19.9.2021

 
 

Suomen Regions’ Cupin v√§lier√§ FC Kiistoa vastaan pelataan Elisa Stadionilla sunnuntaina 3.10.

Suomen Regions’ Cupin v√§lier√§ FC Kiistoa vastaan on saatua aseteltua, ja ottelu pelataan Elisa Stadionilla Vaasassa sunnuntaina 3.10. klo 17.30. N√§in cupin v√§lier√§ saa yhdet komeimmista puitteista, mit√§ Suomessa on tarjolla. Ottelun voittajalle on tarjolla sitten jo ne Suomen isoimmat puitteet, sill√§ cupin finaali pelataan sarjakauden p√§√§tytty√§ lauantaina 16.10. Olympiastadionilla Helsingiss√§.

Edellisen kerran Tampere United on kohdannut FC Kiiston Regions’ Cupin viidennen kierroksen ottelussa kaudella 2013. Kolmosessa pelannut Kiisto voitti silloin Vitosessa TamU-K:n nimell√§ pelanneet Sinipaidat maalein 3‚Äď1, ja eteni lopulta aina cupin voittoon asti. Elisa Stadionilla TamU esiintyi puolestaan viimeksi kaudella 2018 Kakkosen ottelussa Vasa IFK:ta vastaan, ja my√∂s tuolloin kotiin palattiin tappio niskassa, kun kotijoukkue teki ottelun ainoan maalin aivan ottelun loppuhetkill√§. Vaasan retkess√§ on siis t√§ll√§ kertaa mukana aimo annos revanssihenke√§.

Tampere Unitedilla on merkittynä pelikalenteriin perjantaille 1.10. sarjaottelu TKT:n vieraana, mutta tälle ottelulle haetaan uutta pelipäivää, sillä Palloliiton ohjeistuksen mukaan pelien välissä tulee olla kaksi lepopäivää ellei joukkueet yhteisesti muuta sovi, ja Regions’ Cup ajaa tässä sarjaottelun ohi. Uudesta pelipäivästä tiedotetaan heti, kun se on saatu sovittua seurojen välillä.