Suomen Cupissa kohdataan paikallisvastustaja TP-T

17/12/2015
Uutinen

Tampere Unitedin vastustaja ensimmäisessä kilpailullisessa ottelussa sitten FC Honkaa vastaan pelatun kauden 2011 Liigacupin finaalin on Tampereen Peli-Toverit. Joukkueet arvottiin suoraan Suomen Cupin 2. kierrokselle ja TamU on merkitty ottelun kotijoukkueeksi. Ottelu on pelattava tammikuun loppuun mennessä – tarkemmasta ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin. Ottelu pelataan suurella varmuudella tuttuun tapaan Pirkkahallin C hallissa.

TamU-uutiskuva

TP-T on pelannut jo useamman peräkkäisen kauden Tampereen ja Satakunnan piirien yhteisessä Kolmosessa. Parhaimmillaan se on ollut mukana jopa sarjan kärkikamppailussa, mutta viime vuosina joukkue on pelannut turvallisesti keskikastissa. Joukkueen pelaajiin kuuluvat TamU-ikoni Jussi Kuoppala sekä Sinipaidoissa lainalla pariin eri otteeseen pelannut ja seuran hallituksessakin vaikuttanut Markus Silvennoinen. Lisäksi joukkueessa on pelannut useita kokeneita pelaajia, joilla on runsaasti kokemusta ylimpien sarjojen peleistä.

TamU pääsee siis heti Suomen Cupin aluksi kovaan testiin. Ottelun voittaja etenee Suomen Cupin kolmannelle kierrokselle, jonka ottelut on pelattava 21.2. mennessä. Neljännellä kierroksella cupiin tulevat mukaan Ykkösen ja Kakkosen joukkueet sekä kuusi liigajoukkuetta. Yhteensä Suomen Cupissa on tällä kertaa mukana 132 joukkuetta. Cupin finaali pelataan 24.9.2016.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

16.6. MaPS - TamU naiset 0 – 13

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

19.6. klo 19 TuTo - TamU naiset

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2