Syyskokous valitsi hallituksen kaudelle 2021

05/11/2020
Uutinen

Tampere Unitedin keskiviikkona pidetty syyskokous valitsi seuralle uuden hallituksen 15.11.2020 alkavalle vuoden mittaiselle toimikaudelle. Puheenjohtajana jatkaa Antti Niemistö, mutta hallitukseen saatiin jälleen mukavasti vaihtuvuutta, kun mukana on kolme uutta jäsentä.

Syyskokouksessa tehty hallitusratkaisu on samalla yhden merkittävän aikakauden päätös, kun Tampere Unitedin kannattajat ry:n ja Tampere Unitedin puheenjohtajana vuosina 2013–2019 toiminut Heikki Wilen jää omasta pyynnöstään pois hallitustyöstä.

”Koko seurayhteisö varmasti yhtyy kiitoksiin palveluksesta sinivihreiden värien puolesta, mutta Wilenin työ Tampere Unitedin hyväksi ei suinkaan lopu tähän. Alustavasti on puhuttu, että entisellä puheenjohtajalla olisi fasilitaattorin rooli, kun lähdemme tekemään seuralle uutta kaudesta 2022 alkavaa strategiaa”, paljastaa puheenjohtaja Antti Niemistö.

Uutena hallitukseen tulee mukaan edustusjoukkueen joukkueenjohtaja Eemeli Peltonen, joka ottaa hallituksesta pois jättäytyvän Mikko Jokelan roolin kilpa- ja harrastejalkapallon parissa.

”Muutos on nimenomaan vahvistus, sillä Jokela antaa jatkossa Peltoselle taustatukea erityisesti edustusjoukkueen kokoamiseen liittyvissä tehtävissä. Tältä osin Peltosen työ onkin lähtenyt hyvin käyntiin jo ennen hallitusvalintaa, ja pääsemme piakkoin uutisoimaan mukavia tuloksia”, Niemistö myhäilee.

Lisäksi hallitukseen tulevat uusina jäseninä Henri Ekman ja Olli Savisaari. Heistä Ekman ottaa tehtäväkentäkseen seuran tapahtumat. Tavoitteena on vähentää puheenjohtaja Niemistön työtaakkaa edustusjoukkueen ottelutapahtumien parissa ja samalla kehittää seuran muita varainhankintaan liittyviä tapahtumia. Olli Savisaari puolestaan ottaa hallituksesta pois jäävän Olli Hännisen roolin seuran ja kannattajien välisenä yhdyshenkilönä. Lisäksi Savisaari tulee Ekmanin avuksi tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Vanhoista hallitusjäsenistä mukana jatkavat Markus Kyöstäjä, Matti Malinen, Henrik Hiekkataipale, Harri Karvinen ja Aleksi Tahlo. Heistä Kyöstäjän vastuulla on juniorijalkapallo ja Hiekkataipaleen vastuulla naisjalkapallo. Karvisen ja Tahlon vastuualueena on seuran myynti, ja Tahlo vastaa myös seuran kannattajatuotemyynnin kehittämisestä. Hallitus valitsee keskuudestaan lisäksi varapuheenjohtajan, sihteerin ja rahastonhoitajan. Näistä rooleista ensimmäinen on ollut vuonna 2020 Markus Kyöstäjällä ja kaksi jälkimmäistä Matti Malisella, mutta nämä valinnat tehdään vuodelle 2021 hallituksen ensimmäisessä kokouksessa.

”Tulevalle kaudelle seuralla on selvät tavoitteet. Miesten edustusjoukkue tavoittelee tietenkin nousua Kakkoseen, ja naisten puolella halutaan näyttää, että TamU kuuluu vähintään Kolmosen tasolle. Junioripuolella tavoitellaan pelaajamäärän kasvua ja uuden ympärivuotisen aluejoukkuemallin vakiinnuttamista OKM:ltä saadun tuen turvin”, Niemistö paaluttaa.

”Samaan aikaan taustalla tehdään strategiatyötä, jonka tavoitteena on määritellä, miten seuraa kehitetään kaudesta 2022 alkaen. Seuraavan kerran kun menemme Kakkoseen haluamme olla matkalla kohti Ykköstä emmekä jäädä taistelemaan Kakkoseen säilymisestä, ja samanlaisen menestystarinan haluamme rakentaa myös naisten puolella. Samalla haluamme edetä kohti sitä tavoitetta, että seuran junioripolku saadaan rakennettua edustusurheilua tukevaksi. Tässä meillä on toki vielä pitkä tie kuljettavanamme.”

Tampere Unitedin hallitus kaudelle 15.11.2020 – 14.11.2021:

Antti Niemistö (pj)
Henri Ekman
Henrik Hiekkataipale
Harri Karvinen
Markus Kyöstäjä
Matti Malinen
Eemeli Peltonen
Olli Savisaari
Aleksi Tahlo

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

16.9. HJS - TamU 1 – 1

17.9. TamU naiset - LeKi-futis 9 – 0

17.9. TamU 2 - PP-70 0 – 3

24.9. klo 16 GrIFK - TamU

24.9. klo 14 PaiHa - TamU naiset

30.9. klo 16 TamU 2 - TPV