Takatalvi pakottaa siirtämään Suomen Cupin ottelun Kauppiin

12/04/2022 TamU
Uutinen

Miesten edustusjoukkueen kilpakausi alkaa kiirastorstaina 14.4. Suomen Cupin ottelulla HJS:ää vastaan, mutta olosuhteet pakottavat siirtämään ottelun Kaupin tekonurmelle 3. Syynä tähän on se, että viime viikkoinen takatalvi on hidastanut jään sulamista Pyynikin urheilukentällä, ja näin ollen kentän katsomonpuoleinen laita on vielä osittain paksun jään peitossa. Myös ottelun alkamisaika siirtyy tuntia myöhemmäksi eli ottelu alkaa torstaina kello 19.00.

”Todella harmillista, että ei päästä pelaamaan Pyynikillä. Takatalvi on vaikuttanut ikävällä tavalla myös eri joukkueiden harjoitteluun, vaikka esimerkiksi miesten edustusjoukkue pääsikin Pyynikille jälleen tiistaina ja pääsee myös huomenna keskiviikkona. Pelien suhteen ongelma on siinä, että jäätä on kentän puolella tekonurmella, josta sitä ei saa pois muuta kuin kumirouheen ja auringon tai kuuman veden avulla sulattamalla, koska muilla keinoilla tekonurmi vaurioituisi”, toteaa Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö.

Ottelun järjestäminen Kaupissa tarkoittaa sitä, että anniskelua ei pystytä järjestämään lupateknisistä syistä. Grillipiste palvelee kuitenkin yleisöä tavalliseen tapaan, ja myös fanituotteita on myynnissä. Kentän laidalla on vanhasta Tammelasta tuodut katetut katsomot, joten katsojien olosuhteet ovat hyvä huonommankin sään sattuessa. Otteluun on kentän vaihtumisen myötä kuitenkin vapaa pääsy. Tervetuloa!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

7.7. TamU - P-Iirot 1 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

13.7. klo 16 HJS - TamU

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49