15.2.2019

 
 

Suomen Cupissa vastaan KaaPo sunnuntaina PirkkahallissaTampere United kohtaa sunnuntaina Kakkosen Cupin puolivälierässä Kaarinan Pojat. Ottelu pelataan klo 18.45 alkaen Pirkkahallissa. Sekä TamU että KaaPo voittivat oman cupin alkulohkonsa puhtaalla pelillä, ja tavoittelevat nyt pääsyä varsinaiseen Suomen Cupiin. Matkaa tähän tavoitteeseen on kaksi voittoa.

Sinipaitojen tilanne on ottelun alla on sikäli hyvä, että näillä näkymin kaikki sopimuspelaajat ovat ottelussa päävalmentaja Mourad Seddikin käytettävissä. KaaPo puolestaan on pelannut alkulohkossa vähintään yhtä vakuuttavasti kuin TamU, ja tarjoaa hyvän mittarin siitä, missä TamU menee tässä vaiheessa talvea.

My√∂s p√§√§valmentaja on pannut merkille kaarinalaisten hyv√§t otteet alkulohkon otteluissa: ”KaaPo on todella hyv√§ ja vaikea joukkue pelattavaksi. He voittivat molemmat cup-pelins√§, Pallo-Iirot 3‚Äď0 ja SalPan 1‚Äď4. Lukemat kertovat paljon heid√§n varallisuudestaan vastustajan maalin edess√§”, Seddiki arvioi.

”TamU l√§htee pelaamaan omaa peli√§√§n”, Seddiki kuitenkin korstaa. ”Yritet√§√§n toteuttaa harjoiteltuja asioita ja parantaa edelleen pallollista pelaamistamme.”

TamU ja KaaPo ovat aiemmin kohdanneet toisensa vain kerran ja t√§st√§kin on ehtinyt kulua aikaa liki 15 vuotta. Tuolloin kaudella 2005 Sinipaidat pelasivat liigaa ja kaarinalaiset Kakkosessa, ja kes√§kuinen Suomen Cupin 5. kierroksen ottelu p√§√§ttyi Kaarinassa odotettuun 0‚Äď4-voittoon.

Viime kaudella KaaPo sijoittui Kakkosen B-lohkossa neljänneksi. Tulevalla sarjakaudella TamUn ja KaaPon välisiä kohtaamisia on luvassa kaksi, sillä joukkueet pelaavat samassa Kakkosen lohkossa.

Sunnuntain ottelun voittaja p√§√§see vierasjoukkueeksi Kakkosen Cupin v√§lier√§√§n, jota is√§nn√∂i lauantaina pelattavan FC Jazz ‚ÄstHercules -ottelun voittaja. V√§lier√§n voittaja etenee varsinaisen Suomen Cupin ensimm√§iselle kierrokselle, jossa vastaan tulee yksi kahdeksasta omista karsinnoistaan jatkoon selvinneist√§ liigajoukkueesta.

Kakkosen Cupin v√§lier√§t on m√§√§r√§tty pelattavaksi 22.2.‚Äď3.3. ja Suomen Cupin avauskierros pelataan Kakkosen joukkueiden kotikent√§ll√§ 15.‚Äď17.3. JJK:n vieraana lauantaina 23.2. pelattavaksi aiottu harjoitusottelu on joka tapauksessa peruttu JJK:n edustusjoukkuetta py√∂ritt√§neen yhti√∂n konkurssin takia. My√∂s lauantaina 16.3. TPV:t√§ vastaan pelattavaksi merkitty harjoitusottelu peruuntuu, jos jompikumpi joukkueista on silloin mukana Suomen Cupissa.

Ottelu käyntiin sunnuntaina vasta klo 18.45

Sunnuntain ottelu alkaa poikkeuksellisesti vasta klo 18.45. Yleisön kulku otteluun tapahtuu normaaliin tapaan Pirkkahallin pääovien kautta, ja lipunmyynti on sisällä aulassa. Yleisöä aletaan päästää aulasta C-hallin puolelle noin klo 18.20 alkaen, kun katsomo on saatu tyhjennettyä edellisen vuoron jäljiltä.

Liput otteluun maksavat 5 euroa aikuisilta, ja alle 12-vuotiaat lapset pääsevät otteluun ilmaiseksi. Otteluun pääsee myös kauden 2019 kausikortilla, jotka ovat myynnissä ottelun lipunmyynnissä. Jos olet jo ostanut kausikorttisi muttet ole vielä saanut sitä, voit noutaa sen lipunmyynnistä.

Tervetuloa mukaan Pirkkahallin sinivihreään cup-tunnelmaan!