Sunnuntaina vuorossa tryout-jakson jälkimmäinen harjoitus­ottelu

14/12/2018
Otteluennakko

Kakkosen sarjakauteen valmistautuvan Tampere Unitedin harjoitusottelut jatkuvat sunnuntaina Pirkkahallissa vanhaa kiistakumppania FC Hakaa vastaan. Kyseessä on neljä viikkoa jatkuneen tryout-jakson jälkimmäinen harjoitusottelu. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran viime vuoden helmikuussa, jolloin Haka oli parempi maalein 0–3 Pirkkahallissa pelatussa ottelussa.

Harjoitusottelu on Hakalle tällä viikolla jo toinen, sillä se kohtasi torstaina Lahden Mukkulassa FC Lahden. Valkeakoskelaiset aloittivat oman valmistautumisensa tulevaan kauteen kaksi viikkoa Sinipaitoja myöhemmin uudessa komennossa, kun päävalmentajavastuun otti harteilleen Teemu Tainio. Aivan kuten Sinipaidoilla, myös Hakalla on sunnuntaina Pirkkahallin uusitulla matolla paljon testimiehiä.

Tampere Unitedin sopimuspelaajat liittyivät tällä viikolla mukaan uuden päävalmentajan Mourad Seddikin valmennusryhmään. Osa heistä oli toki tullut mukaan testimiesten joukkoon oma-aloitteisesti jo viime viikon aikana. Seddiki kuvailee harjoitusjaksoa edellisen harjoitusottelun jälkeen onnistuneeksi.

”Kahden viikon harjoittelujakso on mennyt ihan hyvin. Olemme keskittyneet enemmän pelinopeuteen vähillä kosketuksilla ja eteenpäin pelaamiseen”, ”Mura” kertaa.

Sunnuntain ottelussa päävalmentaja Seddiki odottaa näkevänsä taktisesti eteenpäin menneen TamUn, verrattuna edelliseen otteluun Ilveksen kakkosjoukkuetta vastaan.

”Odotan taktisesti kurinalaisempaa peliä verrattuna edelliseen. Erityisesti toivon, että pelaajat nostavat omaa tasoaan. Pystyisivät pelaamaan ilman jännitystä ja vailla pelkoa tehdä virheitä.”

Tampere Unitedin ja FC Hakan välinen harjoitusottelu käynnistyy sunnuntaina Pirkkahallissa klo 18.25. Paikalla on tuttuun kotiottelun tapaan fanituotemyyntiä ja mahdollisuus ostaa vaikkapa kausikortti pukinkonttiin. Jos olet jo ostanut kausikortin verkkokaupasta, voit noutaa sen fanituotteiden myyntipisteeltä. Ottelusta on normaaliin tapaan myös tarjolla seuranta Twitterin puolella. Tervetuloa!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

16.6. MaPS - TamU naiset 0 – 13

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

19.6. klo 19 TuTo - TamU naiset

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2