3.3.2017

 
 

Sunnuntaina vuorossa kahden Kakkosen nousija­joukkueen kohtaaminen

Talven harjoitusottelut jatkuvat tulevana sunnuntaina, kun Pallokerho Keski-Uusimaa vierailee Pirkkahallissa. Kyseessä on Tampere Unitedin kannattajille siinä mielessä tuttu seura, että muun muassa Lauri ja Matti Saari siirtyivät TamUun juuri PKKU:sta. Pelikentillä seurat eivät ole kuitenkaan aiemmin kohdanneet. Viime kaudella molemmat joukkueet pelasivat Kolmosessa.

PKKU perustettiin vuonna 2005, kun Keravan Pallo -75 ja Tuusulan Palloseura p√§√§ttiv√§t koota alueen motivoituneimmat pelaajat samaan joukkueeseen. Viime vuosina seura on pelannut sek√§ Kakkosessa ett√§ Kolmosessa. Viimeisin Kolmosen visiitti j√§i vain yhden kauden mittaiseksi, kun PKKU voitti viime kaudella Kolmosen lohkonsa pisteen erolla FC Honka Akatemiaan. T√§t√§ ennen PKKU oli ehtinyt pelata kolme per√§kk√§ist√§ kautta 2013‚Äď15 Kakkosessa.

Tampere United l√§htee otteluun hyv√§ss√§ harjoituskauden vireess√§, sill√§ joukkueella on takanaan kolme per√§kk√§ist√§ voittoa, joissa se on tehnyt yhteens√§ per√§ti yhdeks√§n maalia p√§√§st√§m√§tt√§ ainoatakaan. N√§iss√§ otteluissa joukkue on osoittanut, ett√§ se pystyy pelaamaan korkealla tasolla, vaikka kokoonpanosta puuttuisi tukku avauskokoonpanoon kaavailtuja pelaajia ja vaihtopenkille saataisiin vain pari‚Äďkolme pelaajaa.

”On mahtavaa p√§√§st√§ taas pelaamaan! Meill√§ on hyv√§ viikko alla olemme p√§√§sseet jo hivenen treenaamaan ja kehitt√§√§n ajatusta meid√§n pelin avaamisesta sek√§ hy√∂kk√§ysp√§√§n pelist√§, ja nyt p√§√§semme harjoittelemaan niit√§ my√∂s k√§yt√§nn√∂ss√§”, toteaa p√§√§valmentaja Mikko M√§kel√§.

”Yksi t√§rkeimmist√§ asioista on l√∂yt√§√§ rutiini meid√§n pelaamiseen, jottei tulisi isoja notkahduksia pelien v√§lill√§. Olemme hyv√§ll√§ tiell√§, mutta viel√§ on paljon t√∂it√§ teht√§v√§n√§, jotta saamme pelin eri osa-alueet toimimaan ja j√§tk√§t sis√§ist√§m√§√§n paremmin omat teht√§v√§ns√§, sek√§ oppimaan meid√§n tavan pelata”, avaa p√§√§valmentaja joukkueen tilannetta.

”Ilahduttavaa on ollut, ett√§ sairasosasto on alkanut pienenm√§√§n, ja sunnuntaina saadaankin mukaan ainakin Valtteri Uimonen, Niclas Kalatsev sek√§ Matti Saari, ja pieni toivo on my√∂s Tero Intalan pelaamisesta. Lis√§ksi meill√§ on uusi testipelaaja, jonka n√§emme nyt ensimm√§ist√§ kertaa tositoimissa”, M√§kel√§ paljastaa.

Myös TamU-TV on jälleen mukana ottelussa. Suora lähetys Pirkkahallista alkaa Tarmo Lyytikäisen isännöimällä ennakkostudiolla puoli tuntia ennen ottelun alkua klo 17.45. Asiantuntijakommentaattorina studiossa on äänessä Ville Toiva. Ottelun alkaessa ääneen pääsevät tuttu sinivihreä ääni Manu Haapalainen sekä kommentaattori Mika Suonsyrjä.

Fanituotteiden myyntipisteellä on myynnissä uusia TamU-pipoja, maankuuluja Hiekalta Kakkoseen -kirjoja sekä muita seuratuotteita. Kuuluttamon vieressä sijaitsevalla myyntipisteellä on lisäksi mahdollista liittyä seuran jäseneksi. Tai jos olet jo maksanut jäsenmaksusi vuodelle 2017, voit hakea jäsenkorttisi samasta paikasta.

TamUn ja PKKU:n välinen ottelu alkaa Pirkkahallissa klo 18.15 ja siihen on vapaa pääsy. Tervetuloa tunnelmaan!