14.12.2018

 
 

Sunnuntaina vuorossa tryout-jakson j√§lkimm√§inen harjoitus­otteluKakkosen sarjakauteen valmistautuvan Tampere Unitedin harjoitusottelut jatkuvat sunnuntaina Pirkkahallissa vanhaa kiistakumppania FC Hakaa vastaan. Kyseess√§ on nelj√§ viikkoa jatkuneen tryout-jakson j√§lkimm√§inen harjoitusottelu. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran viime vuoden helmikuussa, jolloin Haka oli parempi maalein 0‚Äď3 Pirkkahallissa pelatussa ottelussa.

Harjoitusottelu on Hakalle tällä viikolla jo toinen, sillä se kohtasi torstaina Lahden Mukkulassa FC Lahden. Valkeakoskelaiset aloittivat oman valmistautumisensa tulevaan kauteen kaksi viikkoa Sinipaitoja myöhemmin uudessa komennossa, kun päävalmentajavastuun otti harteilleen Teemu Tainio. Aivan kuten Sinipaidoilla, myös Hakalla on sunnuntaina Pirkkahallin uusitulla matolla paljon testimiehiä.

Tampere Unitedin sopimuspelaajat liittyivät tällä viikolla mukaan uuden päävalmentajan Mourad Seddikin valmennusryhmään. Osa heistä oli toki tullut mukaan testimiesten joukkoon oma-aloitteisesti jo viime viikon aikana. Seddiki kuvailee harjoitusjaksoa edellisen harjoitusottelun jälkeen onnistuneeksi.

”Kahden viikon harjoittelujakso on mennyt ihan hyvin. Olemme keskittyneet enemm√§n pelinopeuteen v√§hill√§ kosketuksilla ja eteenp√§in pelaamiseen”, ”Mura” kertaa.

Sunnuntain ottelussa päävalmentaja Seddiki odottaa näkevänsä taktisesti eteenpäin menneen TamUn, verrattuna edelliseen otteluun Ilveksen kakkosjoukkuetta vastaan.

”Odotan taktisesti kurinalaisempaa peli√§ verrattuna edelliseen. Erityisesti toivon, ett√§ pelaajat nostavat omaa tasoaan. Pystyisiv√§t pelaamaan ilman j√§nnityst√§ ja vailla pelkoa tehd√§ virheit√§.”

Tampere Unitedin ja FC Hakan välinen harjoitusottelu käynnistyy sunnuntaina Pirkkahallissa klo 18.25. Paikalla on tuttuun kotiottelun tapaan fanituotemyyntiä ja mahdollisuus ostaa vaikkapa kausikortti pukinkonttiin. Jos olet jo ostanut kausikortin verkkokaupasta, voit noutaa sen fanituotteiden myyntipisteeltä. Ottelusta on normaaliin tapaan myös tarjolla seuranta Twitterin puolella. Tervetuloa!