H√§meenlinna
la 16.12. klo 16.30 TPV ‚Äď TamU Pirkkahalli C, Tampere