Syyskierros alkaa laiva­matkalla Maarian­­haminaan

29/07/2023 TamU naiset
Otteluennakko

Naisten edustusjoukkue pelaa syyskierroksen ensimmäisen ottelun. Naisten edustus lähtee pidemmälle pelireissulle Ahvenanmaalle, missä vastaan asettuu IFK Mariehamn. Ottelu pelataan Wiklöf Holding Arenalla ja peli potkaistaan käyntiin kello 16.30. Tämä pelireissu on niin pelaajien kuin myös kannattajien mielestä kauden kohokohta. Aiempina vuosina mukaan lähteneiltä kannattajilta on nähty ja kuultu vahvaa kannustusta, ja nytkin mukana on reilun kymmenen hengen joukko.

IFK Mariehamn – TamU

  • Huhtikuun lopussa pelatussa kauden avausottelussa TamU otti Kaupin jalkapallostadionilla 3–1-voiton.
  • Viime vuonna TamU haki Maarianhaminasta 0–2-voiton.
  • IFK Mariehamn kaipaa kipeästi pisteitä noustakseen pois putoajan paikalta, ja myös TamU haluaa pysyä mukana sarjan keskikastin pistetahdissa.

Naisten edustusjoukkueella oli kevätkierroksen jälkeen kunnon tauko harjoittelusta, mutta nyt Sinipaidoilla on jo alla kaksi treeniviikkoa ennen lauantain ottelua IFK Mariehamnia vastaan.

TamU pelasi koko kauden avausottelunsa IFK Mariehamnia vastaan huhtikuussa Kaupin stadionilla, jossa ottelu päättyi Sinipaitojen voittoon lukemin 3–1 (2–0). Avausottelussa oli aistittavissa jännitystä, mutta pallonhallinta oli selkeästi Sinipaidoilla. Jännityselementti on kauden aikana ehtinyt jo kaikkoamaan, ja Sinipaidoilla on erinomaiset mahdollisuudet tuoda saarelta täydet pisteet kotiin. 

IFK Mariehamn on sarjataulukossa toiseksi viimeisenä, joten se taistelee jopa putoamista vastaan. Joukkueella on alla kuusi häviötä, yksi tasapeli ja vain yksi voitto. Sinipaidat ovat puolestaan päässeet taas takaisin voittojen tielle, ja voittoputkea halutaan ehdottomasti jatkaa. Voitto nostaisi TamUn tasapisteisiin kuudennella sijalla olevan PaiHan kanssa ja parantaisi asemia sarjataulukossa. 

Ensimmäistä kauttaan Sinipaidoissa pelaavalle Janika Ilvesoksalle tämä on ensimmäinen pelireissu Ahvenanmaalle. Ilvesoksa on lähdössä reissuun odottavaisin mielin.

”Hyvällä fiiliksellä ja uudella energialla mennään pikku paussin jälkeen! Alla on hyvä treeniviikko, ja totta kai peliä lähdetään voittamaan. Kiva päästä myös näkemään, miltä Maarianhaminassa näyttää ja laivareissu kivojen tyyppien kanssa on aina plussaa”, Ilvesoksa toteaa.

Ottelu pelataan siis jo tänä lauantaina klo 16.30 Wiklöf Holding Arenalla Maarianhaminassa.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

12.4. FC Honka - TamU 1 – 1

12.4. SalPa - TamU naiset 1 – 3

24.3. FC Kangasala - TamU 2 2 – 3

17.4. klo 19 TamU - FC Inter 2

20.4. klo 14 TamU naiset - PIF

16.4. klo 18 TamU 2 - EIF