Talven ensimmäinen pelimatka vie Järvenpäähän

12/01/2024 TamU
Otteluennakko

Miesten edustusjoukkue kohtaa talven toisessa harjoitusottelussaan Järvenpään Palloseuran. Vierasottelussa vastaan tulee rutinoitunut Ykkösliigassa ensi kaudella pelaava joukkue, joten TamU pääsee kovaan testiin jo tässä vaiheessa talvea. Molemmilla joukkueilla on toki tässä vaiheessa vielä mukana paljon testipelaajia, ja järvenpääläisille kyseessä on vasta kauden ensimmäinen harjoitusottelu.

JäPS – TamU

  • Joukkueet kohtaavat ensimmäisen kerran historiassaan.
  • Molemmat joukkueet ovat harjoituskautensa alussa, ja ottelussa nähdään paljon testipelaajia.
  • Ykkösliigassa pelaava JäPS tarjoaa kovan testin Sinipaidoille.

Puitteet Tammelassa ovat hulppeat, ja ulkoilmassa on ollut mukava treenata. Tekeminen on ollut tällä viikolla hyvällä tasolla.

- Jukka Listenmaa
Päävalmentaja

Järvenpäässä joukkueita odottaa kuplahalli, jossa kovimmilla pakkasilla lämpötila on tänä talvena mennyt jopa pakkasen puolelle. Myös perjantain ja lauantain välisenä yön mennään lähemmäs kahtakymmentä pakkasastetta, joten niin pelaajat kuin paikalle tuleva yleisökin saavat joka tapauksessa varautua hyisiin olosuhteisiin.

TamU on kuitenkin ehtinyt kuluvan viikon aikana tottua kylmiin olosuhteisiin, sillä harjoitukset on päästy vetämään ulkona Tammelan stadionilla lukuunottamatta pakkasen takia Pirkkahalliin siirrettyjä perjantaina harjoituksia.

”Puitteet ovat hulppeat, ja ulkoilmassa on ollut mukava treenata. Tekeminen on ollut hyvällä tasolla”, toteaa päävalmentaja Jukka Listenmaa kuluneesta viikosta.

Mitään suurta muutosta edellisviikon peliin ei ole odotettavissa yhteispelin kannalta.

”Prässäämistä on kerran käyty nopeasti läpi, mutta sen syvemmälle ei ole vielä päästy. Torstain kova pakkanenkin häiritsi, ja jouduttiin vähän muuttamaan suunnitelmia”, Listenmaa kuvailee.

Lauantain ottelussa molemmat joukkueet keskittyvät varmasti lähinnä omaan tekemiseensä ja vielä sopimuksettomien pelaajien tarkkailuun. Näitä molemmissa joukkueissa riittääkin, sillä TamUlla on tässä vaiheessa kymmenen sopimuspelaajaa ja JäPSillä kaksitoista.

Vastus on TamUlle joka tapauksessa varmasti kovaa tasoa, mutta päävalmentaja Listenmaa ei jää pohtimaan sitä, miten hyvin kova vastus palvelee harjoittelua tässä kohtaa.

”Kyllä sen on sovittava meille aina, kun pyyntö tulee pelata kovempaa vastaan. Me olemme ravintoketjussa siinä kohtaa, että emme vielä pääse valitsemaan, koska meille mikäkin vastustaja parhaiten sopii, vaan meidän on vaan sopeuduttava”, Listenmaa kuvailee realiteetteja.

Ottelu pelataan lauantaina 13.1. klo 16.15 Järvenpään Monitoimihallissa. Tampere United matkustaa otteluun ProLine Charterin bussilla.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

16.6. MaPS - TamU naiset 0 – 13

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

19.6. klo 19 TuTo - TamU naiset

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2