Taha Özcelik jatkaa TamUssa 1+1-vuotisella sopimuksella

19/12/2023 TamU
Uutinen

Taha Özcelikin nimi on varmasti tullut mainituksi kaikkein useiten, kun TamU-kannattajat ovat keskustelleet ensi kauden joukkueen rakentamisesta. Toiveisiin on kyetty vastaamaan, sillä TamU ja liigassakin pelannut keskikentän taituri ovat solmineet 1+1-vuotisen sopimuksen, jossa kautta 2025 koskeva optio on voimassa, jos TamU nousee Ykköseen.

Taha Özcelik

 • Syntynyt 5. syyskuuta 2000
 • Kausi 2024 on Özcelikin toinen Sinipaidoissa.
 • Pelasi viime kaudella TamUn pelaajista kolmanneksi suurimmat minuutit.

Viime kausi oli hyvä, mutta ainakin itselleni jäi tunne että jälkiruoka jäi saamatta. Nyt minulla on intoa hakea se jälkkäri ensi kaudella.

- Taha Özcelik
Keskikenttäpelaaja

Odotan innolla että pääsen potkimaan palloa Tammelan stadionille, ja varsinkin sitä että pääsee pelaamaan siellä Sinikaartin edessä

- Taha Özcelik
Keskikenttäpelaaja

Taha Özcelik, 23, oli viime kaudella se pelaaja, jonka Jukka Listenmaa varmasti piirsi ensimmäisenä avaus­kokoonpanoon aina, kun pelaaja oli käytettävissä. Kaikkian Özcelik pelasi 20 ottelua Kakkosessa, 2 peliä Ykkösen nousu­karsinnoissa ja kaksi peliä Suomen Cupissa. Maaleja syntyi neljä, mutta huomattavasti tätä useammin maalia edelsi Özcelikin oivaltava syöttö.

Kauden ratkaisu­hetkillä Özcelik teki tärkeitä maaleja. Nousu­karsintoihin pääsyn takasi komea voittomaali FC Jazzin verkkoon Kaupissa, ja itse nousu­karsinnoissa TamU pääsi toiseen osaotteluun 2–1-johdossa Özcelikin tehtyä Kaupissa molemmat Sinipaitojen maalit.

”Tahan jatko on iso asia koko Sinivihreälle yhteisölle, ja lähettää samalla sen viestin, että TamU hakee nousua Ykköseen tosissaan”, toteaa Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö.

Özcelik erottuu kentällä poikkeuksellisen pelikäsityksenä, pallokosketuksensa ja syöttövalikoimansa myötä.

”Viime kaudella kaikki näkivät, että kyseessä on todellinen luksuspelaaja tälle sarjatasolle. Muistan miten kauden avausottelussa Ari Hjelm tuli kysymään minulta, kuka tämä keskikentän kaveri on, että sehän on ihan liigatasoa”, Niemistö myhäilee.

Yleisön suosikki

Kannattajien toiveet jatko­sopimuksesta ja aikaisesta joululahjasta eivät ole jääneet Taha Ozcelikiltä huomaamatta

”Viime kaudella tunsi sen, että kannattajat tykkäävät, ja se tuntuu tottakai todella hyvältä. Sen puolesta oli helppo tehdä uusi diili näin heti ennen joulua”, Özcelik toteaa.

Ensi kauden tavoitteista kysyttäessä Özcelik peilaa heti menneeseen kauteen. Özcelikille mieluinen tapa mennä uralla eteenpäin olisi nousta ylemmille sarjatasoille Tampere Unitedin kanssa.

”Viime kausi oli hyvä, mutta ainakin itselleni jäi tunne että jälkiruoka jäi saamatta. Nyt minulla on intoa hakea se jälkkäri ensi kaudella. Uskon että meidän paikka on vähintään Ykkösessä”, Özcelik toteaa.

”Viime kaudella meillä oli hyviä pelejä, mutta tasomme oli liian ailahteleva. Ensi kaudelle tarvitaan lisää tasaisuutta. Peliin pitää lähteä yhtä aggressiivisesti tulipa vastaan kuka tahansa.”

Henkilökohtaisella tasolla Özcelikillä toteutui viime kaudella yksi tärkeä tavoite, kun loukkaantumisten jälkeen vuorossa oli ehjä kausi.

”Se oli tärkeä tavoite, ja minulta taisi jäädä vain yksi peli väliin pienen loukkaantumisen takia. Tänäkin vuonna pääsen treenaamaan ihan täysillä kun harjoitukset alkavat.”

Özcelik ei ole vielä päässyt tutustumaan tammikuussa alkavien harjoitusten ja kauden pelien näyttämöön eli Tammelan stadioniin sisältä käsin, mutta on monen muun tamperelaisen tavoin päässyt jo hyvään fiilikseen uudesta stadionista.

”Kyllä minä olen jo aukoista sisään kurkkaillut, ja kyllä se näyttää hienolta. Odotan innolla että pääsen potkimaan palloa sisäpuolelle, ja varsinkin sitä että pääsee pelaamaan siellä Sinikaartin edessä”, Özeclik päättää.

Osta kausikortti kaudelle 2024

Kausikortit kaudelle 2024 ovat myynnissä vielä joulukuun loppuun asti kampanja­hinnoin. Tsekkaa hinnat alta ja klikkaa napeista kausikortti­­ostoksille TamU-kauppaan.

Vaihtoehtoisesti kausikortin voi maksaa myös kulttuurietua käyttäen Smartumin, Edenredin ja ePassin mobiili­­sovelluksilla. Tällöin kausikorttiin merkitään ostajan nimi, ja henkilöllisyys tarkistetaan stadionille tultaessa. Kulttuuri­edulla voi luonnollisesti ostaa vain yhden kausikortin itselleen.

Smartumin tai Edenredin mobiili­­sovellusta käyttäessäsi valitse oikea summa (98 € / 89 € / 68 € / 59 €). Lisäksi kirjoita viestiin kausikortin tyyppi ”Kausikortti 2024 pääkatsomo”, ”Kausikortti 2024 pääty”, ”Kausikortti 2024 pääkatsomo (alennusryhmät)” tai ”Kausikortti 2024 pääty (alennusryhmät)”.

Käyttäessäsi ePassin mobiilisovellusta kausikortti­vaihtoehdot tulevat näkyviin ostettavina tuotteina. Valitse niistä haluamasi ja vahvista maksu.

Kulttuuriedulla maksaessasi lähetä kuvakaappaus kuitista tai välitä sähköpostiisi saamasi maksuvahvistus osoitteeseen talous@tampereunited.fi. Kerro samalla, mihin osoitteeseen haluat kausikortin postituksen. Kausikortit postitetaan viimeistään huhtikuussa ennen kauden alkua.

Sopimuspelaajat

Tampere Unitedilla on nyt kymmenen pelaajaa kiinnitettynä ensi kauden joukkueeseen.

 • Anton Bright (p)
 • Janar Georg (h)
 • Topias Järvelä (h)
 • Remu Koikkalainen (mv)
 • Eelis Korhonen (p)
 • Eero Lamberg (h)
 • Casper Stenroos (kk)
 • Julius Stenroos (kk)
 • Veikka Stålhand (mv)
 • Taha Özcelik (kk)

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

19.5. Ilves-Kissat - TamU 1 – 6

18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

24.5. NoPS - TamU 2 2 – 1

29.5. klo 18 EBK - TamU

25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

31.5. klo 19 Loiske - TamU 2