Suomen Regions’ Cupin finaali­paidat huuto­kaupataan

13/11/2023 TamU
Uutinen

Yksi Tampere Unitedin seurahistorian komeimpia hetkiä koettiin 16.10.2021, ja nyt on mahdollisuus hankkia palanen tuosta historiallisesta illasta, sillä ottelussa käytetyt pelipaidat ovat huutokaupassa. Kyseisenä lauantai-iltanahan TamU voitti Suomen Regions' Cupin finaalin Olympiastadionilla lähes näytöstyyliin parisataapäisen tamperelaiskatsomon hurratessa. Finaalin vastutajana olleelle FC Kontulle ei annettu mitään mahdollisuuksia, sillä TamU iski puolessa tunnissa kolme maalia ja voitti lopulta murskalukemin 5–0 (3–0). Huutokaupattavissa paidoissa on paitaa käyttäneen pelaajan nimikirjoitus.

Regions’ Cupin finaalin pelipaitahuutokauppa

  • Ensimmäisenä huudettavana Antti Kuusisen, Arttu Haapalan ja Henri Savolaisen pelipaidat.
  • Huutaminen päättyy tiistaina 21.11.
  • Huutokauppaa käydään huuto.netissä.

Pelipaitojen huutokauppa etenee tällä kertaa hiukan eri tavalla kuin aiemmin, sillä huudettavana on aina vain kolme paitaa kerrallaan. Aikaa huutaa paitoja on aina reilun viikon verran, ja paidat tulevat myyntiin pitkin syystalvea.

Ensimmäisenä huudettavaksi tulevat kolmen uransa jo päättäneen pelaajan paidat. Heistä Antti Kuusinen ja Arttu Haapala päättivät pelinsä tähän kauteen, ja Henri Savolainen päätti nimenomaan kauteen 2021.

Nyt huudettavana oleva Henri Savolaisen paita on ollut käytössä lukuisissa kausien 2020–2021 otteluissa, mutta Regions’ Cupin finaalissa pelipaita jäi pukematta päälle Antti Kuusisen pelattua täyden ysikymppisen. Vielä silloin vetreäjalkainen Arttu Haapala puolestaan pelasi ottelussa 80 minuuttia keskikentällä.

Huutokaupalla kerätään varoja uuteen toimistoon

Pelipaitojen huutokauppa on osa tänä syksynä käynnissä olevaan kampanjaa, jolla pyritään keräämään lisää varoja helpottamaan Tampere Unitedin muuttoa uudelle toimistolla Tammelan stadionin yhteyteen. Muuton yhteydessä maksettavaksi tule keskisuurelle seuralle massiivinen 25 000 €:n lasku, joten huutamalla pelipaidan hyvään hintaan helpotat seuran tilapäisesti heikkenevää kassatilannetta.

Huutokauppa käydään tuttuun tapaan huuto.net-palvelussa. Tällä kertaa paitojen lähtöhinnat vaihtelevat ottelun peliajan ja tehtyjen maalien mukaan. Lähtöhinta muodostuu seuraavasti:

  • Perushinta 25 €
  • Ottelussa pelaaminen +5 €
  • Avauskokoonpano +5 €
  • Nollapeli +10 €
  • Maalit +10 € / maali

Näin ollen nollapelin pelanneen Antti Kuusisen paidan lähtöhinta on 45 €, Arttu Haapalan paidan lähtöhinta on 35 € ja Henri Savolaisen paidan lähtöhinta on 25 €.

Huutokaupan minimikorotus on 2 €. Pelipaitojen hintaan lisätään myös 5 € toimituskuluja.

Kussakin paidassa on pelaajan nimikirjoitus. Lisäksi paitaan voi ostaa aitoustodistuksen 10 €:n lisähintaan.

Huutokaupan aikataulu

Ensimmäisen kolmen paidan huutokauppa on käynnissä nyt, ja huutaminen päättyy tiistaina 21.11. porrastetusti klo 19.00 alkaen.

Paidat näkee huuto.netissä huutokaupan sulkeutumisajan mukaisessa järjestyksessä tästä linkistä: huuto.net/haku/sellernro/2548859/sort/closing. Ole siis hiljaa ja huuda!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

17.4. TamU - FC Inter 2 0 – 0 rpk.

12.4. SalPa - TamU naiset 1 – 3

16.4. TamU 2 - EIF 0 – 11

20.4. klo 19 TamU - Ilves 2

20.4. klo 14 TamU naiset - PIF

27.4. klo 15 TP-49 - TamU 2