Suomen Cupissa vastaan KaaPo sunnuntaina Pirkkahallissa

15/02/2019
Otteluennakko

Tampere United kohtaa sunnuntaina Kakkosen Cupin puolivälierässä Kaarinan Pojat. Ottelu pelataan klo 18.45 alkaen Pirkkahallissa. Sekä TamU että KaaPo voittivat oman cupin alkulohkonsa puhtaalla pelillä, ja tavoittelevat nyt pääsyä varsinaiseen Suomen Cupiin. Matkaa tähän tavoitteeseen on kaksi voittoa.

Sinipaitojen tilanne on ottelun alla on sikäli hyvä, että näillä näkymin kaikki sopimuspelaajat ovat ottelussa päävalmentaja Mourad Seddikin käytettävissä. KaaPo puolestaan on pelannut alkulohkossa vähintään yhtä vakuuttavasti kuin TamU, ja tarjoaa hyvän mittarin siitä, missä TamU menee tässä vaiheessa talvea.

Myös päävalmentaja on pannut merkille kaarinalaisten hyvät otteet alkulohkon otteluissa: ”KaaPo on todella hyvä ja vaikea joukkue pelattavaksi. He voittivat molemmat cup-pelinsä, Pallo-Iirot 3–0 ja SalPan 1–4. Lukemat kertovat paljon heidän varallisuudestaan vastustajan maalin edessä”, Seddiki arvioi.

”TamU lähtee pelaamaan omaa peliään”, Seddiki kuitenkin korstaa. ”Yritetään toteuttaa harjoiteltuja asioita ja parantaa edelleen pallollista pelaamistamme.”

TamU ja KaaPo ovat aiemmin kohdanneet toisensa vain kerran ja tästäkin on ehtinyt kulua aikaa liki 15 vuotta. Tuolloin kaudella 2005 Sinipaidat pelasivat liigaa ja kaarinalaiset Kakkosessa, ja kesäkuinen Suomen Cupin 5. kierroksen ottelu päättyi Kaarinassa odotettuun 0–4-voittoon.

Viime kaudella KaaPo sijoittui Kakkosen B-lohkossa neljänneksi. Tulevalla sarjakaudella TamUn ja KaaPon välisiä kohtaamisia on luvassa kaksi, sillä joukkueet pelaavat samassa Kakkosen lohkossa.

Sunnuntain ottelun voittaja pääsee vierasjoukkueeksi Kakkosen Cupin välierään, jota isännöi lauantaina pelattavan FC Jazz – Hercules -ottelun voittaja. Välierän voittaja etenee varsinaisen Suomen Cupin ensimmäiselle kierrokselle, jossa vastaan tulee yksi kahdeksasta omista karsinnoistaan jatkoon selvinneistä liigajoukkueesta.

Kakkosen Cupin välierät on määrätty pelattavaksi 22.2.–3.3. ja Suomen Cupin avauskierros pelataan Kakkosen joukkueiden kotikentällä 15.–17.3. JJK:n vieraana lauantaina 23.2. pelattavaksi aiottu harjoitusottelu on joka tapauksessa peruttu JJK:n edustusjoukkuetta pyörittäneen yhtiön konkurssin takia. Myös lauantaina 16.3. TPV:tä vastaan pelattavaksi merkitty harjoitusottelu peruuntuu, jos jompikumpi joukkueista on silloin mukana Suomen Cupissa.

Ottelu käyntiin sunnuntaina vasta klo 18.45

Sunnuntain ottelu alkaa poikkeuksellisesti vasta klo 18.45. Yleisön kulku otteluun tapahtuu normaaliin tapaan Pirkkahallin pääovien kautta, ja lipunmyynti on sisällä aulassa. Yleisöä aletaan päästää aulasta C-hallin puolelle noin klo 18.20 alkaen, kun katsomo on saatu tyhjennettyä edellisen vuoron jäljiltä.

Liput otteluun maksavat 5 euroa aikuisilta, ja alle 12-vuotiaat lapset pääsevät otteluun ilmaiseksi. Otteluun pääsee myös kauden 2019 kausikortilla, jotka ovat myynnissä ottelun lipunmyynnissä. Jos olet jo ostanut kausikorttisi muttet ole vielä saanut sitä, voit noutaa sen lipunmyynnistä.

Tervetuloa mukaan Pirkkahallin sinivihreään cup-tunnelmaan!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

4.2. Reipas - TamU 3 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

4.2. TamU 2 - Union Plaani 0 – 2

25.2. klo 14 TamU - TPV

10.3. klo 14 TamU naiset - TuTo

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa