Taitava laituri Janar Georg TamUn paitaan

06/02/2023 TamU
Uutinen

Laitapelaaja Janar Georg, 20, siirtyy Sinipaitoihin Nurmijärven Jalkapalloseurasta. Georgin sopimus kattaa kauden 2023, ja sisältää seuran option seuraavasta kaudesta. Ikäisekseen Janar Georg on jo kokenut pelaaja Kakkosen tasolla, sillä otteluja on kertynyt 66, ja niissä on syntynyt kahdeksan maalia. Molemmilla laidoilla hyökkäävässä roolissa viihtyvä Georg on tähän mennessä edustanut yhtä Vantaalla VJS:ssä vietettyä kautta lukuun ottamatta vain kasvattajaseuraansa NJS:ää. 

Janar Georg siirtyy Tampere Unitediin

Janar Georg

  • Syntynyt 18. heinäkuuta 2002
  • Pelannut Kakkosessa 66 ottelua ja tehnyt niissä 8 maalia.
  • Kasvattajaseura Nurmijärven Jalkapalloseura.

TamUn organisaatio­kulttuuri on kyllä yllättänyt positiivisesti. Lisäksi porukka kentällä ja taustalla ottanut lämpimästi vastaan

- Janar Georg
Laitahyökkääjä

Janar on työteliäs kaveri, taitava ja suht nopea. Juuri sellainen pelaaja, jota meidän palapeliin on haettu.

- Jukka Listenmaa
Päävalmentaja

Tampere Unitedin päävalmentaja Jukka Listenmaa on mielissään saadessaan Georgin mukaan ryhmään. 

”Janar on työteliäs kaveri, taitava ja suht nopea. Juuri sellainen pelaaja, jota meidän palapeliin on haettu”, Listenmaa sanoo.

Janar Georg on pelannut TamUn kahdessa harjoitusottelussa, ja kakkosjoukkuetta vastaan hän onnistui maalinteossa. Listenmaa kehuu pelaajan kykyä päästä paikoille, ja uskoo tehojen löytyvän, kunhan maltti pysyy viimeistelytilanteissa.

”Oikein potentiaalinen pelaaja. Kiva tehdä hänen kanssaan töitä.”

Jos Listenmaa on nauttinut tähänastisesta yhteistyöstä, niin myös pelaaja itse on tykästynyt Sinipaitojen meininkiin.

”Olen tykännyt toiminnasta niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Organisaatiokulttuuri on kyllä yllättänyt positiivisesti. Lisäksi porukka kentällä ja taustalla ottanut lämpimästi vastaan”, Janar Georg sanoo.

TamUn kanssa ylöspäin

Vaikka ikää on vasta 20 vuotta, Janar Georgilla on alkamassa jo viides kausi Kakkosessa. Nuorella miehellä onkin paloa päästä pelaamaan korkeammalle. 

”Tavoitteenani on kehittyä pelaajana niin, että seuraavalla kaudella voisi pelata ylemmällä sarjatasolla. Siksi on tärkeää saada TamUkin pois Kakkosesta. Taisteleminen sarjan voitosta olisi mahtavaa”, Georg summaa näkymiä tulevalle kaudelle.

Georg viihtyy hyökkäyspäässä molemmilla laidoilla. Vasemmalta korostuu sisään leikkaaminen ja oikealta päätyjuoksut ja keskitykset. Myös kärkipelaajan paikka luonnistuu mieheltä.  

Tampereelle Georgin toivat opinnot, ja hän odottaakin, mitä kaikkea kaupungilla on tarjota kentillä ja niiden ulkopuolella.

”Odotan innolla tutustumista Tampereeseen ja tamperelaiseen futiskulttuuriin.”

Sopimuspelaajat kaudelle 2023

Janar Georgin sopimuksen julkaisun myötä kuluvan kauden joukkueesta on tiedossa viidentoista pelaajan nimi. Sopimusjulkaisu ei jää kuitenkaan kuluvan viikon ainoaksi.

Ennen seuraavan sopimusuutisen julkaisua ehtii hyvin ostaa kausikortin tulevalle Kakkosen kaudelle. Yleisimmin ostetut kausikortit löytyvät alta napeista, ja TamU-kaupassa on tarjolla myös yhdistelmiä, joissa paketissa on mukana TamU-naisten tukikausikortti tai VIP-lippuja. Kausikortit kattavat myös mahdolliset kotiottelut Suomen Cupissa ja nousukarsinnoissa.

Sopimuspelaajat

Ali Aitbenzanzoun, p
Anton Bright, p
Eric Bullock, h
Janar Georg, h
Arttu Haapala, kk
Topias Järvelä, kk
Remu Koikkalainen, mv
Roope Kostiainen, h
Antti Kuusinen, mv
Arttu Mättö, kk
Farhad Rahimi, h
Arttu Raittinen, h
Eetu Räisänen, kk
Julius Stenroos, kk
Veikka Stålhand, mv

Katso Janar Georgin haastattelu

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

18.2. TamU - Ilves 2 1 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

18.2. TamU 2 - Ylöjärvi United 3 – 0

10.3. klo 14 TamU - FC Futura

10.3. klo 20 TamU naiset - TKT

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa