5.11.2020

 
 

Syyskokous valitsi hallituksen kaudelle 2021Tampere Unitedin keskiviikkona pidetty syyskokous valitsi seuralle uuden hallituksen 15.11.2020 alkavalle vuoden mittaiselle toimikaudelle. Puheenjohtajana jatkaa Antti Niemistö, mutta hallitukseen saatiin jälleen mukavasti vaihtuvuutta, kun mukana on kolme uutta jäsentä.

Syyskokouksessa tehty hallitusratkaisu on samalla yhden merkitt√§v√§n aikakauden p√§√§t√∂s, kun Tampere Unitedin kannattajat ry:n ja Tampere Unitedin puheenjohtajana vuosina 2013‚Äď2019 toiminut Heikki Wilen j√§√§ omasta pyynn√∂st√§√§n pois hallitusty√∂st√§.

”Koko seurayhteis√∂ varmasti yhtyy kiitoksiin palveluksesta sinivihreiden v√§rien puolesta, mutta Wilenin ty√∂ Tampere Unitedin hyv√§ksi ei suinkaan lopu t√§h√§n. Alustavasti on puhuttu, ett√§ entisell√§ puheenjohtajalla olisi fasilitaattorin rooli, kun l√§hdemme tekem√§√§n seuralle uutta kaudesta 2022 alkavaa strategiaa”, paljastaa puheenjohtaja Antti Niemist√∂.

Uutena hallitukseen tulee mukaan edustusjoukkueen joukkueenjohtaja Eemeli Peltonen, joka ottaa hallituksesta pois jättäytyvän Mikko Jokelan roolin kilpa- ja harrastejalkapallon parissa.

”Muutos on nimenomaan vahvistus, sill√§ Jokela antaa jatkossa Peltoselle taustatukea erityisesti edustusjoukkueen kokoamiseen liittyviss√§ teht√§viss√§. T√§lt√§ osin Peltosen ty√∂ onkin l√§htenyt hyvin k√§yntiin jo ennen hallitusvalintaa, ja p√§√§semme piakkoin uutisoimaan mukavia tuloksia”, Niemist√∂ myh√§ilee.

Lisäksi hallitukseen tulevat uusina jäseninä Henri Ekman ja Olli Savisaari. Heistä Ekman ottaa tehtäväkentäkseen seuran tapahtumat. Tavoitteena on vähentää puheenjohtaja Niemistön työtaakkaa edustusjoukkueen ottelutapahtumien parissa ja samalla kehittää seuran muita varainhankintaan liittyviä tapahtumia. Olli Savisaari puolestaan ottaa hallituksesta pois jäävän Olli Hännisen roolin seuran ja kannattajien välisenä yhdyshenkilönä. Lisäksi Savisaari tulee Ekmanin avuksi tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Vanhoista hallitusjäsenistä mukana jatkavat Markus Kyöstäjä, Matti Malinen, Henrik Hiekkataipale, Harri Karvinen ja Aleksi Tahlo. Heistä Kyöstäjän vastuulla on juniorijalkapallo ja Hiekkataipaleen vastuulla naisjalkapallo. Karvisen ja Tahlon vastuualueena on seuran myynti, ja Tahlo vastaa myös seuran kannattajatuotemyynnin kehittämisestä. Hallitus valitsee keskuudestaan lisäksi varapuheenjohtajan, sihteerin ja rahastonhoitajan. Näistä rooleista ensimmäinen on ollut vuonna 2020 Markus Kyöstäjällä ja kaksi jälkimmäistä Matti Malisella, mutta nämä valinnat tehdään vuodelle 2021 hallituksen ensimmäisessä kokouksessa.

”Tulevalle kaudelle seuralla on selv√§t tavoitteet. Miesten edustusjoukkue tavoittelee tietenkin nousua Kakkoseen, ja naisten puolella halutaan n√§ytt√§√§, ett√§ TamU kuuluu v√§hint√§√§n Kolmosen tasolle. Junioripuolella tavoitellaan pelaajam√§√§r√§n kasvua ja uuden ymp√§rivuotisen aluejoukkuemallin vakiinnuttamista OKM:lt√§ saadun tuen turvin”, Niemist√∂ paaluttaa.

”Samaan aikaan taustalla tehd√§√§n strategiaty√∂t√§, jonka tavoitteena on m√§√§ritell√§, miten seuraa kehitet√§√§n kaudesta 2022 alkaen. Seuraavan kerran kun menemme Kakkoseen haluamme olla matkalla kohti Ykk√∂st√§ emmek√§ j√§√§d√§ taistelemaan Kakkoseen s√§ilymisest√§, ja samanlaisen menestystarinan haluamme rakentaa my√∂s naisten puolella. Samalla haluamme edet√§ kohti sit√§ tavoitetta, ett√§ seuran junioripolku saadaan rakennettua edustusurheilua tukevaksi. T√§ss√§ meill√§ on toki viel√§ pitk√§ tie kuljettavanamme.”

Tampere Unitedin hallitus kaudelle 15.11.2020 ‚Äď 14.11.2021:

Antti Niemistö (pj)
Henri Ekman
Henrik Hiekkataipale
Harri Karvinen
Markus Kyöstäjä
Matti Malinen
Eemeli Peltonen
Olli Savisaari
Aleksi Tahlo