Sunnuntaina Pyynikille saadaan paikallis­vastustaja Peli-Pojat

17/07/2021 TamU
Otteluennakko

Tampere Unitedin miesten edustusjoukkueen ottelut Kolmosessa jatkuvat sunnuntaina Pyynikillä, jonne saadaan vastustajaksi tamperelainen PP-70. Edelliset pelit PP-70:tä vastaan on pelattu kausilla 2014–15 kun molemmat joukkueet pelasivat Nelosessa. Tuolloisten hegemoniakamppailujen jälkeen seurat ovat pelanneet eri sarjatasoilla, joskin kaudella 2019 Peli-Pojat teki yhden kauden mittaiseksi jääneen visiitin Kolmosessa.

Peli-Poikien kuluva kausi on kuitenkin lähtenyt käyntiin erittäin hyvin, sillä kauden kolmessa ensimmäisessä ottelussaan nousijajoukkue on voittanut TKT:n sekä IkUn ja hävinnyt ainoastaan NoPSille. Kisa-Tovereiden ja Ikaalisten Urheilijoiden voidaan olettaa olevan Peli-Poikien päävastuksia sarjan tyvipään kamppailuissa, joten nämä alkukauden voitot voivat osoittautua erittäin arvokkaiksi

Tampere United ei kuitenkaan voi aliarvioida Peli-Poikia ennen keskinäistä kamppailua. Kyseessä ei suinkaan ole samantyylinen joukkue, joka kohdattiin takavuosina Nelosessa, vaan joukkue muodostuu pääasiassa nuorista pelaajista, jotka vielä pari vuotta sitten pelasivat P20 Ykkösessä Tampere Football Academyn riveissä. Useimmilla pelaajilla on taustalla juniorikoulutus suurimmissa tamperelaissueroissa.

”Aikanaan koko joukkue on ollut pääasiassa taitavia nuoria Ilveksen junioreja, jotka ovat aikanaan siirtyneet toiseen seuraan ja nyt päätyneet Peli-Poikiin. Varmasti taitoa on, joten jos jäädään heidän pelitempoonsa, niin varmasti tulee vaikea ottelu”, kommentoi päävalmentaja Jukka Listenmaa tulevaa vastustajaa.

Kova pelitempo onkin se tapa jolla Tampere United pyrkii pelaamaan jokaisessa ottelussa.

”Laitetaan pallotempo riittävän kovaksi, ja sillä saadaan juoksutettua vastustajaa. Se on meillä jokaisessa pelissä tavoitteena”, vahvistaa Listenmaa.

Peli-Pojilla on myös farmisopimus Kakkosessa pelaavien Ilves-Kissojen kanssa, mutta tätä kautta sunnuntain peliin on tuskin tulossa vahvistuksia, sillä Ilves-Kissat on ollut heinäkuun alusta alkaen koronakaranteenissa.

Tampere Unitedilla on muutamia varmoja poissaoloja, kun pitkään sairastuvalla ollut Hakim Belbachir on edelleen poissa ja Iikka Häkkiselle NoPS-pelissä sattunut valitettava loukkaantuminen pitää hänet poissa näillä näkymin koko kauden. Lisäksi henkilökohtaisten syiden takia poissa ovat Mauno Sirén ja Ali Aitbenzanzoun.

Ottelun järjestelyt stadionilla

Ottelu PP-70:tä vastaan potkaistaan käyntiin Pyynikin urheilukentällä sunnuntaina 18.7. klo 18.00 alkaen. TamU-TV näyttää ottelun suorana lähetyksenä, joka alkaa viitisen minuuttia ennen ottelun alkua. Selostajana on tuttuun tapaan Juuso Koskinen. Pyynikin portti aukeaa F. E. Sillanpään kadulla jo klo 17.00 eli tunti ennen ottelun alkua. Samalla hetkellä aukeavat myös grillipisteet ja anniskelualueet.

Liput otteluun maksavat 8 € aikuisilta ja 5 € alennusryhmiltä (7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset sekä Tampere Unitedin jäsenet). Lipun voi ostaa myös ennakkoon Tiketin nettikaupasta tai myyntipisteistä. Tampereella myyntipisteet löytyvät keskustasta Stockmannilta, Sokokselta ja Swamp Musicista.

