Talven ensimmäiset harjoitus­ottelut sovittu

14/11/2017
Uutinen

Kakkosen kauteen valmistautuvan Tampere Unitedin tryout-jakso alkaa parin viikon päästä, ja myös ensimmäiset harjoitusottelut on sovittu. Ensimmäisessä ottelussa kohdataan HJS vieraissa Hämeenlinnassa ja kolmeviikkoisten tryouttien päätteeksi kohdataan TPV Pirkkahallissa.

TamU-uutiskuva

Viime talvesta poiketen Sinipaidat saavat jo talvella vastaansa kovat paikalliset joukkueet. Ensimmäistä ottelua isännöi muutaman vuoden takainen kova kilpakumppani HJS, joka nousi viime kauden päätteeksi Kakkoseen. Vielä kaudella 2015 joukkueet ottivat lujasti yhteen Nelosessa – tosin silloin nimillä TamU-K ja Parolan Visa – ja silloin Sinipaidat saivat tiukan taistelun päätteeksi juhlia nousua Kolmoseen. Tulevalla Kakkosen kaudella joukkueet pelaavat harmittavasti eri lohkoissa.

Tryoutit päättävän ottelun vastustaja ei tarvitse suurempia esittelyjä, sillä paikalliskilpailija Tampereen Pallo-Veikot tuli viimeistään viime kaudella erittäin tutuksi kaikille Tampere Unitedin kannattajille. Vaikka harjoitusottelussa ei ensi sijaisesti pelata tuloksesta, voidaan jo tässä vaiheessa arvata, että viime kauden kohtaamiset ja niiden tulokset näkyvät tunnelmassa niin pukukopeissa kuin katsomossakin. Samalla luodaan asetelmia myös tulevalle Kakkosen kaudelle.

Tervetuloa katsastamaan Sinipaitojen talvikunto sekä tutustumaan uusiin testipelaajiin!

PäiväKelloOtteluPaikka
la 9.12.klo 13.30HJS – TamUPullerin tekonurmi, Hämeenlinna
la 16.12.klo 16.30TPV – TamUPirkkahalli C, Tampere

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49