Suomen Cupin arvonta toi matkan Poriin ja vieraita Nokialta

31/01/2023 TamU 2
Uutinen

Tampere Unitedin kakkosjoukkue saa vastaansa miesten Suomen Cupin ensimmäisellä kierroksella Karhu-Futiksen kakkosjoukkueen. Porilaisjoukkue pelaa kahta sarjatasoa alempana Vitosessa, joten ottelu pelataan autommaattisesti vierasotteluna. Kutosessa ensi kaudella pelaava Tampere Unitedin kolmosjoukkue puolestaan saa ensimmäisellä kierroksella vastaansa Neloseen täksi kaudeksi nousseen Nokian Palloseuran kakkosjoukkueen.

Suomen Cupin ensimmäisellä kierroksella on mukana joukkueita Kolmosesta ja sitä alemmista sarjoista. Tampere Unitedin edustusjoukkue tulee mukaan Suomen Cupin kolmannella kierroksella muiden Kakkosen joukkueiden tapaan.

Kakkosjoukkueelle vastaan tuleva Karhu-Futis on siitä mielenkiintoinen vastus, että se on Tampere Unitedille täysin uusi tuttavuus. Nokian Palloseura sen sijaan on huomattavasti tutumpi seura, joskaan sen kakkosjoukkuetta TamU ei ole aimpina vuosina kohdannut.

Ensimmäisen kierroksen pelejä voidaan pelata 17.2. alkaen ja ne pitää olla pelattuna 25.3. mennessä. Tarkemmista pelipäivistä tiedotetaan, kun seurat ovat saaneet ne sovittua. Koko arvontatulos löytyy Palloliiton uutisesta.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

16.9. HJS - TamU 1 – 1

17.9. TamU naiset - LeKi-futis 9 – 0

17.9. TamU 2 - PP-70 0 – 3

24.9. klo 16 GrIFK - TamU

24.9. klo 14 PaiHa - TamU naiset

30.9. klo 16 TamU 2 - TPV