Suomen Cupissa edustus­joukkueelle vastaan HJS

24/03/2022 TamU
Uutinen

Miesten Suomen Cupin kolmannen kierroksen ottelut on arvottu. Edustusjoukkueelle arpa toi vastaan samassa Kakkosen lohkossa pelaavan HJS:n. Kakkosjoukkueen selviytyminen cupin kolmannelle kierrokselle vaatii vielä voiton Oriveden Tuiskusta ensi maanantaina 28.3. pelattavassa ottelussa, mutta jos tuosta ottelusta voitto saadaan, vastaan tulee herkullisesti Ilves-Kissat. Sekä edustus että kakkosjoukkue pelaavat kolmannen kierroksen ottelunsa kotiotteluina.

”Tietysti oltaisiin mielellään otettu vastaan joku muu kuin oman lohkon joukkue, mutta saadaan hyvä kakkosen joukkue vastaan ja se on taas meille hyvää valmistautumista sarjaan”, kommentoi edustusjoukkueen päävalmentaja Jukka Listenmaa Veikkaus TV:n haastattelussa.

Ottelu HJS:ää vastaan pelataan Pyynikin urheilukentällä, joka näillä näkymin aukeaa harjoittelulle jo ensi viikolla. Tiedotamme ottelun ajankohdasta heti kun se on tiedossa. Kauden 2022 kausikortit kattavat myös Suomen Cupin ottelut, joten kannattaa hankkia kortti nyt. Yleisimmin hankitut kausikortit löytyvät napeista tämän uutisen lopusta, ja loput vaihtoehdot eli erilaiset yhdistelmät ja VIP-kausikortit löydät TamU-kaupasta osoitteesta tampereunited.fi/kauppa.

Kakkosjoukkueen toisen kierroksen ottelu Kutosessa ensi kaudella pelaavaa Oriveden Tuiskua vastaan pelataan puolestaan maanantaina 28.3. klo 20.30 alkaen Kaupin tekonurmella 3. Tässä ottelussa siis ratkeaa, pääseekö kakkosjoukkue haastamaan Ilves-Kissat cupin kolmannella kierroksella. Ottelu on teknisesti ottaen Tuiskun kotiottelu vaikka se pelataankin Kaupissa.

Kausikortit kaudelle 2022

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

21.7. TamU naiset - FC Nokia 1 – 1

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

27.7. klo 12 PIF - TamU naiset

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49