Suosittuja t-paitoja taas tarjolla kaiken kokoisina

02/02/2021
Uutinen

Viime keväänä useimpien kokojen osalta nopeasti loppuun myytyjä t-paitoja on saatu lisää TamU-kauppaan. Kokoja on tarjolla S-koosta aina uutena tarjolla olevaan kokoon 3XL. Tämä paita ei sinisine ja vihreine väreineen jätä epäselväksi, mitä joukkuetta paidan kantaja kannattaa!

Paita on myynnissä TamU-kaupassa ja lisäksi tietenkin kauden otteluissa sitten kun niihin saa taas ottaa yleisöä. Tsekkaa paitaostoksilla käydessäsi myös muut tuotteet. Samaan pakettiin paidan kanssa mahtuu vaikkapa TamU-jääkaappimagneetti, tuopinaluset, kangasmerkki tai kangaskassi. Jos tilaat kausikortin, sekin toimitetaan heti samassa paketissa muiden tuotteiden kanssa.

Kaikki tuki on viime kevään tapaan Tampere Unitedille tarpeen kun pelejä ei toistaiseksi pelata yleisön edessä. Olemme tietenkin erittäin toiveikkaita siitä, että tilanne etenee kesää kohti paremmaksi ja kausi pelataan normaaliin tapaan. Silti nytkin tärkeintä on varmistaa, että sinivihreä seura pysyy kaikissa tilanteissa hyvässä kunnossa, sillä silloin seurayhteisö saa jatkossakin kokea voiton huumaa ja onnistumisen elämyksiä. Laita siis oma panoksesi likoon ja hanki samalla tyylikästä päällepantavaa tai muita tuotteita.

Nyt siis TamU-kauppaan! T-paidan hinta on tuttuun tapaan 20 €. Lisäksi veloitetaan toimituskuluja 6 €. Pääset kauppaan myös suoraan alla olevista napeista.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49