Sunnuntaina pelissä voitto­putken jatkaminen ja sarjan kakkossija­

09/09/2023 TamU naiset
Otteluennakko

Naisten edustusjoukkueen pelit jatkuvat tulevana sunnuntaina kotikentällä Pyynikillä, jonne vastustajaksi saapuu Liedon Pallo. Kevätkierroksella pisteet jäivät Lietoon maalein 3–0. Nyt TamUlla on kuitenkin takanaan jo kahdeksan ottelun voittoputki, joten joukkue lähtee itsevarmalla asenteella hakemaan revanssia ja kolmea pistettä sunnuntain ottelusta omalla kotikentällään. Vasstustajien maaliverkot ovat viime peleissä heiluneet mukavasti, ja joukkueen taisteluhenki on korkealla.

TamU – LiePa

  • TamU hakee jo yhdeksättä peräkkäistä voittoaan.
  • Paluu sarjan toiselle sijalle edellyttää täysiä pisteitä.
  • LiePa hävisi viime viikon­loppuna ottelun ensimmäistä kertaa neljään kuukauteen.

TamUn viimeisin ottelu Turussa TPS:n kakkosjoukkuetta vastaan päättyi Sinipaitojen 0–2-voittoon. TamU on tällä hetkellä sarjataulukossa kolmantena upean voittoputkensa myötä, ja edellä toisella sijalla kahden pisteen päässä oleva PIF on pelannut yhden ottelun enemmän. Sunnuntain vastus LiePa on viidentenä vain kolmen pisteen päässä TamUsta ja haluaa varmasti havitella sarjan kärkisijoja, joten ottelusta on tulossa tiukka vääntö.

LiePan kauden kulku on ollut samankailtainen kuin Sinipaidoilla, sillä lietolaiset hävisivät kauden kolme ensimmäistä ottelua, ja kuudesta ensimmäisestäkin pisteitä oli koossa vasta viisi. Toisin päin katsoen LiePa peli peräti yksitoista peräkkäistä ottelua tappiotta ennen kuin se hävisi viime viikonloppuna kotonaan Pargas IF:lle. Tappiottomaan putkeen mahtui vain kolme tasapeliä.

Viime kohtaamisessa LiePa onnistui rankaisemaan tehokkaasti maalipaikoistaan ja voitti Sinipaidat kotonaan Liedon keskuskentällä. Etenkin tilanteenvaihdokset pelin sisällä aiheuttivat Sinipaidoille haasteita Liedossa, ja niissä Sinipaitojen tulee olla hereillä tulevassa ottelussa. TamUn prässipeli ja eteenpäin puolustaminen ovat viime otteluissa olleet hyvällä tasolla, mikä antaa hyvät lähtökohdat.

Pyynikin urheilukentällä ei tässä ottelussa valitettavasti ole tässä ottelussa palveluita, mutta viikon päästä pelattavaan kauden viimeiseen kotiotteluun on tulossa tavallista suurempi tapahtuma, jona yksityiskohdista kerrotaan lisää ensi viikon aikana.

Ottelu potkaistaan käyntiin Pyynikin pyhätössä sunnuntaina 10.9. klo 14.00. Sinipaidoilla on tavoitteena jatkaa upeaa voittoputkeaan. Saavu siis paikalle kannustamaan TamU voittoon!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

20.4. TamU - Ilves 2 5 – 1

20.4. TamU naiset - PIF 2 – 1

16.4. TamU 2 - EIF 0 – 11

24.4. klo 18 SexyPöxyt - TamU

23.4. klo 19 TamU naiset - TPV

27.4. klo 15 TP-49 - TamU 2