17.12.2015

 
 

Suomen Cupissa kohdataan paikallisvastustaja TP-T

Tampere Unitedin vastustaja ensimmäisessä kilpailullisessa ottelussa sitten FC Honkaa vastaan pelatun kauden 2011 Liigacupin finaalin on Tampereen Peli-Toverit. Joukkueet arvottiin suoraan Suomen Cupin 2. kierrokselle ja TamU on merkitty ottelun kotijoukkueeksi. Ottelu on pelattava tammikuun loppuun mennessä – tarkemmasta ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin. Ottelu pelataan suurella varmuudella tuttuun tapaan Pirkkahallin C hallissa.

TP-T on pelannut jo useamman peräkkäisen kauden Tampereen ja Satakunnan piirien yhteisessä Kolmosessa. Parhaimmillaan se on ollut mukana jopa sarjan kärkikamppailussa, mutta viime vuosina joukkue on pelannut turvallisesti keskikastissa. Joukkueen pelaajiin kuuluvat TamU-ikoni Jussi Kuoppala sekä Sinipaidoissa lainalla pariin eri otteeseen pelannut ja seuran hallituksessakin vaikuttanut Markus Silvennoinen. Lisäksi joukkueessa on pelannut useita kokeneita pelaajia, joilla on runsaasti kokemusta ylimpien sarjojen peleistä.

TamU pääsee siis heti Suomen Cupin aluksi kovaan testiin. Ottelun voittaja etenee Suomen Cupin kolmannelle kierrokselle, jonka ottelut on pelattava 21.2. mennessä. Neljännellä kierroksella cupiin tulevat mukaan Ykkösen ja Kakkosen joukkueet sekä kuusi liigajoukkuetta. Yhteensä Suomen Cupissa on tällä kertaa mukana 132 joukkuetta. Cupin finaali pelataan 24.9.2016.