17.7.2021

 
 

Sunnuntaina Pyynikille saadaan paikallis­vastustaja Peli-PojatTampere Unitedin miesten edustusjoukkueen ottelut Kolmosessa jatkuvat sunnuntaina Pyynikill√§, jonne saadaan vastustajaksi tamperelainen PP-70. Edelliset pelit PP-70:t√§ vastaan on pelattu kausilla 2014‚Äď15 kun molemmat joukkueet pelasivat Nelosessa. Tuolloisten hegemoniakamppailujen j√§lkeen seurat ovat pelanneet eri sarjatasoilla, joskin kaudella 2019 Peli-Pojat teki yhden kauden mittaiseksi j√§√§neen visiitin Kolmosessa.

Peli-Poikien kuluva kausi on kuitenkin lähtenyt käyntiin erittäin hyvin, sillä kauden kolmessa ensimmäisessä ottelussaan nousijajoukkue on voittanut TKT:n sekä IkUn ja hävinnyt ainoastaan NoPSille. Kisa-Tovereiden ja Ikaalisten Urheilijoiden voidaan olettaa olevan Peli-Poikien päävastuksia sarjan tyvipään kamppailuissa, joten nämä alkukauden voitot voivat osoittautua erittäin arvokkaiksi

Tampere United ei kuitenkaan voi aliarvioida Peli-Poikia ennen keskinäistä kamppailua. Kyseessä ei suinkaan ole samantyylinen joukkue, joka kohdattiin takavuosina Nelosessa, vaan joukkue muodostuu pääasiassa nuorista pelaajista, jotka vielä pari vuotta sitten pelasivat P20 Ykkösessä Tampere Football Academyn riveissä. Useimmilla pelaajilla on taustalla juniorikoulutus suurimmissa tamperelaissueroissa.

”Aikanaan koko joukkue on ollut p√§√§asiassa taitavia nuoria Ilveksen junioreja, jotka ovat aikanaan siirtyneet toiseen seuraan ja nyt p√§√§tyneet Peli-Poikiin. Varmasti taitoa on, joten jos j√§√§d√§√§n heid√§n pelitempoonsa, niin varmasti tulee vaikea ottelu”, kommentoi p√§√§valmentaja Jukka Listenmaa tulevaa vastustajaa.

Kova pelitempo onkin se tapa jolla Tampere United pyrkii pelaamaan jokaisessa ottelussa.

”Laitetaan pallotempo riitt√§v√§n kovaksi, ja sill√§ saadaan juoksutettua vastustajaa. Se on meill√§ jokaisessa peliss√§ tavoitteena”, vahvistaa Listenmaa.

Peli-Pojilla on myös farmisopimus Kakkosessa pelaavien Ilves-Kissojen kanssa, mutta tätä kautta sunnuntain peliin on tuskin tulossa vahvistuksia, sillä Ilves-Kissat on ollut heinäkuun alusta alkaen koronakaranteenissa.

Tampere Unitedilla on muutamia varmoja poissaoloja, kun pitkään sairastuvalla ollut Hakim Belbachir on edelleen poissa ja Iikka Häkkiselle NoPS-pelissä sattunut valitettava loukkaantuminen pitää hänet poissa näillä näkymin koko kauden. Lisäksi henkilökohtaisten syiden takia poissa ovat Mauno Sirén ja Ali Aitbenzanzoun.

Ottelun järjestelyt stadionilla

Ottelu PP-70:tä vastaan potkaistaan käyntiin Pyynikin urheilukentällä sunnuntaina 18.7. klo 18.00 alkaen. TamU-TV näyttää ottelun suorana lähetyksenä, joka alkaa viitisen minuuttia ennen ottelun alkua. Selostajana on tuttuun tapaan Juuso Koskinen. Pyynikin portti aukeaa F. E. Sillanpään kadulla jo klo 17.00 eli tunti ennen ottelun alkua. Samalla hetkellä aukeavat myös grillipisteet ja anniskelualueet.

Liput otteluun maksavat 8 ‚ā¨ aikuisilta ja 5 ‚ā¨ alennusryhmilt√§ (7‚Äď16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja el√§kel√§iset sek√§ Tampere Unitedin j√§senet). Lipun voi ostaa my√∂s ennakkoon Tiketin nettikaupasta tai myyntipisteist√§. Tampereella myyntipisteet l√∂ytyv√§t keskustasta Stockmannilta, Sokokselta ja Swamp Musicista.

