7.5.2021

 
 

Suomen Regions’ Cupia pelataan kes√§­kuukausina

Palloliitto on j√§lleen julkaissut uuden Suomen Regions’ Cupin aikataulun koronaepidemian tehty√§ tyhjiksi suunnitelmat pelata ensimm√§isen ja toisen kierroksen pelit toukokuussa. Tampere Unitedin ottelukalenterissa on edelleen toisen kierroksen vierasottelu joko FC Melodya tai ACEa vastaan, ja uusien suunnitelmien mukaan ottelu on pelattava 11.7. menness√§.

Regions’ Cupin aikataulu on alun viiv√§stymisen my√∂t√§ huomattavan tiivis, joten pelien sovittaminen viel√§ julkaisemattomaan sarjaohjelmaan saattaa edellytt√§√§ kes√§n mittaan otteluiden siirtoja. Finaali pelataan 16.‚Äď17.10. joten kausi voi saada huipennuksensa my√∂s cupin voittojuhlista. Regions’ Cupissa porkkanana 5000 euron palkintorahat sek√§ paikka kauden 2022 Suomen Cupin pudotuspelivaiheeseen. Lis√§ksi voittaja p√§√§see mukaan UEFA Regions‚Äô Cupiin kaudella 2022.

Kaikkiaan Suomen Regions’ Cupissa on tänä vuonna mukana 83 seuraa. Palloliitto on antanut seuroille mahdollisuuden luopua kilpailusta nyt, kun aikataulu on tiivistynyt radikaalisi. Olettaen että luopujia ei ole muutamaa enempää, TamU tarvitsee koko kilpailun voittaakseen kuusi voittoa.

Suomen Regions’ Cupin aikataulu:

  • 1. kierros pelattava 20.6. menness√§
  • 2. kierros pelattava 11.7. menness√§
  • 3. kierros pelattava 1.8. menness√§
  • 4. kierros pelattava 22.8. menness√§
  • Puoliv√§lier√§t pelattava 12.9. menness√§
  • V√§lier√§t pelattava 3.10. menness√§
  • Finaali 16.-17.10.

Ensimmäisten kierrosten arvonnassa on käytössä alueelliset arvontakorit, mutta kilpailun edetessä näiden korien määrä vähenee ja vastustaja voi tulla aina yhä kauempaa, kunnes kilpailun loppuvaiheessa arvonta on täysin valtakunnallinen. Finaalin kotijoukkue arvotaan.