Suomen Cupin lohkoon HJS, TPV ja Ilveksen kakkos­joukkue

10/12/2019
Uutinen

Tampere United osallistuu tänäkin talvena Suomen Cupin karsintakilpailuna toimivaan Kakkosen Cupiin. Osallistumisoikeus Kakkosen Cupiin on ensi kauden Kakkosen joukkueiden lisäksi Kakkosesta viime kaudella pudonneilla seuroilla, mutta näistä 45 joukkueesta kuitenkin vain 17 on mukana tämänvuotisessa kilpailussa. TamUlle osui toinen neljän joukkueen lohkoista, jossa Sinipaitojen lisäksi ovat mukana HJS, TPV ja Ilveksen kakkosjoukkue.

TamU-uutiskuva

Viime kaudella Kakkosen Cupiin osallistui vielä 25 joukkuetta, joten entistäkin useammassa seurassa on katsottu, että kilpailuun ei ole tarpeen osallistua. Tampere United on kuitenkin tällä kertaa mukana siinä vähemmistössä, joka päättää osallistua Suomen Cupiin sen erikoisesta nykymuodosta huolimatta. Tosiasia on, että tällaisenakin cup tarjoaa talvelle muutaman normaalia harjoitusottelua paremman tilaisuuden valmistautua varsinaiseen kilpakauteen.

Vastaansa Sinipaidat saa siis kolme Kakkosessa ensi kaudella pelaavaa joukkuetta, jotka ovat tulleet viime vuosina erittäin tutuiksi Tampere Unitedin kannattajille. Hämeenlinnan Jalkapalloseura eli HJS sekä Ilveksen kakkosjoukkue kohdattiin viime vuonnakin Kakkosen Cupissa, ja Ilves oli mukana myös samassa Kakkosen lohkossa Sinipaitojen kanssa. Tänä vuonna saadaan mukaan neljäntenä joukkueensa Kakkoseen ensi kaudeksi pudonnut TPV, jonka kanssa on pelattu viime vuosina useita enemmän ja vähemmän katkeria kamppailuita.

Kakkosen Cupissa on kaikkiaan viisi 3–4 joukkueen lohkoa, joiden ottelut pelataan viikonloppuisin aikavälillä 17.1. – 9.2. Kunkin lohkon voittaja sekä kolme parasta toiseksi sijoittunutta etenevät puolivälieriin, jotka pelataan ensisijaisesti jo 15–16.2. tai viimeistään tätä seuraavana viikonloppuna. Välierät puolestaan pelataan 29.2.-1.3. tai viimeistään tätä seuraavana viikonloppuna. Välierien voittajat etenevät maaliskuussa alkavaan varsinaiseen Suomen Cupiin, jossa on lisäksi mukana kahdeksan liigajoukkuetta, neljä Ykkösen joukkuetta sekä Suomen Regions’ Cupin finaaliin viime kaudella selvinneet Kolmosen joukkueet Tikkurilan Palloseura (TiPS) ja Peli-Karhut (PeKa). Lisäksi Kakkosen Cupilla on oma finaalinsa, joka pelattaneen tämänvuotiseen tapaan vasta myöhemmin kesällä.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49