Stadionin lipunmyynniss√§ on my√∂s saatavilla kausikortteja, joiden hinta on 70 ‚ā¨ aikuisilta ja 45 ‚ā¨ alennusryhmilt√§. T√§h√§n otteluun kausikortilla p√§√§see kaksi katsojaa. Tuo siis kaverisi peliin! Kausikortin voi ostaa my√∂s ennakkoon TamU-kaupasta, jolloin kausikortti on noudettavissa omalla nimell√§ ottelun lipunmyynnist√§. Noutamattomat kausikortit postitamme ottelun j√§lkeen.

TamUn grillipisteell√§ on myynniss√§ lihansy√∂jille Tapolan grillimakkaraa sek√§ kaikille sopivana vaihtoehtona Vegemin kasvismakkaraa. Lis√§ksi tarjolla on virvokkeita, kahvia ja makeisia. My√∂s kannattajatuotteet ovat myynniss√§ samalla myyntipisteell√§. Lis√§ksi ravintola 4 Vuodenaikaa tuo j√§lleen grillins√§ Pyynikille. T√§ll√§ kertaa tarjolla on yrtti-valkosipulihodari, johon tulee my√∂s pikkel√∂ity√§ punakaalicoleslaw’ta ja friteerattua sipulia.

Anniskelualue on sijoitettu katsomon länsipäätyyn, eli ottelua pääsee siis seuraamaan juoman kanssa Pyynikin lehtereiltä. Tarjolla on tietenkin ennen kaikkea Pyynikin käsityöläispanimon tuotteita. Lain vaatimusten mukaisesti anniskelukatsomoon on pääsy vain 18 vuotta täyttäneillä.

Lisäksi VIP-alueen yhteydessä stadionin kaupunginpuoleisessa päädyssä on kaikille katsojille avoinna oleva anniskelualue. Tämä uusi anniskelualue on samalla lähempänä stadionin ruokapalveluita.

VIP-lippuja on my√∂s myyt√§v√§n√§ stadionin lipunmyynniss√§. VIP-lipun hinta on 35 ‚ā¨, tai jos sinulla on jo ostettuna tavallinen kausikortti, saat p√§ivitetty√§ ottelup√§iv√§si VIP-tasolle 27 ‚ā¨:n hintaan. Olympia-kortteli-VIPiss√§ tarjotaan ennen ottelua tasokas l√§mmin ruoka. Lis√§ksi pakettiin kuulu kaksi juomaa (tarjolla ainakin olut, siideri, lonkero sek√§ alkoholittomia vaihtoehtoja), ja ottelun tauolla on tarjolla kahvia ja grillimakkaraa.

HUOM! Suosittelemme kortilla maksamista ja etenkin lähimaksun käyttämistä kaikilla myyntipisteillä! Käteisellä maksaessasi käytä mieluiten tasarahaa.

Pyydämme yleisöä ottamaan kaikissa otteluissa huomioon seuraavat seikat:

  • Desinfioi k√§tesi heti stadionille tultuasi. Saatavilla on k√§sihuuhdetta, mutta voit ottaa my√∂s oman pikkupullosi mukaan.
  • Pid√§ 2 metrin turvav√§lit stadionilla sek√§ jo lippuluukulle jonottaessasi. Katsomossa penkkiriveist√§ on k√§yt√∂ss√§ vain joka toinen. Perheenj√§senet voivat toki istua l√§hell√§ toisiaan.
  • Aivasta ja yski paperiseen nen√§liinaan ja heit√§ se roskiin heti k√§yt√∂n j√§lkeen. Jos nen√§liinaa ei ole saatavilla, suojaa suusi kyyn√§rtaipeella. Desinfioi k√§tesi.
  • Desinfioi k√§tesi my√∂s ennen grillill√§ ja muilla myyntipisteill√§ asiointia ja ruokailua. K√§sihuuhdetta on saatavilla.
  • √Ąl√§ miss√§√§n nimess√§ tule otteluun jos olet sairaana. My√∂s riskiryhmiin kuuluvien suositellaan pysyv√§n poissa ottelutapahtumista.

Ennen ottelua TamU-kannattajien kokoontumispaikkana toimii Pyynikintorin laidalla sijaitseva Tuoppi, ja ottelun jälkeen suosittelemme vierailua Maja/Talossa Pirkankadulla vain korttelin päässä stadionin portista.

Tervetuloa Pyynikin sinivihreään tunnelmaan!