Sunnuntaina pisteet haussa Turussa

27/08/2022 TamU naiset
Otteluennakko

Naisten edustusjoukkue matkustaa sunnuntaina Turkuun, jossa vastaan tulee Turun Toverit Kisapuiston kentällä kello 16.00. Sinipaidat hävisi edellisen ottelunsa sarjakärki RaiFulle, jonka myötä nousuhaaveet kokivat suuren kolauksen, mutta kauden loppuihin neljään otteluun lähdetään silti voittamaan ja pelaamaan parasta mahdollista peliä. Edellisen kerran TamU ja TuTo kohtasivat kevätkierroksella Pyynikillä, jossa Sinipaidat nappasivat täydet kolme pistettä 8–2-voiton myötä. Suuret loppulukemat eivät kuitenkaan kerro kaikkea ottelusta, sillä 15 minuutin kohdalla TuTo johti maalein 0–1.

TuTo – TamU

  • TamU voitti kevätkierroksen ottelun suurinumeroisesti, mutta TuTo on osoittanut voivansa ottaa pisteitä keneltä tahansa.
  • TuTo kaipaa kipeästi pisteitä tiukassa taistelussa putoamisviivan ympärillä.
  • TamUn nousuhaaveet ovat yhä elossa, vaikka tappio RaiFulle edellisessä ottelussa oli kova kolaus.

Turkuun lähdetään voitto mielessä ja sen eteen tehdään tarvittava määrä töitä. Keskitytään pallonhallintaan ja sitä kautta saadaan oma tekeminen oikeille raiteille.

- Kari Numminen
Päävalmentaja

Turkulaisten voidaan tälläkin kertaa odottaa prässäävän ottelun alussa korkealta, mikä nähtiin myös keväällä Pyynikillä. Sinipaitojen tuleekin olla valmiimpia heti ottelun alusta lähtien Turussa pelatessa. Turkulaisjoukkueesta löytyykin paljon kaksinkamppailuvoimaa, ja he taistelevat tiukasti jokaisessa tilanteessa. TamU pyrkii sunnuntain ottelussa murtamaan prässin pallonhallinnan ja nopeiden syöttöjen avulla. 

TuTon kausi on ollut ailahteleva, ja he ovat niukasti putoamisviivan alapuolella. Joukkueella on kuitenkin matkaa viivan yläpuolella olevaan LeKiin vain kaksi pistettä. TuTo myös raapi kevätkierroksen viimeisestä ottelusta tasapelin sarjakärki RaiFun kanssa, vaikka TuTo pelasi ottelun viimeisen 15 minuuttia kahden vajaalla punaisten korttien seurauksena. Kyseinen ottelu ja tulos osoittavat joukkueen sisukkuuden ja taistelutahdon määrän.

Kevätkierroksen ottelussa Sinipaidat sai pelin kuntoon alkushokin jälkeen, ja ottelussa nähtiin usean pelaajan tekemiä maaleja. Alkukankeuden jälkeen Sinipaidat pääsi ottelussa omaan pallonhallintaansa ja tätä kautta tekemään laajalti erilaisia hyökkäyksiä, joista lopulta saatiin myös maaleja. 

Päävalmentaja Kari Numminen ei lähde aliarvioimaa TuToa sarjatilanteesta huolimatta.

”TamU lähtee Turkuun mittaamaan TuTon syyskuntoa. TuTo on esiintynyt vahvasti loppukesän ja alkusyksyn aikana aiheuttaen muun muassa RaiFulle pistemenetyksen. Peliin saadaan jalkeille hyvä ja motivoitunut joukkue. Turkuun lähdetään voitto mielessä ja sen eteen tehdään tarvittava määrä töitä. Keskitytään pallonhallintaan ja sitä kautta saadaan oma tekeminen oikeille raiteille. Iloisella ilmeellä ja koko joukkueen tsempillä tulos tulee olemaan mieluisa TamU naisille ja heidän kannattajilleen”, Numminen arvioi.

Ottelu pelataan Turussa Kisapuiston kentällä huomenna sunnuntaina 28.8. kello 16.30 alkaen. Tampere United matkustaa otteluun ProLine Charterin bussilla.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

20.4. TamU - Ilves 2 5 – 1

20.4. TamU naiset - PIF 2 – 1

16.4. TamU 2 - EIF 0 – 11

24.4. klo 18 SexyPöxyt - TamU

23.4. klo 19 TamU naiset - TPV

27.4. klo 15 TP-49 - TamU 2