Suomen Regions’ Cupin välierä FC Kiistoa vastaan pelataan Elisa Stadionilla sunnuntaina 3.10.

19/09/2021 TamU
Uutinen

Suomen Regions' Cupin välierä FC Kiistoa vastaan on saatua aseteltua, ja ottelu pelataan Elisa Stadionilla Vaasassa sunnuntaina 3.10. klo 17.30. Näin cupin välierä saa yhdet komeimmista puitteista, mitä Suomessa on tarjolla. Ottelun voittajalle on tarjolla sitten jo ne Suomen isoimmat puitteet, sillä cupin finaali pelataan sarjakauden päätyttyä lauantaina 16.10. Olympiastadionilla Helsingissä.

TamU-uutiskuva

Edellisen kerran Tampere United on kohdannut FC Kiiston Regions’ Cupin viidennen kierroksen ottelussa kaudella 2013. Kolmosessa pelannut Kiisto voitti silloin Vitosessa TamU-K:n nimellä pelanneet Sinipaidat maalein 3–1, ja eteni lopulta aina cupin voittoon asti. Elisa Stadionilla TamU esiintyi puolestaan viimeksi kaudella 2018 Kakkosen ottelussa Vasa IFK:ta vastaan, ja myös tuolloin kotiin palattiin tappio niskassa, kun kotijoukkue teki ottelun ainoan maalin aivan ottelun loppuhetkillä. Vaasan retkessä on siis tällä kertaa mukana aimo annos revanssihenkeä.

Tampere Unitedilla on merkittynä pelikalenteriin perjantaille 1.10. sarjaottelu TKT:n vieraana, mutta tälle ottelulle haetaan uutta pelipäivää, sillä Palloliiton ohjeistuksen mukaan pelien välissä tulee olla kaksi lepopäivää ellei joukkueet yhteisesti muuta sovi, ja Regions’ Cup ajaa tässä sarjaottelun ohi. Uudesta pelipäivästä tiedotetaan heti, kun se on saatu sovittua seurojen välillä.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49