Suomen Cupin ottelu Pallo-Iiroja vastaan pelataan ke 17.5. klo 20.15 Kaupin jalkapallo­­stadionilla

08/05/2023 TamU naiset
Uutinen

Tampere United saa naisten Suomen Cupin kolmannella kierroksella vastaansa Ykkösessä pelaavan raumalaisjoukkue Pallo-Iirot. Ottelu pelataan keskiviikkona 17.5. kello 20.15 alkaen Kaupin jalkapallostadionilla. Ennen ottelua kello 18.00 alkaen samalla stadionilla pelataan miesten Suomen Cupin ottelu TamUn ja Veikkausliigassa pelaavan FC Interin välillä. Luvassa on siis sinivihreä Suomen Cupin ilta Kaupin jalkapallostadionilla!

Sinivihreä Suomen Cupin keskiviikko 17.5.

  • Miesten Suomen Cupissa TamU – FC Inter (Veikkausliiga) klo 18.00.
  • Naisten Suomen Cupissa TamU – Pallo-Iirot (Ykkönen) klo 20.15.
  • Ottelut pelataan Kaupin jalkapallostadionilla.

Tampere Unitedin päävalmentaja Kari Numminen ylemmällä sarjatasolla pelaavan joukkueen haastamista mielenkiinnolla.

”Ennakkoluulottomasti lähdetään haastamaan, ja on hieno nähdä mitä se tuo tullessaan. Sillä asenteella lähdetään, että tuumaakaan ei anneta periksi, ja uskomme loppuun asti että meillä on mahdollisuus”, Numminen näkee asetelmat.

Seuran puheenjohtaja Antti Niemistö toivoo, että naisten otteluun saadaan hyvä yleisömäärä sitä ennen pelattavan miesten ottelu siivittämän.

”Toivottavasti tehdään myös naisten pelissä yleisöennätys ja saadaan hyvät tuotot myyntipisteiltä. Se antaisi mukavan buustin kauteen ja mukavaa helpotusta pelaajien kausimaksuihin”, Niemistö toteaa.

Hanki tukikausikortti – tuet TamUn naisia

Ottelun oheispalvelujen käyttämisen lisäksi oivallinen tapa tukea naisten edustusjoukkuetta on ostaa TamU-kaupasta 20 €:n hintainen tukikausikortti. Tukikausikortin voi lisätä ostoskoriin myös suoraan alla olevasta napista. Tukikausikorttien tuotto käytetään kokonaisuudessaan naisten edustusjoukkueen kulujen kattamiseen ja pelaajien kausimaksujen alentamiseen.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49