Stadionin lipunmyynnissä on myös saatavilla kausikortteja, joiden hinta on 70 € aikuisilta ja 45 € alennusryhmiltä. Tähän otteluun kausikortilla pääsee kaksi katsojaa. Tuo siis kaverisi peliin! Kausikortin voi ostaa myös ennakkoon TamU-kaupasta, jolloin kausikortti on noudettavissa omalla nimellä ottelun lipunmyynnistä. Noutamattomat kausikortit postitamme ottelun jälkeen.

TamUn grillipisteellä on myynnissä lihansyöjille Tapolan grillimakkaraa sekä kaikille sopivana vaihtoehtona Vegemin kasvismakkaraa. Lisäksi tarjolla on virvokkeita, kahvia ja makeisia. Myös kannattajatuotteet ovat myynnissä samalla myyntipisteellä. Lisäksi ravintola 4 Vuodenaikaa tuo jälleen grillinsä Pyynikille. Tällä kertaa tarjolla on yrtti-valkosipulihodari, johon tulee myös pikkelöityä punakaalicoleslaw’ta ja friteerattua sipulia.

Anniskelualue on sijoitettu katsomon länsipäätyyn, eli ottelua pääsee siis seuraamaan juoman kanssa Pyynikin lehtereiltä. Tarjolla on tietenkin ennen kaikkea Pyynikin käsityöläispanimon tuotteita. Lain vaatimusten mukaisesti anniskelukatsomoon on pääsy vain 18 vuotta täyttäneillä.

Lisäksi VIP-alueen yhteydessä stadionin kaupunginpuoleisessa päädyssä on kaikille katsojille avoinna oleva anniskelualue. Tämä uusi anniskelualue on samalla lähempänä stadionin ruokapalveluita.

VIP-lippuja on myös myytävänä stadionin lipunmyynnissä. VIP-lipun hinta on 35 €, tai jos sinulla on jo ostettuna tavallinen kausikortti, saat päivitettyä ottelupäiväsi VIP-tasolle 27 €:n hintaan. Olympia-kortteli-VIPissä tarjotaan ennen ottelua tasokas lämmin ruoka. Lisäksi pakettiin kuulu kaksi juomaa (tarjolla ainakin olut, siideri, lonkero sekä alkoholittomia vaihtoehtoja), ja ottelun tauolla on tarjolla kahvia ja grillimakkaraa.

HUOM! Suosittelemme kortilla maksamista ja etenkin lähimaksun käyttämistä kaikilla myyntipisteillä! Käteisellä maksaessasi käytä mieluiten tasarahaa.

Pyydämme yleisöä ottamaan kaikissa otteluissa huomioon seuraavat seikat:

  • Desinfioi kätesi heti stadionille tultuasi. Saatavilla on käsihuuhdetta, mutta voit ottaa myös oman pikkupullosi mukaan.
  • Pidä 2 metrin turvavälit stadionilla sekä jo lippuluukulle jonottaessasi. Katsomossa penkkiriveistä on käytössä vain joka toinen. Perheenjäsenet voivat toki istua lähellä toisiaan.
  • Aivasta ja yski paperiseen nenäliinaan ja heitä se roskiin heti käytön jälkeen. Jos nenäliinaa ei ole saatavilla, suojaa suusi kyynärtaipeella. Desinfioi kätesi.
  • Desinfioi kätesi myös ennen grillillä ja muilla myyntipisteillä asiointia ja ruokailua. Käsihuuhdetta on saatavilla.
  • Älä missään nimessä tule otteluun jos olet sairaana. Myös riskiryhmiin kuuluvien suositellaan pysyvän poissa ottelutapahtumista.

Ennen ottelua TamU-kannattajien kokoontumispaikkana toimii Pyynikintorin laidalla sijaitseva Tuoppi, ja ottelun jälkeen suosittelemme vierailua Maja/Talossa Pirkankadulla vain korttelin päässä stadionin portista.

Tervetuloa Pyynikin sinivihreään tunnelmaan!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

29.10. Klubi 04 - TamU 4 – 0

24.9. PaiHa - TamU naiset 1 – 1

7.10. Pato - TamU 2 6 – 5

klo - TamU

klo - TamU naiset

klo - TamU 2